Panáček v reality show

Farma 12: Slepičí serenáda, prasečí balet a zpackaná zabíjačka

20. Listopad 2020 | napsal(a): | reality show: Farma 12 SK

titl

Zvířata mají být vždy na prvním místě. To tvrdí hospodář v každé řadě Farmy. Jak si potom vysvětlit jeho stupidní úkoly? Slepice hrající na xylofon a prasata baletící po lavičce, to fakt jen tak nevymyslíš.

Vlado se opil, agresivně napadal Lukáše. Ráno se omlouvá, nestalo se mu to poprvé. Kdo má uši, ten si musí vyslechnout Sářino chlubení dalším sexem s Erikem.

Farmářkou týdne se stává Xenie. Evelyn si zahrála na psychologa a rozebírá stav Lukášovy duše po útoku Potěmkina. Hra o imunitu jsou šipky. Výhrou je pivo Gambrinus + přívěšek imunity. Štěstí měla Katka. Erik okamžitě intrikuje a pomlouvá Nora, že bude po Katce chtít imunitu pro sebe. „Co řeknu já, je pravda, „tvrdí Erik.
Za sluhy jsou zvoleni Noro a Katka.

Úkoly od Martina

Tím hlavním úkolem je zabíjačka. Prase je částečně rozbourané. Musí ho naporcovat, vyrobit klobásy, paštiku, škvarky, sádlo, sulc…
Dalším úkolem je postavit indiánskou saunu, vycvičit tři prasátka a ochočit pomocí bublifuku bojácného mývala. Slepice zahrají serenádu na xylofon. Na klapky jim namalují černé body, budou si prý myslet, že je to zrní. Nafotí farmářský kalendář. Další úkol je naučit se získat a udržet si fanoušky. Outfity si ušijí na šicím stroji. S ním dorazil i koš látek a doplňků. K tomu recepty a vyrobit deset litrů švestkového vína.

Všichni chlapci se na zabíjačce pořádně opili. Podle toho vypadají výsledky. Vlado přesolil škvarky, spálil sádlo a to následně vylil. A to se kasal, že on vše umí, pracoval v masokombinátu. Lukáš a Heňo udí klobásy. Ochutnávání nebere konce. Paštiku dali do sklenic, ale zavařili ji? Peče se maso, Erik chce ale steaky. Zase důvod se hádat.

Do duelu jde Noro a Erik. Druhý jmenovaný hned obviní Anku, že ona navedla Nora, aby si vzal jeho. Ano, Noro celou dobu tvrdil, jak chce vyhodit Erika, Anka mu to připomenula. Před odchodem do duelantské boudy se Erik odmítl s Ankou rozloučit. V domě pravdy dva duelanti spolu nepromluvili ani slovo.

Hospodář s úlohami spokojený nebyl. Masť vylitá, prasata nevycvičená, xylofon nepochopený, kalendář tak napůl, sauna má chyby. 38 mincí je víc než dost.

Duel prohrál Noro 0:3, na farmě ho oplakávají skoro jako by umřel.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 12 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 275
1
Wally
Reagovat

Co je tedy slovensky sádlo?

2
dejna
Reagovat

@Wally: Sádlo…ale co je to masť? :D

4
Wally
Reagovat

@dejna: Masť je naše sádlo. Ale co je jejich sádlo? :D))

5
dejna
Reagovat

@Wally:
:DD Já se spolehla na gůglův překladač, teď jsi mě dostala. :D

6
Wally
Reagovat

tak překladač hovorí toto:

sádlo n
(vyškvařené, vepřové) masť f, (živočišný tuk) sadlo n

to i chápu, ale co chtěl tedy vysvětlovat Martin, to mi hlava nebere. To si myslel, že tam je to sádlo v té sklenici syrové?

7
JanaH
Reagovat

Tady: https://slovniky.lingea.cz/slovensko-cesky/s%C3%A1dlo
Ale na podrobnější výklad budete muset počkat na odborníka na ošípané. :-DD

8
Lady XL
Reagovat

@Wally: možná to byl jen chyták a měla Xena prostě říct, že je to to samé….😁

9
JanaH
Reagovat

@Lady XL: tomu ver! :-D

10
Wally
Reagovat

Jo, Erik právě vyhrál 3:0 :D))))

11
JanaH
Reagovat

@Wally: že gratulace tvému fanouškovi. :-)
Mně právě přistála jednašedesátka, jdu mrknout na další vývoj. ;-)

12
anonym
Reagovat

Jsem slaboch, bylo mi Nora líto. Kdyby tak prohrál s Vladem, ani by mi to nepřišlo, ale s klukem o víc jak 20 let mladším. Andula je husa. Noro se prsí jak bude bojovat a bla bla bla a nakonec neuhraje ani dojení, dost potupné, ale co chtěl, to má. Plačky si přijdou na své. Sedí, drbou Erika a mezitím se narodí 3 kůzlátka a kdo u toho byl? Sára a Erik, zbytek odpočíval po těžkém dni :-D To je skvadra k pohledání.

13
dejna
Reagovat

@anonym: Mně ho taky přišlo líto. A taky mi připadlo divný, že mu koza tak vyváděla. Jedině by vycítila jeho nervozitu, ale nevím.
Jinak tam cítím dost nesrovnalostí a záměrů a nejvíc na grc je mi z Evelyn.

14
Wally
Reagovat

@JanaH: On není můj Fanouš. Je mi fyzicky i psychicky odporný. Ale jako hráč by tam chyběl, stejně jako tam bude chybět Noro. Klidně mohl jít Lukáš nebo Heňo.
Ale v jednom měl Erik pravdu. Ven si ho poslaly dámy samy. Xena ho díky imunitě Katky poslala do duelu a ostatní radami na duelanta. Ale i chlapi hezky tesknili při představě starosti o zvířata.:D))

15
JanaH
Reagovat

@dejna: mně v první řadě ze Samka, ve druhé z hospodára. Proč tobě z Evelýny?

@Wally: tak škoda, mohl být fanouškem aspoň někoho. :-) Norka mi není ani líto, ani mi nebude chybět. Mně by naopak chyběl Lukáš nebo Heňo, jako dvojka se mi líbí, stejně jako jsou jako dvojka dobří Sára s Erikem. Erika jsem chtěla zpět kvůli dalšímu vývoji a tím nejsem ani trochu zklamaná, luxus! :-D

A pro pořádek: když se narodila kůzlata, Potěmkin spal, Erik se Sárou žrali v kuchyni, ostatní drbali v domku FT. Stáje s kozami jsou naproti kuchyně, domek FT je stranou u jezera. ;-)
No však Erik ještě ukáže, jak moc velkou starost má o kůzlátko…

16
Fixa
Reagovat

Možná je Erik samorost, ale od samého začátku se do něho navážel a provokoval Noro a Eva. Noro jako voják byl naučený a zvyklý poslouchat a chtěl to i po ostatních, vlastně jenom svými jinými slovy rozkazoval, ženské ho poslouchaly a to mu vyhovovalo. Kdo se nechoval podle jeho představ byl špatný. To jak Erika po duelu kolektiv farmářů vyřadil se mi nelíbilo, charakter takových lidí svědčí jen o tom, že to dosud jsou nevyzrálí lidé a tímto způsobem ubližují. Podotýkám, že NEJSEM fanoušek Erika.

17
Lady XL
Reagovat

Ještě jsem to neviděla tak píší jen podle komentářů – Noro byl kolem zvířat,ale častěji podle mě uklízel, krmil, než dojil. A kdyžtak dojil s někým,kdo krávu uklidňoval, co jsem viděla. Takže asi koza vycítila nervozitu a o to víc jančila. Erik uměl paradoxně zvířata uklidnit ale sebe ne… Ten kolektiv tam má prostě už od začátku své jádro,co drží jakž takž při sobě a hlavně od začátku k nim nepatří Erik a ani Sára, u které to způsobila Stará vražda, že jí hned vyhnala z kolektivu dědinčanů… Už se těším na nějaký duel jako Polievočka versus Xenka… To bude slz…

18
Jája
Reagovat

Z Nora dělají všichni svatého, ale byl to typický zelený mozek zvyklý na králování na buzerplace, neskutečný manipulátor, skrývající se pod ženské sukně. Za škody, které dělal se Starou vraždou a postupně vmanipuloval zbytek stáda,by měl každý den udělat minimálně tisíc dobrých skutků a stejně se peklu nevyhne. Korunu všemu nasadil otázkou Erikovi – Proč po něm Erik od začátku šel? Teď už jenom co udělá rozteklá Evelýna – jaká bude „pomsta“ – trest? A nikdo mi nic neříkejte o úctě ke staršímu. Tenhle si ji svým chováním, tak jako mnozí jiní, nezasloužil (jedině za práci se zvířaty).

19
Horalka
Reagovat

Taky jsem moc spokojena s prubehem. Zamyslela jsem se proc nam ten noro tak vadi.. ja ho uz driv nazvala slizkym hadem, mimo jeho hnusne chovani se starou vrazdou nijak nevybocoval.. ale i me drazdil, pan radoby spravedlivy ochrance. No vsak mu ty jeho 3 komtesy spocitaly a poslaly ho hezky do…. a pak fakt brecely jak na pohrbu. Brr. I kdyz erik suslal a mrcel hezky to nakonec rekl. Co chtely, to maji. Dost me zarazila reakce Hena, ten je vztekly ja hrom. Asi doufal, ze noro mu vyzameta erika z cesty.. a ted vidi, ze je v p…i. Bude se muset pochlapit. Je to zajimavy ukaz na teto farme, ze ten koho farmari nesnaseji, ma fyzicky na vsechny. Mozna proto to zvoneni, uvidime co s tim boris udela.

20
mk
Reagovat

@Wally: Sadlo je vnútorný tuk prasiatka (väčšinou okolo čriev), môže sa škvariť, ale aj mraziť, používa na varenie, pečenie (na výrobu lístkového cesta na slano, na sladko). Masť na oškvarky sa topí zo slaniny. Snáď som pomohla :-)

21
anonym
Reagovat

Už mě ta lítost nad Norem přešla, asi jsem měla velmi slabou chvilku:-D Vzpomněla jsem si na jeho suverenitu a spolčení se s počůranou bachařkou, která doslova buzerovala Sáru k přípravě jejího jídla. Holt, Noro jako bývalý voják, nevím v jaké armádě, se taky nezapře a že je blbej a vybere si mladýho kluka do duelu, je jeho blbost.
Pro pořádek: Sára a Erik jedli v kuchyni, když uslyšeli zvenku zvuk, vyběhla Sára, volala Erika, tudíž ano, byli tam oni dva, zbytek se dovalil až pro ně Sára došla, pak začalo jejkání plaček. Pokud záměrně Erik nějakému kůzleti ublížil, zatím to neproběhlo, tak ano, to je věc další, já jen pro pořádek :-D

22
Lady XL
Reagovat

@mk: Díky, už to chápu. U nás se myslim nazývá plstnaté, plstní… teď nevím 😁.

23
Lady XL
Reagovat

@anonym: Každopádně bude Erik za to,co se dělo, prý potrestaný. Ale podle mne by měla být potrestána i dosavadní služka- Katka a i FT Xenie,že to ve stáji nezjistily první, když za to ještě zodpovídají… Ale to se štábu nehodí!!

24
anonym
Reagovat

@Jája: Můžu to odkývat? Jen s tou prací se zvířaty bych to upřesnila, on se kolem nich ochomýtal, ale z krav měl lufty, jinak vedl o zvieratkách jen hlubokomyšlenkové přednášky. Když měly křepelky hlavy v čudu tak se nijak zvlášť neagažoval v úpravě plotu a cvičení těch chudáků prasátek přehlížel úplně, chlívky obcházel a donášel, kdo co neudělal.
Dotaz, proč po něm Erik šel, byl mimo mísu, bylo to naopak:-)
Trest pro Erika za courání kolem toho plechového brlohu bude účast v dalším duelu, alespoň se to zasvěceně píše na FB.
Nejhezčí scénka byla máčení si noh Polievočky v hrnci na polievočku. Třeba jí křivdím a měla ho vyloženě jen na ty nohy:-)
Xtra nemá chybu, komu se chce, koukněte, já se u toho fakt pobavila:-)

25
anonym
Reagovat

@Lady XL: Myslím, že Erik dostane trest za courání kolem té kůlny a za zvonění na kaplnce, či co to tam mají. Ale mám to vyčtené jen z FB, takže bez záruky. Však uvidíme.

26
Wally
Reagovat

@mk: No ty woe, ještě hřbetní sádlo není sádlo ale slanina. :D))) Ale díky už chápu. Je to rozdělení vyškvařeného produktu buď z vnitřního (plsního, jak psala LadyXL) nebo hřbetního.
K Erikovi
https://farma.markiza.sk/aktualne/2013440_erik-opat-vyvadzal-a-porusil-pravidla-su-jeho-dni-na-farme-zratane?fbclid=IwAR04ETT5GQ1UIveidrvOWiYzUgwCJtk_lW6BrypkW5FHfiGrUaKb9_i8HOs

27
Franz
Reagovat

Erik je přece šéf. Tak se po duelu sám tituloval. Je z té hry a taktizování tak zblblý, že nějaké porušení pravidel klidně riskl. Ale za blbost se platí a trest přijde. Akorát si myslím, že kdyby na jeho místě byl jiný, tak by letěl hned po duelu.

28
Jája
Reagovat

Tak snad moc toho neprozradím, jen pro uklidnění všech dušiček milujících žvížátka:
Kůzle si glglo či vdechlo (veterinář šušlal) plodové vody, tedy vis maior. A borisům bych tentokrát nakopala do … včetně té rozteklé psychologičky.

29
Jája
Reagovat

@Franz: Ale Franzi, tobě když se něco povede se nepotlapkáš po ramínku? Nebo, když se na něco „chystáš“, nemáš žádný svůj rituálek?

30
JanaH
Reagovat

„…a mezitím se narodí 3 kůzlátka a kdo u toho byl? Sára a Erik…“
„…když uslyšeli zvenku zvuk, vyběhla Sára, volala Erika…“
To už je lepší. Takže jen byli náhodou nejblíž naproti v kuchyni a „něco“ slyšeli a taky neměli šajnu co. Sára mluvila dokonce o kočce, koza je nenapadla ani náhodou, to vlastně zjistili až venku. :-)
Takhle je to v naprostém oukeji.
Pořádek „musi byt a tak je to spravne“ říkával už nadporučík Mazurek. :-D
A klíííd, Eriček žádnému zviržátku neublíží, ale pěkně se postará, nakonec.

31
JanaH
Reagovat

Mně Norek v X-tra vůbec nechyběl, naopak jsem jeho nepřítomnost ocenila. To by zase bylo křivých rádobyskromných úsměvů a medových plků.

32
JanaH
Reagovat

@Jája: toto má být asi ten óbr podraz, o kterém se už delší dobu špitá na FB.

33
anonym
Reagovat

@Jája: Díky, já to někde takto napsaný zahlídla, ale nechtěla jsem šířit nějakou blbost, pondělní jsem ještě neviděla.

@Franz: Správně, za blbost se platí, chytrý Norko zaplatil za svoji blbost a taktizování zamáváním. Vydrž, jestli Erik opět půjde do duelu, máš naději, že se ti hodně uleví :-D

34
dejna
Reagovat

@JanaH:
Kdo je to Samko?
Protože včerejšek mi potvrdil, že Evelyn je velká manipulátorka. :/

35
JanaH
Reagovat

@dejna: vrchní velitel Farmy showrunner a réžia duel Samo Jaško. Takový přiteplený tydýt.
A běžte na to, fakt to stojí za to, mně tekly slzy… od smíchu. :-D

36
dejna
Reagovat

@JanaH: Aha, tak to s tebou souhlasím … a Martina jsem chtěla zpočátku taky napsat.
Na co máme jít? Moc se omlouvám, ale padla na mě jakási hnusná nemoc, třeští mi hlava a vůbec mi to nemyslí…dík za odpověď. :)

37
JanaH
Reagovat

@dejna: Evelýnu coby mluvící hlavu bych nijak nepřeceňovala. Ona je ledva schopná bez zakoktání přerývaně převyprávět to, co jí někdo přikáže a pošeptá.
Do skladu… ;-)

38
anonym
Reagovat

@dejna: Evelýna ze své hlavy nevypustí nic, než co jí nenašeptá nápověda. Manipulátorka, ovšem bez vlastních rozhodnutí. Nastrčená figurka. Pokochej se, Evelýna je ale nějaká nateklá :-)

https://www.youtube.com/watch?v=L_0yNu87JnQ

39
Maja
Reagovat

Andula Norovi pěkně zavařila. Vždyť ho těmi svými žvásty rovnou poslala domů. On byl posera už od začátku a bylo by úplně jedno, jestli teď zbaběle uhne Erikovi, nebo ne. A taktizují tam všichni. Na tom není nic špatného, dokonce je to součást hry, pokud nedělám podrazy. Celou dobu se schovával ženám za sukně a v duelu měl najednou ukázat, že je chlap ? Ančo, Ančo !!!

40
Franz
Reagovat

@Jája: Ne, tak sebestředný a sobecký rozhodně nejsem.

41
mk
Reagovat

Erik za taku blbost! boli tam vacsie porusovania. Krasky Placky zvatlaju „vsetko v dobrom“, ohrana fraza. Moji fanusikovia Erik a Sara, Vladko, mozno Heno.

43
Jája
Reagovat

@Franz: To není sebestřednost ani sobeckost. Je to úplně normální, stejně jako si občas „pokecat s inteligentem“ = sám se sebou. :D :D :D

44
JanaH
Reagovat

@mk: čo bolo, to bolo, holt terazky si Borisové umínili toto. Nejspíš chtěli, aby se účastníci zájezdu ještě více odkopali a vytvořili drámo.
Jestli to dopadne tak jak Erik avízuje, tak mě snad ty eliminace ani nebudou bavit… s ním by to bylo úplně o něčem jiném.

45
JanaH
Reagovat

@Jája: ach… :-DD

46
dejna
Reagovat

@JanaH:
Ano, že asi bude jen taková nastrčená figura mě napadlo, když jsi zmínila toho Samka.
@anonym:
Evelyn je nateklá furt, protože je vyžratá. ;)

47
dejna
Reagovat

@mk:
Dík za to sadlo, vrtalo by mi to jinak hlavou pěkně dlouho. :))

48
mk
Reagovat

@dejna: vpoho :))

49
mk
Reagovat

@JanaH: Skoda, ze je uz finalova trojka odtajnena, nie je co riesit

50
Fixa
Reagovat

Proč si všichni myslíte, že Anna netaktizovala? Určitě není tak naivní, aby neodhadla možnosti Nora proti Erikovi, potom si jenom popláče a zapláče a bude ji odpuštěno. A to ještě nevíte co má v plánu Kateřina příští týden. Hnus.

51
anonym
Reagovat

@Franz: Když se ti něco povede, pochválíš šéfa:-) Tomu se říká super taktika :-D

@Fixa: Andula a taktizovat, vždyť hraje srdcom. Polievočky, zvonivý smích a upřímný pláč ji dovlečou až do finále i bez toho, aby ji Norko podržal:-)

52
JanaH
Reagovat

@mk: mně nějaké vykecání předem nevadí. Na Ježíška už taky nevěřím a dá se s tím v poho žít. :-)
@Fixa: já si myslím, že Anka je naivní právě až na půdu. Plus lehce infantilní. Jestli taktikovala nebo ne je mi tak nějak fuk. Pro mě je podstatné, že Norek je v čudu a z jeho slavného harému hrůzy, který ho měl vynést až před brány finále, zbyla Leklá ryba. A to se mi líbí. A že ho potupně popravil právě Erik je jen třešinka na dortu.
Co chystá Leklá ryba tady asi už většina ví… ale taktně o tom zatím mlčí. :-)

53
JanaH
Reagovat

@dejna: no nemáme to u nás jednodušší? Ať takové nebo makové, dycky sádlo! a nemusí nás trápit jakási masť. :-D

54
Jája
Reagovat

@JanaH: Potom, jak se definitivně projevily oddané drbnokonkubíny a dva jedentaktik + druhýnevímkam, bych to společenství nazvala Zelená Norosekta.

55
Fixa
Reagovat

@anonym: Pod lampou bývá tma.
@JanaH: Nevěřím tomu, peníze vždy stojí za hádku.

56
Johana
Reagovat

Pěkně se nám to čistí, ještě Kačena z Norosekty ( Jája, super ) a tu, doufám, sundá Sára s prstem v nose.
Začínám mít plné zuby Heňa. On v podstatě dělal to, co Noro, jen na to šel manipulací přes sex a když došly sexuchtivé baby, vzal zavděk Lukášem.
Jeho včerejší výstup vůči Erikovi byl víc než neadekvátní a primitivní.
Za mně ideálně trest pro Erika v podobě duelu, druhý duelant Heňo a Heňo ven.

57
JanaH
Reagovat

@Johana: Heňo si podle mě dělal naděje, že mu Norek odstraní Erika z cesty a ono zas nic.
@Jája: ááách jo, tobě se ten Luky nezavděčí ničím, co? :-D Ani tím, že Erika „takynepopravil“ za jeho předduelové tanečky, co? :-DD A ani tím, že se (zatím) nepřidal k Norosektě, co? :-DDD
No čo už… snad se s tím dokážu vyrovnat. :-)
Ještě se úplně nevzdávám záblesku naděje, že to může být plichta a rozhodne FT a doufám, že si tím podepíše rozsudek smrti.
Erik holt dojíždí na svoji absolutně nulovou sociální hru… čili „ako požičal, tak sa mu vráti.“ Kdyby dokázal občas přibrzdit… njn, kdyby byly v řiti ryby nebyl by to Erik. :-D
Takový Norek zas vynikal v sociální hře (zmanipulování stádečka), ovšem jinak kde nic tu nic.

58
Johana
Reagovat

@JanaH: taky mám ten pocit, že má Heňo z Erika nabobkováno víc, než v kozím chlívku, proto ta přehnaná agrese.
U mě teda včera Lukáš mírně zabodoval, že se k Heňovi nepřidal.

Dobře se mi koukalo na naducané tvářičky farmárok s červenými usmrkanými nosy…mohli by jim donést váhu:)

59
Jája
Reagovat

@JanaH: Tak za prvé ti „nepolezu do zelí“ :D a za druhé, kdyby nebyl ani ryba ani rak – nevímkambych nevímjakbych, tak u něho občas zavolám „Hosana“. Jenže se namotal na roztomilou sekernici, která s ním točí ve významu „ty do toho nekecej“. Tož co s takovým máslem? To si vyznamenání zaslouží více ochmelka Potěmkin „za lidský přístup“.
Já tam nemám od začátku žádného fanouše, trošku mě táhl samorost Srdénko, ale tam bylo jasné, že dlouho nevydrží. Teď už jedu tvrdě po absolutně pro mně nepřípustném chování ve stylu stok a periférií velkoměst.

60
Lady XL
Reagovat

Tak jsem viděla duel a zaujalo mne to dojení. Myslím,že Erik zvládl jednak kozu rychle zklidnit a líp dojit,aniž jí to bolelo. To Noro jí nezklidnil a tahal jí za ten cecek jednou rukou tak,že ji to muselo bolet… Pořád zdůrazňoval, co toho nadojil, ale měl u toho vždy někoho na pomoc. U Erika se vyjadřovali,jakoby u zvířat nebyl,ale on se Sárou dojil hlavně v první polovině farmy. Pak už tam lezl Noro místo sluhů.
Jo a ten proslov Evelýny po prohře Nora, no to bylo jak u státního funusu… hnus.

61
JanaH
Reagovat

@Jája: ále, klidně lez! :-D Já spíš než čistokrevné zelí mám už takové zelíčko. :-D Po vypadnutí Srdénka tam zbylo ještě zbytečně moc hnoje. A „du blejt, velebnosti“ mne nepřepadává právě už jen u několika málo farmárů.
A sorráč, u Potěmkina se mi navaluje teď dvojnásob, když připočtu jeho Herpes, i když za ten snad nemůže, za to ostatní jo.
U Erika totéž, toho beru jen jako hráče a rušivý element dobrý pro škodolibou zábavu, jinak je to pro mě šmejdů král. Něco jako Rastík minule.
Leklá ryba je marná od prvního kníknutí.
U Polievočky mě irituje už tady stokrát omleté.
Sáru mám za největší rajdu (kam se hrabe Rebeka), u ní oceňuju jen to, že ustála ústrky svaté čtveřice a není ořezávátko.
I u zbylých mám výhrady, čo už, ale ještě tolerovatelné. Např. tomu „svému zelí“ :-D zazlívám nejvíc někdy zbytečnou slušnost v situacích, kdy by bylo spíš na místě poslat někoho s rozběhem do pr.ele. ;-)

@Lady XL: neplká ona stejně blbě u každého? Když si vzpomenu třeba na Matúša…

Jo! A že Herkuleska Sára táhla Eričkovi kufor z duelu nevzpomenul nikdo. :-D

62
Wally
Reagovat

On ten duel byl tak nějak šitý na míru spíš pro Nora. Minimum silových disciplín. Dojení koz by měla být jeho jasná výhra. Proto se asi neřešilo to strašné porušení pravidel Erika hned, ale až to Borisové promysleli.

63
Jája
Reagovat

@JanaH: Uf, ty jsi to sjela jak skokanský můstek. Nespadla jsi dneska do hromady brousků? Jsi ostrá jako pracovní nástroj zubaté. :D :D :D

64
JanaH
Reagovat

@Jája: propána krále a kde? :-O Já si s nima jen tak hraju, s farmárama. :-D
@Wally: viď, viď a dalo jim to zabrat. ;-)

65
Jája
Reagovat

Teď jsem si vzpomněla – kalendář. “ JA som sa chcela fotit s medvedíkmi, fňuk, a hádaj kto tam vliezol? FŇUK, fňuk“. Tož nebreč holka, dvě krávy na fotce jsou taky hezké!!! :D :D :D

66
JanaH
Reagovat

@Jája: tak vidíš. A na TOTO bys chtěla být milá a brát si servítky? :-D

67
Fixa
Reagovat

Pořád musím myslet na dobu po duelu, na facebooku jsou různé názory, ale s jedním musím souhlasit……jak Sára tak Erik jsou od samého začátku šikanovaní a to, že to dosud nevzdali stojí za obdiv.

68
Dadla
Reagovat

Jsem ráda, že vyhrál Erik, Noro a jeho parta mi už lezou na nervy. Noro je navíc řidší, když se nechal od Anky „namotivovat“ na Erika, mohlo mu být jasné, že na něj asi mít nebude. A vůbec, teď všechny tři grácie bulí, jako by Noro umřel, přitom ho do duelu Xenie poslala a Katka měla možnost mu dát imunitu…takže mu domů pomohly všechny tři rovným dílem. Erik mě taky vytáčí, fakt k němu mám ambivalentní vztah, ale je to hlavně proto, že tam není nikdo, komu bych mohla jednoznačně fandit…momentálně to u mě vyhrává fakt Sára. Ale kdoví jak to bude, možná Erika za ten letošní největší prohřešek, za to do nebe volající porušení pravidel fakt vyloučí…Zasedne Velká Markízácká rada a rozhodne. Howg..

70
Jája
Reagovat

SPOILER

Doufám, že následná karma by byla blesková a krutější než nějaký pád s židlí, či domino.

https://www.funmagazin.sk/erik-na-svoj-preslap-doplati-riadne-skaredo-sara-mala-na-slzy-silny-dovod/

71
anonym
Reagovat

@Petr: Holky by se měly domluvit, jedna zlomená noha je málo. Kačena by si mohla zlomit ruku a Xenie alespoň narazit kostrč, ať se hvězdy vykoupí, dostanou společnýma silama úžasného Norka do duelu s Erikom a on za to může zase jen Erik a Sára :-D Moc rozumu ty tři děvenky nepobraly. Erik vybral slušné disciplíny, taky mohl Nora povláčet po aréně jako pytel slámy :-D

72
Fixa
Reagovat

@Jája: Najednou mně přestávají vadit sexuální rojeníčka, ale z chování těch tří obdivovatelek Nora je mi zle. Už tak jak se Noro loučil s Erikem bylo nechutné, přišel tam převychovávat hráče nebo hrát. Možná děvčata už vidí výhru, ale nenapadlo je, že bude ještě vyřazování? A mimo to i hodnocení od diváků. Předpokládám, že to Erik pustí, má Sáru rád, bylo by to škoda. Tady je vidět co se stane, když se moc dostane do rukou závistivých (viz.foto s medvídky) vypočítavých lidí.

73
Jája
Reagovat

@Fixa: Přesně. K poslední větě – ona tak strašně závidí, že jí od pondělka začnu říkat Kazišuk. To aby jste se mě neptali, kdo to je. :D

74
mk
Reagovat

@JanaH: Sára by sa mala volať Xena.
btw celý ten duel je účelový, podraz od Borisov.

75
Johana
Reagovat

@mk: pokud borisové nepočítají s nevyzpytatelným Erikem do finále, velice se jim hodilo drobné porušení pravidel, za které přijde vlastně dvojnásobný trest.
Dobře vědí, že pokud by to teď nevyužili, Erik by pravděpodobně suverénně vyřadil všechny soutěžící a dostal se hodně daleko. Po těch třech vyhraných duelech dost pochybuji, že někdo ze zbylých farmářů na něj má.
Podle FB je pro mě pořád malá naděje, že to bude úplně jinak, jak bude v pondělí naznačeno, ale dávám tomu půl procenta. Na čtvrtek jsem děsně zvědavá, jak se to vyvrbí.

76
horalka
Reagovat

Pokud to tak dopadne, že Erik za trest do duelu, atd… nechci psát dopředu, tak budu naštvaná. Poslední farmy si na začátku říkám, že se nebudu dívat, že jsem tak hluboko neklesla. No nakonec mám buď fanouška, nebo jsem hold zvědavá. Pokud to teda tak bude, bude to čistá manipulace borisů a scénář. Ptž na vyhození nebo trest tam bylo něco v každém díle. Nerespektování farmáře, mrtvá – ztracená zvířata, napadení /vladko/, je to na jeden velký grc :)

77
Fixa
Reagovat

@horalka: A to není vše, kolektiv může proti Erikovi postavit kohokoliv. Určitě zvolí Sáru. Kolektiv není velmi seriosní, už po skončení duelu se projevil ve smyslu rozděl a panuj.

78
dejna
Reagovat

@horalka:
Mě na tom neštve ani ten výsledek, jako ta čím dál víc viditelná manipulace. A to, že se nestydí manipulovat v zájmu jakési vyšší morálky = já jsem morálně výš, čistší, takže můžu deptat, odsuzovat, ponižovat, podrážet, zesměšňovat, pranýřovat apod. Připomnělo mi to školu a některé učitelky hlavně 1.stupně, které měly svoje „oblíbence“, nenápadně je šikanovaly a podporovaly v tom i zbytek třídy. Evelyn a velká pětka = jeden velký zvratek.:/

79
dejna
Reagovat

Jo a ještě si myslím, že v pondělí bude volen poslední farmář, po posledním duelu dají pro zbylých 6 eliminační soutěže.

80
JanaH
Reagovat

@Jája: ty mi něco vyprávěj o brousku. :-D Leklá ryba je proti tomu tvému pojmenování mírňoučká jak právě vylíhlé kůzlátko.
Ale kombinace je to strašlivá, to nechceš!

Velká škoda, že v duelu nedošlo na poslední dvě disciplíny… almanach a okno do duše Farmy, taky bych moc ráda viděla to vláčení. ;-)

@dejna: Norkův odkaz musí žít! Katuška už se přihlásila, že tu pochodeň ponese…

81
Wally
Reagovat

@dejna: Je jich tam ještě 8. Takže ještě dva duely. A poslední týden klasicky eliminační plus finále.

82
JanaH
Reagovat

@dejna: snad není smrtelným hříchem, když prozradím, že v pondělním díle není o posledním FT ani zmínka.

83
dejna
Reagovat

@Wally: Ješiš, já zapomněla počítat!!! Stydím se! 5 smajlíků stydlínů :D

84
Jája
Reagovat

@JanaH: S touhle ženskou já pracovat, tak už je dávno na nějakém uzavřeném oddělení. Já strašně zbožňuju syrečky a ten obal se taky „občas“ někde nalepí. Hihi fňu.

85
Lady XL
Reagovat

OT
Mě přijde unfair to, že vlastně potrestají Erika 2x – stačilo by přeci to, že bude sluhou a prvním duelantem ne? A pouštět osazenstvu celé Erikovo chování v duelantské chatce a ne jen to zazvonění – tudíž prohřešek – je taky unfair. Je to manipulace s farmáři. Líbilo se mi vyjádření Lukáše, ten to vzal, jak to podle mne mělo být – každý se s emocemi popasuje jinak!
Jsem docela šokovaná chováním těch slepic včetně těch dvou boys… Ale co bychom chtěli, když se i Evelyn k tomu všemu přidala s tím slzavým loučením s Norem, jakoby odcházel sám Bůh farmy…. Někdo by tam měl zazvonit na ten umíráček a říct jim, proberte se, je to soutěž a odpadl vám jeden protivník! A když se vám výsledek duelu nelíbil a přejete Norovi výhru, tak až vyhrajete, tak mu ji darujte!!! Hahaha…. Teď mne napadlo, pokud budou chtít dát ostatní Sáru proti Erikovi, tak je chyba, že by říkal Erik, že to pustí Sáře. Myslím, že by všem víc vadilo, kdyby to bylo naopak! Kdyby Sára řekla, že to dá Erikovi, který se spíš dostane dál :-D. Myslím, že by vše ostatní přehodnotili….
A ještě mne tak napadlo, jak bude případný duel (předbíhám a jen se domýšlím!) Sára/Erik vypadat – já být jimi, tak ho pojmu tak nějak demonstračně, aby to dali sežrat jak farmářům tak hlavně štábu, který to naplánoval…. Prostě všechny disciplíny dělat s úsměvem, pomalu atd. Prostě taková šaškárna…. Ale to je jen můj sen.

86
Franz
Reagovat

Mně by moc zajímalo, jak vy všichni víte, že Erik jde do duelu? Mluvíte tady o tom jako o hotové věci. Vcelku chápu, že někdo touto RS je tak pohlcen, že mu prostě něco ujede, ale nemělo by to být přece pravidlem. Já jsem už dokonce slyšel jména letošní finalistů, ale rozhodně tu nebudu nic rozšiřovat.
Mrzí mně to, že se to tady tak zvrhlo. V minulých letech tu byla daleko lepší diskuze.

87
dejna
Reagovat

@Lady XL:
Až na to, že to Lukáš řekl jen do kamery, veřejně zase mlčel. Přitom podle nesmrtelného HP:…“ještě větší odvahu vyžaduje postavit se svým přátelům.: :)
Btw, pouštěli farmářům video i tenkrát, když Heňo s Rebekou volně poletovalo po farmě a bavili se s ostatními?
Jinak to mám podobné. Jen si myslím, že případný duel Sára/Erik – pokud by opravdu zpomalovali a dávali přednost jeden druhému – zkreslí režie tak, že z toho bude druhá sága Romeo a Julie = slzavé celé Slovensko.
Třeba ještě poruší něco Vladko. :DD To jen tak, nepřeji si to. Dívala jsem se na jeho Instagram, psal mu tam Gabo Sedláček, že Farmu sleduje jen kvůli němu. :DD

88
JanaH
Reagovat

@Lady XL: šaškárnu už jsme kdysi viděli… mezi Kuním ksichtem Kallaykou a tím jejím Peťulínem, který duel nakonec pustil, aby ho vzápětí Borisové zachránili a aby ho další týden definitivně vyprovodil SuperMário. ;-)
Taky byla v duelu pozdější manželská dvojice Verona s Pacem.
Nebo Réza s Mrvou, to byla dobrá sranda. :-)
Aby byl naplněn Norkův odkaz, za žádnou cenu nesmí vyhrát někdo, jako je Erik! :-D
„Rozkaz zněl jasně, muž s koženou brašnou nesmí projet za žádnou cenu!“
A vůbec, vezmi si vítěze posledních řad. Jelimani Domčuch a Gabo.

89
JanaH
Reagovat

@dejna: to pouštět nemuseli, bo to všichni viděli na vlastní oči, když se producírovali po kuchyni. :-)

90
Lady XL
Reagovat

@Franz: Omlouvám se ti, ale taky jsem dala před příspěvek OT… Ale o trestu pro Erika se mluví prakticky od duelu…. Holt, když se nám podaří shlédnout díl dopředu, tak kolikrát kvůli něčemu se neuhlídáme a už to rozebíráme… Ono totiž v některých dílech není prakticky o čem mluvit, tak když už je, tak se do toho opřeme a zapomeneme se… tak ještě jednou sorry.

91
dejna
Reagovat

@JanaH:
Máš recht. Nejspíš už jsem pěkně zaujatá. :/ :D

92
Lady XL
Reagovat

@dejna: To máš pravdu, to jsem nějak opomněla. Mluvil jen do kamery (tj. pro fanoušky) a mezi „svými“ mlčel a držel basu… Raději se veze a nechce vybočit. Ale to dělá vlastně celou dobu, mimo pár nocí s Máriem…. Heňo mi teď přijde jak na pionýráku. Začíná si to tam užívat, dostal se do situace, kdy se nestresuje, zda nepůjde do duelu a tak dělá místního šášu….

93
anonym
Reagovat

@Franz: Pořídila jsem si věšteckou kouli, tak mě tato RS zahltila, už to neberu jako hru a zábavu. Prožívám to naplno, spravedlnost musí zvítězit! :-D

94
dejna
Reagovat

@Lady XL: 90
Mně je to jedno, nejde o detektivku. Co nechci, to nečtu.
A že to tu bylo v minulosti lepší se tu opakuje už několik let.

95
JanaH
Reagovat

@dejna: v poho, já jsem taky zaujatá… zas proti někomu jinému. ;-)
Na videjko veřejně neřekl nikdo nic (aspoň jsme to neviděli). Jen vrhali krutopřísné, zhnusené nebo vyvalené ksichty, podle nátury. Vyjadřovali se až v dokrútkách. Samo, že incident mezi sebou pak probírali, bylo by fakt divné, kdyby ne a možná i s Erikem, ale viděli jsme mohli minimum…

96
anonym
Reagovat

@Lady XL: Všude je plno ukázek, bylo by dost divné, kdyby tady něco neprosáklo a snad to není až takové provinění, věřím, že někdo to bere víc než vážně a kouká na to jako na detektivku, kdo bude vrahem, ale to pak nesmí ani na stránky Farmy a kromě přímáku je ztracenej:-)
Tak jen pro info, že to už tajný fakt není a nikdo si nic nedomýšlí:-) Ale možná bude i změna, se domýšlím já :-)

https://farma.markiza.sk/aktualne/2013616_erik-sa-dozvedel-trest-za-porusenie-pravidiel-dostal-sa-do-neriesitelnej-situacie?fbclid=IwAR3t0okwD1uCNBE6cgzV3DGJCnWBXDlhATixlMFBZJao7LxCzkibWypvkPs

97
JanaH
Reagovat

Franz, NEČTI TO, OT JAK MANGALICA!
I když se z něj nedá nic konkrétního vydedukovat tomu, kdo neviděl předem. ;-)
@dejna: Luky se bavil s Heněm o příštím duelu a řekl mu, že když nesouhlasil s nominací druhého duelanta a že neví, jestli ho bude volit, tak Xenka odvětila: „však ty ani nemusíš“.
Proto jsem psala o doufání v plichtu… viz. 57. Ale myslím, že se Luky přidá k Norosektě…

98
Fixa
Reagovat

@anonym: Spravedlnost je v Brně na Křenové a vrabci na ni se ou, Až tam náhodou budeš podívej se na ni.

99
Franz
Reagovat

Ano to je nejlepší napsat, „nečti to“ a mám strašně rád, když to někdo ještě důrazně napíše verzálkami a doplní velkým vykřičníkem. Normální dětské a hloupé okřikování.
Tady byla většinou diskuze vždy na solidní úrovni, ale bohužel už tomu tak není. Píšete tady o slepičárně na Farmě, ale bohužel některé se chováte stejně.
Panáček prostě už není co bývalo, diskutujících hodně ubylo i z důvodu, že se tu lidi pro jiný názor přímo vyhání.

100
JanaH
Reagovat

@Franz: sorry, malý vykřičník neumím. Naučíš mě ho? ;-) A sorry podruhé, příště se na tebe vykašlu a bude to bez upozornění (když ty si to vykládáš jako okřikování, chjo).
Ty budeš stejně vždycky nespokojený a nasratý a nezapomeneš to sem napsat. Mně to nevadí. A nevšimla jsem si, že by tě někdo vyháněl, nepřeháněj zas.

Inu, zpět na Farmu… největší sranda by vypukla, kdyby se minulost zopakovala, duel proběhl a nevypadl z něj nikdo. :-)
Zajímalo by mě, kolik farmárů by odvezli na koronárku, případně psychiatrii. :-D

101
dejna
Reagovat

@JanaH:
Zaregistrovala jsem. :) A já mu tentokrát zase věřím, protože oni jeho názor už znají a se Sárou má podle mě pěkný vztah.
Jaj, přeji si plichtu! :D
A pro pořádek ;D – jestli jsem proti někomu zaujatá, je to Evelyn. A už i bude. Dosáhla nejvyšší míry nevkusu – ve všem. Středně jsem zaujatá proti partě tří ženských bezmozků. Lehce Heňo. Lukáš mě občas štve a dost, ale zaujatost vůči němu necítím…alespoň zatím.
Taky jsem registrovala, co odpověděl Erik Sáře, která se ho ptala, jak by se zachoval on v jejich situaci…je to prostě hráč. Přibližuje se víc těm v Survivoru, než těm, co kdy byli na Farmě…podle mě.

102
dejna
Reagovat

@Franz: „Panáček prostě už není co bývalo, diskutujících hodně ubylo i z důvodu, že se tu lidi pro jiný názor přímo vyhání.“

Viz Franz 14.11.2020
Jen doufám, že zde do 14 dní nepřijde nějaký troll s tvrzením, že ten Erik je vlastně nejlepší soutěžící, který si to zaslouží vyhrát.

103
JanaH
Reagovat

@dejna: super, mám to hodně podobně nastavené. Akorát teda nepřeceňuju úlohu Evelýny, jenže ta je nejvíc na ráně coby hlásná trouba, no.
Luky si to, myslím, nebude chtít rozházet se zbytkem popravčí čety. A pokud jo, příjemně mě překvapí.
Jj, přelstít, přehrát, přežít. Přelstít umí dokonale, na to poslední Erik pozapomněl (nulová sociální hra). Přitom je to možná důležitější než přehrát, spojenci můžou podržet a tím i přežít…

104
JanaH
Reagovat

@dejna: jistě, pořádek musi byt, tak je to spravne!
Nevadí ti, doufám, vykřičníky? Když tak do hlavy ne… :-D

105
dejna
Reagovat

@JanaH: V pohodě. A snad je jasné, že jsem tvoje slova použila, protože to mám stejně nastavené. :DD

106
Maja
Reagovat

@ Jana H. Gabo byl jeliman ?

107
anonym
Reagovat

@Fixa: Může se používat ironie? Byl tam :-D Jinak beze slov.

108
anonym
Reagovat

@Franz: Proč se necháš vyhánět, se nedej a svoje si tady klidně napiš, já akceptuju, co píšeš, ale když mám názor jiný, tak si ho taky napíšu, co je na tom divného?

Franc, nečti to a nedívej se na to:
https://farma.markiza.sk/aktualne/2013640_poriadne-nechutna-vyzva-pre-farmarov-niektorych-naplo-este-pred-zaciatkom?fbclid=IwAR0Uthv4r9fnJt6CE1a69Zae4I7xGU4OVdgv7mDLB07Q_LAAMug9sq2QP74

109
Johana
Reagovat

Měla bych se asi ptát až zítra, ale když stránky Markízy prozrazují dopředu i to, co nechceme:)…proč myslíte, že by plichta něco vyřešila?

Taky je dost možné, že si Evelyn počkala a Erikovi tu urážku, kdy neotevřel vrátka a něco nemístného zabublal, teď vrátí. Nějaké slovo při štábních manipulacích nejspíš bude mít i ona.

110
JanaH
Reagovat

@Johana: nevyřešila… ale v tom případě bude muset rozhodnout FT, a to bych ráda viděla.
@dejna: je to naprosto jasné. Já mám pořádek v oblibě. :-)

111
Lady XL
Reagovat

A mě je moc a moc líto, že se soutěže o imunitu nezúčastnila FT, tu bych, velebnosti, chtěla vidět …b..t…
Já to prostě pořád nemohu překousnout, že dali Erikovi vlastně dvojitý trest. Podle mne štáb čekal, že možná prohraje, protože klidně mohli použít jako trest to, že by mu vzal výhodu výběru disciplín a dal by to Norovi. Stejně byly disciplíny umírněné a udělané tak, aby je Noro zvládl. A za mě neprohrál zase tak nějak stupidně, kromě dojení. A u držení té váhy nad hlavou mu dokonce Erik poradil a tak se mohl i připravit o bod, protože v určité chvíli to Norovi už padalo na hlavu… Zkrátka, když opět zvítězil Erik, tak začali spekulovat, jak ho oslabit. Holky zatím zaslepujou emoce, vůbec si neuvědomují, že je to hra a holt vyhrál. A kdyby trochu pobraly rozumu, tak proti němu postaví Vladka, který je také poměrně silný a tudíž jim vypadne jeden silný soupeř. A co by dělali ti spiklenci, kdyby to naopak Sára pustila Erikovi (když by je poslali proti sobě)? Kdyby se vrátil a jako FT (pokud by Markíza náhle nezměnila pravidla)?? Kolik sanitek by bylo potřeba?

112
Johana
Reagovat

@JanaH: když za FT týdne stojí duch Norův, duch Farmy, duch spravedlivého kolektivu, i duch svatý a ve jménu jejich je potřeba pro blaho nejenom Farmy, ale celého lidstva potrestat zlo, rozhodování je snadné a bez výčitek svědomí se vykuňká to správné jméno.
Já jsem spíš zvědavá na Heňa, jestli má koule, nebo bude opět za sr..ku pod ženskými sukněmi.
V každém případě je to tak rozehrané, že se vztah k uřčitému soutěžícímu může v minutě obrátit o 180 stupňů a to mě baví.

113
Franz
Reagovat

@anonym: já se vyhánět nenechám, když jste mně nevyhnali za těch 10 let, tak proč nyní. Také mně nevadí jiné názory, naopak se bavím jak jsou někdy hodně jednostranné.
Mně akorát vadí, když se tu zbytečně prozrazuje děj dopředu. To co se uvede na Markíze dopředu dobře, ale nějaké pindy z FB považuji za spam. Na jiných webech se prozrazení děje, které nemá upozornění, normálně smaže a diskutující upozorní.

114
anonym
Reagovat

@Franz: Nějak si nejsem vědoma, že by tady někdo něco vyzrazoval, i kdyby, tak snad nejde o státní tajemství a suverénní chlap, což ty určitě jsi, se nad takové drobnosti povznese, obzvlášť u žen.

115
anonym
Reagovat

@Lady XL: Je to škoda, ale ona by to nedala, naopak mě překvapily ostatní baby, do vítězky to padalo jako do žumpy. By mě zajímalo, jestli ty hnusy měly upravené tepelně, nebo ne.

116
Dadla
Reagovat

Normálně zjišťuju, že začínám fandit Erikovi…Sáře už fandím déle. A ty tři blbky mě vytáčí stále víc, nejopravdovější, nejspravedlivější, nejpoctivější, nejmorálnější a navíc největší bojovnice proti bezpráví a nespravedlnosti, už jen transparent jim chybí, hlas trubky a kulomet. Anka plačka, Katka kníkna a Xenie věčná chichotalka…fakt vzorek moderních emancipovaných a odvážných žen. Jsou tak úžasné a dokonalé, že čím dál častěji mi přijde k chuti Sářina normální živočišnost i Erikova komplikovanost, výbušnost a ADHD..
Fakt jsem zvědavá na další duel, ale nevidím to moc optimisticky..

117
Fixa
Reagovat

@Dadla: Ano ty 3 grácie jsou neskutečně zákeřné. Dle jejich vyjádření bojují srdcem a zapomínají, že by měly používat i hlavu.

118
Jája
Reagovat

@Fixa: Asi jsou po zánětu srdečních blan. :D

119
Lady XL
Reagovat

@Dadla: Já to mám také tak. Není to sice extra fanoušek a fanynka, je to tak říkajíc z nouze cnost…., abych vůbec měla nějakého fanouška. A jak už jsem psala dříve, většinou mé sympatie padnou na toho, koho kolektiv šikanuje už z jakéhokoliv důvodu. A přiznávám, že ne vše se mi u Erika líbí, za kámoše bych si ho tedy nevybrala atd. Ale to vlastně nikoho z nich tam. Sáře jsem držela palce hlavně na začátku, když se do ní opírala Stará vražda, která ji sledovala a za vše jí říkala „pravdu do očí“ a ostatní mlčeli, aby měli klid. Na začátku se mi líbila Xenie, ale je to prázdná nádoba, jak se říká. Je mladá a snaží se nic neřešit, což ale nejde. A to jak se nechá manipulovat štábem do rádoby vztahu s Lukym je otřesný. Víc se mi zamlouvalo, když klukům prostě jasně řekla, že ne… A teď se jen chichotá – vlastně oba se chichotají a jsou happy, protože plní pokyny režiséra, mají klid a jistotu, že půjdou dál…. A otřesná ukázka na dnes, co jsem viděla – ježíši, svatba?? Fakt už neví, co by tam vymysleli. Ale líbil se mi běh unylé FT, která se konečně proběhla po farmě a přišla do bližšího styku s Malinou. – nic neprozrazuji, je to v upoutávce :-D.
Ostatně dnešek jsem neviděla a tak nevím, nevím, jak to dopadlo s volbou…. :-(.

120
Ajda
Reagovat

@Franz: Myslíš, že těch upozornění bylo málo? Pořád dokola každý rok. Tento týden to některým trochu víc ujelo, ale žádné drama. Na fb Farmy se jede děj předem a nikoho tam zasahovat nevidím. Pokud zveřejní díly předem, musí se s tím počítat. Dříve se tady protestovalo i proti tomu, aby tu byly výsledky duelu už v pátek po, protože oni to ještě neviděli. To mám mazat části textů a reakce na ně? Nesedím tu 24 h, klidně ti předám funkci hlídacího psa. Nebo rovnou celou Farmu.

121
anonym
Reagovat

@Dadla: Mně by nevadil ani Voloďa, nejvíc mě na Farmě pobavil:-)

Xenie vesele proplouvá celou Farmou, uhihňaná hvězdička, která má v hlavince luft.
Včera bojovala jako lev, kdo by to do té něžné ženy řekl, že tolik vydrží.

Je pravda, že tři plačky předvedly luxusní vyřazení zbožňovaného Norka, jedna ho dala za sluhu, druhá mu nedala imunitu a třetí mu podhodila do duelu Erika. Tohle byl úžasný tah, Norko vystřelil jako raketa a tři plačky se shodly, že všechno zavinil Erik svojí taktikou:-D Přesto ani jedné výhru nepřeju, ale stát se může cokoli.

