Moje šťastná hvězda

Ohrožuje manželství velká krize?

V seriálu Ulice je už nějaký ten pátek. Za tu dobu si Linda Rybová (45) prožila své. Natáčení zkrátka někdy není zas až taková pohoda, jak se někomu na první pohled může zdát. Je to psychicky velice náročné.

A i když má Lindu natáčení neskutečně bavit, začíná být unavená a nejraději by jen prý odpočívala. Nedávno se k tomu všemu také svěřila, že je na všechno sama. Proč jí její slavný manžel ze Slunečné David Prachař (61) nepomáhá?

Musí vše zvládat sama

Jsou spolu už pěknou řádku let a společně vychovávají tři potomky. O dceru Rozálii (17), Josefínu (16) a syna Františka (12) se ale podle všeho stará pouze Rybová. Ta to však prý přestává kvůli práci zvládat.

Musí denně docházet na natáčení

Ulice a kromě toho má i další povinnosti. Řešením je konec Její manžel David je také hodně zaneprázdněný a skoro vůbec se tak nevidí. A to je zřejmě největší kámen úrazu. Linda má nejspíš po krk toho, že taky nepřiloží ruku k dílu.

Přitom jejich manželství vypadalo až donedávna jako bezproblémové. Linda proto musí nejspíš udělat hodně razantní krok, a tím je skončit v Ulici. Už dlouhou dobou se diskutuje o konci její postavy. Kdy se ale tak má stát, to se zatím neví.

Z čeho budou žít?

Není sice lehké jen tak odejít z práce, kterou máte rádi. Linda si navíc hodně rozumí s kolegy, nejvíce prý s Martinem Fingerem (49). Na toho měl Prachař dokonce hodně žárlit. Navíc se nechal slyšet, že brzy odejde do důchodu.

Tím situaci manželce také neulehčí. Divadla jsou momentálně zavřená a jen tak se neotevřou. Změní snad nakonec Linda povolání a bude dělat něco, čím by si vydělala slušné peníze a ještě jí zbylo hodně času na domácnost? Říká se, že už má několik nabídek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden