Zloděj akrobat? Z balkónu ve čtvrtém patře zmizela kola za 50 tisíc
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policisté mosteckého obvodního oddělení vyšetřují případ krádeže jízdních kol. Došlo k němu ve čtrtém patře paneláku.

"Neznámý pachatel vnikl včera v nočních hodinách nedaleko centra města Mostu nezjištěným způsobem na balkón ve čtvrtém patře panelového domu, ze kterého odcizil zde uložená jízdní kola. Poškozený majitel krádež oznámil policii a odhadl vzniklou škodu na částku vyšší než 50 tisíc korun," uvedla tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Zloděj se skutku dopustil v době, kdy je na území České republiky vyhlášen nouzový stav a s ohledem na dobu spáchání mu hrozí v případě dopadení až osmiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru