QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Omezení počtu osob se týká i Zákaznického centra PMDP, lze se ale objednat

20.11.2020 10:37

Plzeňské městské dopravní podniky oznamují občanům, že i Zákaznických center se týká omezení počtu osob, a to od středy 18. listopadu.

P1033955

Dle nařízení vlády jsou nuceni Plzeňské městské dopravní podniky od středy 18. listopadu regulovat počet zákazníků na Zákaznických centrech.

Vnitřní prostory Zákaznických center nejsou veliké, v jeden čas zde proto mohou být jen 4, resp. 3 osoby. "Na Zákaznickém centru Denisovo nábřeží je možné najednou obsluhovat 4 zákazníky, na Zákaznickém centru Klatovská pak jen 3, ostatní musí vyčkat buď v předsálí, nebo ve vnějších prostorách. Detailní informace o postupu při nákupu obdržíte z informačních cedulí na Zákaznických centrech," uvádí se na oficiálních stránkách PMDP.

K prodloužení předplatného či dobití elektronické peněženky můžete ale využít způsoby bezobslužného odbavení,  e-shop Plzeňské karty s následnou možností validace ve vozech PMDP a nebo bankomaty České spořitelny. Předplatné si můžete nabít také v rámci systému Virtuální karta.

Pokud přeci jenom potřebujete navštívit Zákaznické centrum a využít jeho služby, lze využít portál Úřad bez čekání, kde se objednáte na konkrétní čas. V případě dotazů můžete využít zákaznickou linku na tel. čísle 371 655 600.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24