Hvězda Slunečné Brodská: ZÁCHRANA ŽIVOTA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda Slunečné Brodská: ZÁCHRANA ŽIVOTA!

Tereza Brodská
Tereza Brodská (Foto TV Nova)

Sympatická herečka Tereza Brodská zažila opravdu nevšední událost. Na terase dcery zesnulého Vlastimila Brodského (†81) totiž proběhla záchranná akce a malý nezbeda může oblíbené herečce děkovat za život.

Herečka Tereza Brodská, která momentálně září v nejoblíbenějším seriálu současnosti, zachránila život jedné malé dušičce! Dcera legendárních herců se snažila spasit nebohého ptáčka celé dvě hodiny a následně popsala, jak celá akce probíhala.

„Myslela jsem, že to je sýkora, ale pak jsem se dozvěděla, že jde o králíčka obecného… Když jsem toho ptáčka našla, tak bylo evidentní, že nemůže létat. Dala jsem ho tedy do krabice a pak volala na veterinární stanici, co s ním. Poradili mi, že mám zavolat do odchytové stanice. Tak jsem se tam rovnou vypravila. Mezitím mi ptáček dvakrát unikl z krabice a schoval se mi různě po bytě. Byla to akce asi na dvě a půl hodiny, kdy jsem zameškala domluvené pracovní věci, ale já už prostě toková jsem, že pokud nejde o život, jde o...

Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské

Video se připravuje ...

Snad se klukovi bude dařit. Stejně tam ještě budu volat a chci se zeptat, jak to s ním dopadlo,“ popsala záchrannou akci pro ŽivotvČesku.cz  Brodská. Ta tento nevšední zážitek sdílela se svými fanoušky i na sociální síti a byla za hvězdu!

Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.