Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vsetínský hokejový klub v slzách: Obránce Michal Šafařík (†43) byl po tragické nehodě na místě mrtvý

Vsetínský hokejový klub v slzách: Obránce Michal Šafařík (†43) byl po tragické nehodě na místě mrtvý
Zdroj: hc-vsetin.cz / HZS Zlínského kraje
smrt
Ve čtvrtek 19. listopadu tragicky odešel bývalý hokejový obránce Michal Šafařík (†43). O úmrtí informoval vsetínský hokejový klub na svých webových stránkách. Mistr republiky bohužel nepřežil autonehodu a byl na místě mrtvý.

Čtvrteční autonehoda v Horní Jasence, která je součástí Vsetína, si vyžádala jeden lidský život. Podle informací Blesku bývalý hokejový obránce Michal Šafařík nezvládl řízení a vjel s autem do lesa.

"Automobil při průjezdu pravotočivou zatáčkou vyjel prozatím z neznámých důvodů do protisměru mimo komunikaci, vjel do lesa a zastavil se až o stromy," sdělil k nehodě policejní mluvčí Petr Jaroš.

"Hasiči, kteří přijeli na místo nehody jako první, ihned u muže zahájili předlékařskou pomoc včetně resuscitace. Poté jej předali do péče posádce zdravotnické záchranné služby. Muž však utrpěl vážná zranění, kterým na místě nehody podlehl," dodala mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Tragický zesnulý Šafařík se narodil v roce 1977 ve Vsetíně. V zeleném dresu nastupoval mezi lety 1996-98, během své kariéry v extralize hrál ještě za Zlín a Plzeň. Profesionální hokej hrál naposledy v sezoně 2011-12 za Uherské Hradiště.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy