InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gladiators night ring v budějovické Gerbeře letos nebude

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Oblíbený galavečer bojových sportů v budějovické Gerbeře Gladiators night ring letos nebude. Uskutečnit se měl už nadcházející sobotu 21. listopadu. Důvodem je pochopitelně pandemie koronaviru a pokračující vládní nařízení. „Po rozvolnění profesionálního sportu jsme uvažovali o tom, že by večer proběhl bez diváků a vysílali bychom ho živě na sociálních sítích či v televizi. Nakonec jsme se ale rozhodli, že letošní ročník definitivně zrušíme. Mrzí nás to, protože to je naše klasika a jeden z vrcholů sezony. Bouřící Gerbera nám všem chybí,“ vysvětlil na oficiálním instagramovém profilu akce její hlavní pořadatel a šéftrenér budějovického Gladiators gymu Michal Novák.

Gladiators night ring v budějovické Gerbeře se každoročně těšil velké oblibě a nebýt pandemie koronaviru, určitě by se i tuto sobotu zaplnily ochozy. Zavzpomínejme fotogalerií třeba na rok 2018, kdy na domácí půdě budějovický fighter Josef Talafous vybojoval národní titul po jasné výhře 5:0 na body s Pavlem Hvězdou z pražském Spejbl gymu a Jihočeské týdeníky byly u toho! Talafous, kterého po kondiční stránce připravuje čerstvý kondiční trenér hokejové reprezentace z budějovické organizace Staca Dominik Kodras, se v posledních měsících zaměřil také na smíšená bojová umění MMA, které se těší v naší republice stále větší oblibě. „Splnil jsem si jeden ze svých obrovských snů," uvedl tehdy Talafous po skalpu Pavla Hvězdy pro Jihočeské týdeníky.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace