Kletba kolem Whitney Houston. Její další příbuzný záhadně zemřel

Další blízký příbuzný Whitney Houston (+49) záhadně umírá! Bobby Brown Junior (+28), zpěvaččin nevlastní syn, zemřel ve svém domě v Los Angeles. Houston zemřela v roce 2012 a její dvě děti zemřely v letech 2015 a 2020. Je to prokletí?

Je to kletba. To se stále více lidí říká o tom, co se děje v rodině Whitney Houston (+49) po její smrti. Již třetí blízká osoba z bezprostředního okolí za záhadných okolností zemřela. Kdo bude další? Vyšetřovatelé se zatím pokoušejí zjistit, co se stalo s nevlastním synem Whitney Houston. Bobbymu Brownovi bylo jen 28 let. Jeho tělo bylo nalezeno v jeho domě v Los Angeles. Podle příbuzných nebyl závislý na drogách, po večírku však zemřel. Existují také informace, podle nichž měl před smrtí příznaky podobné chřipce, možná je ve hře koronavir?

Bobby Brown Junior je jedním ze sedmi dětí Bobbyho Browna, manžela Whitney Houston z let 1992-2007. Samotná hvězda zemřela v roce 2012 v Beverly Hills. Její tělo bylo nalezeno ve vaně. Pitva ukázala, že se zpěvačka utopilapod vlivem drog. Jen o tři roky později zemřela milovaná dcera zpěvačky Bobbi Kristiny (22 let) – přesně stejným způsobem, také ve vaně a kvůli drogám. 1. ledna 2020 zemřel Kristinin partner a nevlastní bratr Nick Gordon (+30) adoptovaný Houstonovou. I on měl problémy s drogami, zemřel na předávkování. Podrobnosti o smrti poslední oběti, Bobby Brown Juniora, dosud nebyly zveřejněny.