Přejít k hlavnímu obsahu

S Rakem se moc nezasmějete aneb která znamení nemají smysl pro humor

Info ikona
Znamení, s kterými není legrace

V mnoha znameních horoskopu najdeme třídní klauny, komiky a vypravěče vtipů, ale také ty, kteří jsou naprosto bez smyslu pro humor. Prozradíme vám, kterých znamení se to týká!

Ne každý se narodí s velkým smyslem pro humor. Ve skutečnosti existují tři znamení zvěrokruhu, která v oddělení zábavy a smíchy nejsou úplně na prvním místě.

Rak (21. června – 22. července)

Život vyžaduje vážnost. Myslí si Rak a nemá čas a důvod příliš se smát. Jeho starostlivé chování mu často brání v zábavě. Raci jsou jako rodičové – starají se o ostatní, ale srandy kopec s nimi nezažijete.

predplatsi.cz

Štír (23.října – 21.listopadu)

Štíři vypadají velmi komplikovaně- Často neví, na co myslí a co se jim děje ve vlastní hlavě. Je proto pravděpodobné, že se nebudou příliš smát, i když se budou mít skvěle. Štíři okamžitě porozumí, pokud někdo udělá vtípek, nicméně z vlastní iniciativy vás čekají od Štíra spíše nudné žertíky.

Adéla Gondíková pro Svět ženy: Nemám touhu někomu něco dokazovat

Po delší době ji opět vídáme na televizní obrazovce v roli sestřičky. Herečku, moderátorku a nově i babičku Adélu Gondíkovou (47) ovšem nepřestává fascinovat ani práce v rádiu. Vyprávěla nám, kdy se „konzerva“ jako ona obleče do sexy šatů a proč už žádnou velkou životní změnu neplánuje.
svetzeny.cz

Střelec (22. listopadu – 21.prosince)

Lidé narození ve znamení Střelce chtějí být středem pozornosti a ze všech sil se snaží upoutat na sebe pozornost vždy a všude. Střelci často využívají sílu vtipu, avšak i když jim jejich sebevědomí říká, že jsou skvělí vtipálci, okolí se stává mistrem „slušného“ smíchu a vtípky spíše pouze akceptuje.

Jiří Dvořák jako James Bond? V kalendáři Proměny

Kalendář Proměny připravuje již od roku 2010 Nadace Archa Chantal, kterou založila původem francouzská herečka Chantal Poullain. Cílem nadace je zlepšovat prostředí v dětských zdravotnických zařízeních. Kalendář se stal již tradiční událostí roku. „Každý rok se promění populární osobnosti tuzemské umělecké scény do nečekaných podob. Tématem pro rok 2021, kdy kalendář vychází již podvanácté, jsou hvězdy filmového plátna,“ řekla Poullain, která se v kalendáři také objeví.
svetzeny.cz