122
Jana
Reagovat

Anka herečka, právě skončila Soudní síň na Joj family a Anka tam hrála

123
Johana
Reagovat

Včera mě hodně nas.al ,,pan veterinář“. Stanovil diagnózu a s nezájmem nechal kůzle dodýchávat několik hodin, přestože musel vědět, že je bez šance.
Vím, že se tohle stává, ale trochu humánního přístupu by nezaškodilo alespoň před kamerou, když už ne v reálu. Není nic jednoduššího, než píchnout jednu injekci a ukončit zbytečné trápení, ale to by musel trochu víc hejbnout tlustým zadkem.

124
JanaH
Reagovat

@Johana: Heňo Eržika nesnáší od začátku, akorát na chvilku měli tu jejich účelovou vratkou alianci.
Teď záleží na tom, kdo všechno bude moct hlasovat, na plichtu to nevypadá. A navíc Heníka patrně čeká Sophiina volba. Tak snad se rozhodne jako suverénní chlap, což on určitě je, ale jen co se vlastního prospěchu týče. :-D
No twl, to nemá chybu, další level! :-DD
@Lady XL: to se ti dnešní díl nebude ani trochu líbit…
Navíc mám dojem, že Xenie tíhne poslední dobou víc k Heňovi a toho kdyby nebrzdilo farmářské kamarádství s Lukym, tak už by po ní dávno vystartoval.
Volba sluhů dopadla naprosto podle očekávání. Jiná zatím nebyla.

125
anonym
Reagovat

@Johana: Přesně tak, čert ví, jestli to byl veterinář. Já jsem si, asi bláhově, myslela, že plodová voda se dá i odsát.

126
JanaH
Reagovat

@Johana: zvieratká na prvom mieste.

127
Jája
Reagovat

Tak nevím, nevím, jestli se včera Šmahel s Zitronem nepřipravili o práci konstatováním shodným s drtivou většinou sledujících nejen panáčkovců, že zásah borisovců byl tentokrát hodně přes čáru a unfair – double trest. Jak prohlásil Zitron: Je to stejné, jako by mi policajti promítli moji šestiminutovou jízdu autem a na zavěr třívteřinový přestupek projetí na červenou. (Není to přesný přepis, ale zhruba popsaná myšlenka) Už by dvanáctka opravdu měla zkončit. Úkoly jsou už jen mozkový průjem, sektářské IQ už také nevyroste i kdyby Evelýna zhubla o polovinu. Počet kbelíků u mých nohou každým dílem narůstá a hrozí mi těžké poškození zdraví. Jenže závislost je sfiňa. :D :D :D

128
Jája
Reagovat

Jejda, zapomněla jsem na Kazišuka. Snad se konečně po svatbě dočká a objekt jejího tulituli už bude k mání.

129
JanaH
Reagovat

@Jája: a mně se smesviňsky líbí, kam až je možné ještě klesnout. ;-)

130
Jája
Reagovat

Zákon schválnosti nebo vis maior? Zapnu Fb a vyskočí na mně: „Nenávidějící člověk nezná úsměv, ale jen škleb. Není schopen vesele žertovat, ale jen se nakysle posmívat. Není schopen skutečné ironie, protože není schopen sebeironie; autenticky se totiž dokáže smát jen ten, kdo se umí smát sám sobě. Pro nenávidějícího je příznačná vážná tvář, velká urážlivost, silná slova, křik, naprostý nedostatek schopnosti odstoupit sám od sebe a nazřít vlastní směšnost.“

131
anonym
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=nzOfhLAAp5k

Heňo nahání krávu na FT:-) málem sa pochčala, FT, ne Malina :-) škoda že jen málem. Heňo není blbej, přece nepůjde do první linie:-)

132
JanaH
Reagovat

@Jája: pěkně. :-D Rozšířím motivační okénko o Shakespeara: zlu se dobro jeví zlé a sprostotě se líbí sprostota.
Našla jsem v tom přímou souvislost v nahlížení na farmáře. ;-)

133
Franz
Reagovat

Jé, to je tady nářku a slzavého údolí.
Včera to bylo super. Katka farmářka týdne, Xénia vyhrála imunitu a Erik se díval sám na sebe jak je trapný. Podle mně zasloužený trest pro toho nervově nestabilního člověka. Na pravidla duelantů jsou každý týden upozorňováni, jedna soutěžící kvůli tomu byla vyhozena a dalším, pokud by vyhrály duel, tak hrozil vyhazov.
Stejně nejde o to, že by šel ten nervák do duelu, ale spíše jde o to, že mu farmáři můžou za soupeře přidělit tu jeho hranatou Sářinku. A to by ti ostatní farmáři byli opravdu blbí, aby to neudělali. Zvlášť když ti dva jsou tak mezi ostatními populární. Teď jen čekám, že si asi ve středu zaleze Erik do spacáku, přikryje si hlavu a bude na dálku meditovat s Chocholouškem.
Nebo snad navlékne bílou jutovou halenu a zaleze trucovat nahoru do kurníku?
Stejně si myslím, že se z duelu vrátí, že mu to ten druhý pustí. To bude asi nejsměšnější duel tohoto roku. :-)

134
Jája
Reagovat

@Franz: Franzi, já tě nepoznávám. :) Pošli mi taky trošku té mňamky – jestli to bude mít stejný účinek. :D

135
anonym
Reagovat

@Jája: :-DDDDDDDDDDD

136
anonym
Reagovat

@Franz: Takto to dopadne, když se jeden z diváků zamiluje do požíračky mozečků :-) Ale nic proti, jdeš si tvrdě za svým, Jen mám obavy, aby Erik nechtěl meditovat s tebou. Vlastně ne, bylo by to hodně zábavné.

137
JanaH
Reagovat

@Franz: myslíš Xenku s Leklou rybou, když byly před duelem ve zpovědnici ukazovat Matúšovy trencle, že je mají u sebe a vrátí, když případně vypadnou? ;-)

138
anonym
Reagovat

Když jsou tam všichni tak chytří a bojovní, proč už dávno Erika neodrovnali? Vymýšlí skopičiny a odstraní si milovaného Norka. To udělá jen blb a tedy v tomto případě 3 blbky a 1 blbec Heňo, schovává se babám pod sukně, baby by si zlámaly i nohy a výsledek je Erik na Farmě. Někde se stala velká chyba:-) Začíná mě to bavit:-D
Ideálně do duelu poslat Sáru, protože zbytek osazenstva má bobky a zmůže se jen na sežrání mozečku:-)

139
Lady XL
Reagovat

Máte všichni ode mě smajlíka :-D. I ty Franz, ať ti to není líto. Já ti neberu, že Erika nesnášíš, prostě není tvůj fanoušek a nedivím se, že se ti líbí Xeňka – pěkná baba to je, tedy spíš byla ještě lepší na začátku, než se nám oplácala a hlavně odkryla, že toho zase tak moc nepobrala. No už jsem četla, že se na Farmu nehlásila sama, že tam byla „delegovaná“…., s ohledem na to, co tam přišlo, je jasné, že potřebovali mít na místě taky nějakou pěknější tvářičku a kdyby ještě vyhrála, aspoň bude nový vítěz pěkně fotogenický. Teď si tam ještě zahrají na svatbu, akorát že se už znají, že to není jako ten nový pořad :-).
Ale k poslednímu dílu – veterinář mne nakrknul tedy hrozně. Působil jakoby tam byl z donucení nebo fakt jakoby ani veterinář nebyl a jen ho hrál. Nechat tam to zvíře s tím, že stejně nedožije (což se evidentně předpokládalo), ale kdyby náhodou tak mu dejte tohle a tohle…. Já myslím, že tam měl přijít veterinář nebo aspoň Martin hned po narození kůzlátek, protože pak by poznal, že jedno polklo plodovou vodu a tehdy snad s tím šlo něco dělat a ne minimálně den po narození. Jak píšete – zvířata především…. Ať to všechno už skončí, odvedou zvířata – vlastně ne, Malinu tam nechat, ať ještě FT prožene víc. Byl to moc hezký záběr :-D.
Koho jiného za služku že? Děvenkám se jednak pracovat nechce a pak coby služka je dotyčná přeci jen víc mimo kolektiv a nemůže spinkat u FT….ale se zlým Erikom…

140
Lady XL
Reagovat

Ještě k imunitě. Opět se k tomu vrátím. Stále si myslím, že Xenie vyhrála malinkým švindlem, či spíše nedodržením pravidel, které, jak už je zvykem, Evelyn vždy přehlíží, je-li třeba. Co se mi nelíbí? Tedy jasně, je to můj problém…. Ale zkrátka, byl úkol vždy sníst jedno jídlo a pak pokračovat dalším talířem, tj. dalším jídlem. Takto to dělali všichni, vysloveně bylo vidět na Vlada, že to tak má. Poctivě žvýkal žlázu a až pak začal pít krev. V tu chvíli zavolala Xena, že je hotová. Viděla jsem na Vladovi, jak je překvapený, že je tak rychle hotová. No a ona sama se přiznala, že tu žlázu zapila tou krví! Ovšem uvědomuji si taky, že ji (a nejen ji) k tomu vlastně navedla Evelyn, která zdůraznila – a tady máš tu krev na zapití, protože se Xenie dožadovala předtím vody…. Zároveň všechna čest, že spolkla to poslední smradlavé jídlo, to dá málokdo…. (i když Voloďa by to dal!).
Ale Sára mne zklamala, protože odmítla hned u té žlázy pokračovat….

141
anonym
Reagovat

@Lady XL: Já ji imunitu i přeju, trochu, sežrat takové svinstvo je docela umění, obzvlášť ona, která je taková květinka:-) Sára mě nezklamala, já bych to nedala už jen na pohled.
Martin v minulé Farmě mekotal, že zvířata jsou na kamerách pod dohledem veterináře, zjevně to není pravda. To, co tam poslali snad ani veterinář nebyl.

142
Johana
Reagovat

@Lady XL: mně jen nejde do hlavy, že se na to, že s kůzletem je něco špatně, přišlo až šla očumovat Evelyn, vlastně až po přečtení Norového testamentu a udělení trestu Erikovi a to určitě nebylo ráno. To jako nikdo z nich ráno kozy nedojil?
Pokud kůzle vdechlo plodovou vodu, muselo mít od začátku dýchací potíže a to by si snad někdo musel všimnout při ranním dojení.
Večer ťuťu-ňuňu pózování s kozičkami na kamerku, ráno nezabírali kamery, tak se prdí na všechno živé, krom Erika.

143
JanaH
Reagovat

@Johana: ráno dojili. Prej už tehdy kůzle leželo… Anka pak říkala, že si myslela, že spí.

144
Johana
Reagovat

@anonym: veterinář to asi je, pamatuji si ho i z minulých farem, vyjadřoval se ,myslím, i tenkrát ke kauze týrání ovcí z F5 na stránkách Markízy.
Akorát jeho přístup ke zvířatům je hrozně bezcitný, to jsem si už dávno všimla. Martin ten vztah aspoň zahraje, jinak má zvířata taky na háku.

145
JanaH
Reagovat

Letos se nějak málo používá hospodárovo oblíbené „kus za kus“.
Vlastně jenom u čuníka dezertéra. Bo pak Martin jistil, že by neměl ve finále koho vychvalovat.

146
Johana
Reagovat

@JanaH: tak to se farmářům omlouvám, asi jsem přehlídla…Anča je ještě blbější, než jsem čekala.

147
anonym
Reagovat

@Johana: Anča říkala, že spí. Proč by na to kůzle měla šahat, že? Když běhá, tak běhá a když ne, tak spí.
Toho veta jsem nějak přehlídla, určitě odborník, akorát na Farmu. Martina už nekomentuju, ten spadl na dno.
Na prvním místě ožrat mančaft, na druhém je nakrmit a zvířata až co zbyde.
Veterinář je určitě to nejlepší, co na Farmu sehnali. Nějak se ty hodnoty přesunuly.

148
Franz
Reagovat

Já žasnu jak hned víte kdo je můj fanoušek. Já jsem to tady letos ještě nenapsal, ale vy mně hned někoho přisuzujete.
Ano mám jiný názor. To se občas stává. Nejsem totiž ovce, abych tady papouškoval názor stáda.

149
JanaH
Reagovat

@Franz: já jsem ti nikoho nepřisoudila.;-) A proto se zeptám: kdo je tvůj fanoušek, Franzi? Mně by to totiž opravdu zajímalo, tak jestli to není tajné…

150
anonym
Reagovat

Především jsi napsal, kdo tvůj fanoušek není a těm, komu to trochu pálí, tak zbejvá zase jen Xenie:-) Držím ti palce. V určitém věku se člověk zamiluje i do Xénie:-)

151
anonym
Reagovat

@Franz: Když nejsi ovce, co tak Vlado? Asi blbá otázka, já vím :-)

152
JanaH
Reagovat

Ne ne, Xenka to přece nemůže být, když se Franz vymezuje. :-)
Takže zbývá dalších sedm adeptů, bez nervově nestabilního Erika a jeho hranaté Sářinky pět.

153
dejna
Reagovat

@JanaH: 124
Čekala jsem, jestli se tu někdo zmíní, nebo jestli jsem to postřehla jen já – Xenka viditelně Lukáše jen snáší, odtahuje se od něj, zatímco k Heňovi je vstřícnější – není to nějak přes míru, ale zaujalo.
Njn, když mezi Lukym a Heňem je rozdíl asi jako mezi plyšákem a vlčákem.
Ale dobře pro něj, nic by mu tak neublížilo jako povrchní holka.

154
JanaH
Reagovat

@dejna: napsalas to úúúplně přesně. ;-)
On jí víc vyhovuje Heňo založením… nic neřeší, baví ji jeho dobírání a reaguje na něj spontánněji.

155
Jája
Reagovat

@dejna: To je to, proč jsem psala, že Leklé rybě od pondělka říkám Kazišuk. Ta je na Xeninu pédel v poslední době pořád nalepená a vnucuje se – já chci taky hni hni hni.

156
Jája
Reagovat

Na Fb rezonuje otázka: Bude-li sluhovský pár Erik a Sára, je nebo není proti pravidlům, aby farmáři poslali do duelu dva sluhy proti sobě?

157
JanaH
Reagovat

@Jája: a nebyla to taky právě ona, kdo honem letěl požalovat farmárom, že našla v sauně krabičku od Primerosek? A že do sauny chtěla a teď už teda raději nechce? Hni, hni, hni.

158
Jája
Reagovat

@JanaH: To víš, že jo. Ta už je opravdu na psychiatrii, Královský pár – jak říkají Erikovi a Sáře borisové – ji bude v noci strašit ještě minimálně pět let po zkončení farmy. Podle drbů jsou spolu dodnes a kdoví, kdy se Kazišuk po této reality vdá. :D Smesviňsky jí přeju takového šikovného Erika. :D :D :D Odpíraného největší kus. Hni hni hni.

159
JanaH
Reagovat

@Jája: jasně, že to vím. To si nešlo odpustit, takovou malou provokačku na Leklou rybu. Hni, hni, hni. Znáš to… když musíš, tak musíš.
Mě už taky napadlo, jakpak bude asi udatelná po Farmě. :-D
Nějaké techtle mechtle je to poslední, co bych Erikovi a Sáře vyčítala. Každého věc.
Akorát si myslím, že by nemusela Sára každému troubit do hlavy každý šuk.
A i přes to mám Sáru na třetím místě ve fanoušově žebříčku, Xenka je (už) až za ní. ;-)
A je velká škoda, že nebyla v duelu a nemohla těm scíplotinkám tam předvést, jak má vypadat pořádný duel. Věřím tomu, že by jela jak pila. :-D

160
Dadla
Reagovat

@Lady XL: Jo, přesně…A vůbec nechápu Lukáše a Xenii, že se do něčeho tak trapného nechají uvrtat…Lukáš ve svém věku a taková šaškárna? Zřejmě není jen mdlého chování, a hlavně mdlého rozumu…taková trapárna :-(
Xenie mě asi už nepřekvapí, asi dostala v těch různých soutěžích o Miss dobrou školu, jak proplouvat dál, a přesně po té linii jede i teď. Hlavně aby si náhodou někoho neznepřátelila, vždy bude na té straně, kde je víc lidí, kde je převaha, tam je v bezpečí…fakt bez vlastního názoru, nedej bože nějakého – jakéhokoli – ne davového, ale opravdu vlastního..
To se pak ani nedivím, že nakonec budu víc fandit sólistům, jako je Sára a Erik, ikdyž s nimi někdy nesouhlasím…ale aspon mám s čím konkrétním nesouhlasit..

161
Dadla
Reagovat

@Jana: A taky tam tak srdceryvně a upřímně plakala? :-D

162
Dadla
Reagovat

@Jája: Naprostý souhlas…i s Evelýnou a kbelíky :D

163
Dadla
Reagovat

@anonym: Ano u Heňa jdou ruku v ruce odvaha a morální hodnoty :-D Ikdyž se mu snad ani nedivím, jde mu jen o výhru nebo aspon co nejdelší přežití a asi by nebylo taktické, přidat se k menšině. Lukášovi vůbec nevěřím, že by se dokázal postavit proti své „milované“ Xenii, takže pokud se 3 sudičky a jejich přisluhovači rozhodnou postavit proti Erikovi Sáru, tak to tak prostě bude a přes to nejede vlak…ikdyž pořád naivně doufám, že třeba trošičku jo…Protože jestli tohle projde, bude to fakt SFINSTVO…hodné snad jen Farmy 12!!

164
Dadla
Reagovat

@Franz: JoJo, taky názor, já mám sice jiný, ale budu se rvát za to, abys mohl vždy a všude vyjádřit ten svůj…:-D

165
dejna
Reagovat

@Dadla: 160
Já myslím, že to mají ve smlouvě. Ne přímo svatbu, ale že budou plnit vše, co vzejde z hlav štábních. Pokud to vyloženě nebude proti jejich přesvědčení. A když jim štáb řekne, že jde jen o scénku, že si to přejí diváci a že to zvedne sledovanost, tak to udělají s tím, že o nic nejde. Oni tam to nevidí v kuse jak my a nedochází jim, jaký je to paskvil. Nebo možná dochází, ale holt už podepsali.
@Jája: 155
Aha, tak to jsem nepochopila. :)

166
JanaH
Reagovat

@dejna: přesně tak. ;-)

167
dejna
Reagovat

Dnes mi Anka definitivně potvrdila, že je slepá jako patrona a že komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí…Kata je ve své podstatě malá, jednoduchá, závistivá a zákeřná ženská a Xenka – no, babička by o ní řekla, že se směje, jako když hrbatý padá ze schodů. :D
Šmarjá, v tom jejich Almanachu není, na co se chytají štiky? Když vidím, jak Vlado honí ve vodě ohlodanou rybu, tak nemůžu! :DD

168
Tara
Reagovat

Jaja- Bude-li sluhovský pár Erik a Sára, je nebo není proti pravidlům, aby farmáři poslali do duelu dva sluhy proti sobě?
Tak to by me take zajimalo. A strasne rada bych videla ty zklamane obliceje vsech, hlavne farmarky tydne . Kdyby to tak opravdu bylo. A ja bych si prala aby to byla pravda. Nepamatuji se za eru farem ze by dva sluhove sli spolu do duelu. Tak v duchu doufam ze to nebude ani ted. Ze vsech farmaru co tam jsou a byli jsem nemela zadneho fanouska ale ted uz mi nejprijatelnejsi prijdou opravdu jen ti dva, Erik se Sarou. Ostatni zklamali na cele care. Ani ti dva Erik a Sara mne nepripadaji nejlepsi na viteze ale kdo z nich ???? Nejhorsi Farma a nejhorsi lidi na Farme. Nemusite se mnou souhlasit ale proste takto to vidim ja. Nepisu sem jen sleduji a ctu vase prispevky jak a kdo to vidi. A takto to vidim ja. Proste z toho co tam zbylo je Erik se Sarou nejprijatelnejsi na vitezstvi.

169
Lady XL
Reagovat

@Tara: To by byla zpráva dne. Už vidím ten šok (obdobně jako při volbě dvojice duelantek), když jim Evelyn řekne, teď vyberte druhého do duelu mimo druhého sluhy a Xenie 😂😂 a můžete zvolit i FT, která ztratila imunitu za porušení pravidel 😂😂… To by bylo mrtviček v přímém přenosu…. Bohužel se to nestane, bo se Borisové chtějí Erika nebo Šárky zbavit…. Vždyť jsou akčnější v noci než preferovaná a protlačovaná dvojka „Xelu“ A ani návod Borisů k tomu nepotřebují. Těm měli udělat tu svatbu….

170
Horalka
Reagovat

V podstate se tam vsichni chovaji podle nejake sve sablony, voloda je rusky muzik, alkohol a nasledne filosoficke promluvy a nakonec nasili. Anka resi vse pres kuchyn, v blahe nadeji, ze pres zaludky a knourani se dostane nejdal. Xenie se chova jak upejpava 16 krasa a smich a vseobecny mir. Lukas klasicky nevi kam patri, ten jde kam vitr tam plast, hlavne nerict nazor.. jedini svi jsou duo E a S, kaslou na vsechny. Taky jsem zvedava, jak to tento tyden dopadne, bohuzel i ja si myslim, ze te prave farmy uz nezbylo ani procento, uz to neni ani RS, je inscenace hercu na Markize.

171
anonym
Reagovat

https://farma.markiza.sk/aktualne/2013819_xenia-ako-sexy-nevesta-pri-skuske-siat-nechtiac-ukazala-to-co-malo-zostat-skryte?fbclid=IwAR1N1ORXYc_fYuoeJ5gFORBZ41SZbCVC1HU3ksH3w3TPnJiijv9TntN656U

Škoda, že svatbu Lukášovi neudělali s Máriom, pro Lukyho by to bylo jiný kafe. Ostatně Xěnia by raději s Heníkom, lepí se na něj jako izolepa. Matůš, Lukáš, Heník, holka taky nevěděla, kam skočit a výsledek? Nic, ani jeden o ni nestál :-)

172
anonym
Reagovat

@Horalka: Voloďa je sice divné stvoření, ale jeho průpovídky jsou luxusní, u ničeho se tak nezasměju, Vlado a štiky :-) Když se nevožere, tak má docela trefné připomínky, blbej není ani omylem, na to tam jsou jiní. Za to, že se nezpachtoval s elitní pětkou má velké plus.
Všimli jste si, že Lukáš po psychickém průjmu s Evelýnou je už zase ve své kůži a vesele s ostatníma kuje pikle? Dlouho mu předsevzatí, že má vlastní hlavu, nevydrželo. Vlastně oni ani nemají hlavy, jedou podle srdíčka:-D

173
Jája
Reagovat

Aby nebylo Kazišukovi líto, Heňo ji vyznamenal svou „přítulností“ a dal jí vyprat své podělané trenky a další voňavý materiál. To bylo radosti. Hni hni hni.

174
JanaH
Reagovat

Na FB tvrdí jedna pani s jistotou, že Erik vyhraje duel.
To bude teprve radosti! Hni, hni, hni. :-DD

175
JanaH
Reagovat

A tentokrát jsem moc zvědavá na volbu druhého duelanta. Bo Xenka bude dneska nastará na Lukyho, že nepochopila, prečo to pri stole urobil…

176
Jája
Reagovat

@JanaH: Neřekla mu jen tak čirou náhodou v pondělí, že do toho nemá kecat? No tak si asi kecal. :D

177
JanaH
Reagovat

@Jája: ó, ten lehkomyslník! A navíc jinak, než si Xenka představovala. Si zavařil. :-D

178
Jája
Reagovat

@JanaH: Jen aby z toho nebyl předsvatební rozvod. :DD To by Kazišuk neměla radost. :D A Polievočka by zase mohla přesolit svatební placky. :DD

179
JanaH
Reagovat

@Jája: uspořádá se tedy svatba jiné dvojici a splní se tím vlhký sen někomu jinému. :-D

180
Lady XL
Reagovat

Koukám na ukázky a jak z toho nejdřív nebyla Xenie nadšená, že ji ženou do svatby, tak se chová jak pravá semetrika a ani omylem si z toho nechce dělat srandu jako Lukáš. Při pohledu na cáry ubrusů (asi jakési strapce) se málem hroutila :-D :-D. No jen se nám děvčice předveď. Kačena je neskutečná bosorka. Začíná být hysterická a pokaždé si chodí stěžovat mezi své – je to až trapný. Doufám, že když se teď vidí, tak jí dochází, jak se blbě chovala…. Jednou má služka být v kuchyni a vařit, podruhé už je tam nasáčkovaná Anča a s ní FT a žmoulají buchty. Pak když se nudí a chce FT něco řešit, tak rozhodne, že by sluhové měli i během dne chodit kolem zvířat…. A neříkala náhodou, že jim budou pomáhat, aby nebyli na zvířata sluhové sami?
Myslím, že klukům musí znít v hlavě to Erikovo – když mu dají jako protivníka Vlada, tak se aspoň zbaví jednoho silného soupeře…. A to jejich srdíčkování – co budou říkat, až budou srdíčkem volit, koho vyhodit a to někoho z party?

181
anonym
Reagovat

@Lady XL: Dolámou si končetiny :-D Tak daleko nemyslí, na to nemají.
Xenie zaměnila „zvonivý smích“ za husí kejhání hehehe.

182
Bejčice
Reagovat

@Jana: Byl by možný odkaz prosím? Nedohledala jsem a tuze ráda bych mrkla… :)

183
Dominik
Reagovat

Úkol, svatba….jaaj. Všechno kolem toho budu asi přetáčet Příští týden můžou třeba udělat inauguraci nějakého zvířete. Kde jsou ty časy, kdy se brodili bahnem a špínou a ještě u toho zvládli taktikovat :) A čím víc se to blížilo ke konci, tím větší trosky to byli :D

184
Bejčice
Reagovat

Neměl by tu někdo odkaz na tu Soudní síň s Andulou, prosím?

185
mk
Reagovat

Keď čítam FB, je to dobre zamotané, každý má zaručené info. Drevo už nechodí?

186
JanaH
Reagovat

@Dominik: tak to abys vynechal pomalu celý dnešní díl. Ale připravil by ses např. o slzy vycukané Leklé ryby kvůlivá „vodě pro králíky“, krávy vychytralé dezertérky nebo Potěmkinovy rybářské úspěchy (ty jsou nejvíc :-D).

@mk: sklad s dnešním dílem zatím zeje prázdnotou, trubka taky. Nebývá, než zatím spoléhat na jiné zdroje. Neva, aspoň pošetřím kredit ve skladu. ;-)

187
mk
Reagovat

@JanaH: niekto ma vyslyšal, už došlo :-) idem kukať na tú šaškárnu

188
JanaH
Reagovat

@mk: tak super! Já sjíždím díky podzemnímu hnutí a charitě :-D bezpracně vždycky v předpremiéře. :-)

189
Ajda
Reagovat

Když je v poslední době nouzový stav ve dřevníku, topím dřevem značky fastshare.

190
JanaH
Reagovat

@Ajda: přímo tam odkazoval komentář pod videem ve skladu, ale zmizel rychlostí blesku. :-D Jenže i tato značka paliva má dlouhé dodací lhůty. Zas ale lepší jak nic.

191
JanaH
Reagovat

A bacha na formát, ne každý ho přehraje.

192
Ajda
Reagovat

@JanaH: Jj, ale pořád je to tam zatím pružnější než dřevník, už tam topím nějakou dobu. I bez kreditu dobrá rychlost, pomalu stejná jako jinde za kredit. Zajímalo by mě, co za predátora dělá ne/pořádky v dřevníku.

193
dejna
Reagovat

@Ajda: DĚKUJI :DD

194
JanaH
Reagovat

@Ajda: aha, rychlost bez kreditu neznám, já mám kredit i tam, pro jistotu, nikdy nevím, kdy se hodí. :-D
V tradičním dřevníku funguje nejspíš autocenzura, vždycky takhle před koncem dělají Zagorku a crcají se s tím, opakuje se to každoročně. Vkladatelů je tam víc, nechají nás namlsat a pak utáhnou šrouby.
Tady ten „divočák“ je někdo nový, objevil se až se šedesátkou (nebo jsem si ho dřív nevšimla) možná proto, aby hasil. Na Fastu funguje už dýl, jak jsem právě nastudovala, takže spolehlivý, zdá se.

195
Ajda
Reagovat

@JanaH: Než něco platím, vyzkouším. Dala jsem na zkoušku bez a překvapení z rychlosti. Beru to jako nouzovku, potřebovala bych to vidět hned ráno u kávy, pak už mi to bourá program. Archiv je na ránu, samá reklama a pozdě.

196
JanaH
Reagovat

@Ajda: jasně. Mám Fast léty prověřený už kdysi kvůli Survivoru (na ten už chodím ale taky na přímo, nechce se mi čekat, než se někdo smiluje. :-D). Oproti tradičnímu skladu má super ceny za neomezeno i obyč kredit.
V archívu už jsem nebyla léta páně… ani vlastně nevím, jestli mi jede.

197
Suzzy
Reagovat

Nevím jestli to už někdo nenapsal, ale Anička – hérečka byla včera na JOJ Family u Soudkyně. A byla teda za pěknou semetriku. Ona je tam pro mě jedna z mála, kterou bych mohla ve finále a teď když jsem jí viděla, tak jí určité věci přestávám věřit.

198
anonym
Reagovat

Tak fajn, jsem se trochu povzdělala, jen doplním, že když někdo chce, tak se ke svému dopracuje, ale jinak fajn, ti, kteří neví jak, tak se dozvěděli kulovku, ale ti, kteří tady tak zasvěceně mlží jsou za odborníky jak stáhnout to, co potřebují. Nějak je mi z toho divně, tady se omílá každý kec mimo, ale tohle je naprosto mimo, kdo má hlavu, tak si na svoje přijde:-D Ale už vím, kdo je tady mooooc chytrej, tedy spíš by rád byl.

@Suzzy: Byla, prý, ale ještě to není v archivu a nějak se mi nechce hledat dál a dělat ze sebe IT:-) Ono se to tam časem objeví.

199
Bejčice
Reagovat

@Suzzy: Odkaz, prosím? Na Aničku semetričku? Moc tě prosím, zapřísahám tě… :D

200
Dominik
Reagovat

@JanaH: Zrovna slzy Leklé ryby mně spíš zvedají tlak, než že bych se na tom bavil :D

201
anonym
Reagovat

@Bejčice: Ona o sobě psala, že chce být herečka, někde se začít musí, tak asi je v komparsu. Já se na ty Soudní síně občas dívám, ale ještě jsem ji nezaregistrovala, možná jsem ji i přehlídla, herečka bude dobrá, brečet na povel bez omezení času je kus umění :-)

202
Lady XL
Reagovat

Pamatuji, že některé účastnice jedné HSTM se pak objevovaly na TV Barr. a přímo si snad dohazovaly tipy na konkurzy. Trochu některé ty pořady znám z druhé strany a vím, že produkční mívají problém shánět nové tváře, nové účastníky RS (Prostřeno…), tak jsou vděčni/y za různé typy, nebo holt berou „prověřené“ lidi, co už mají styk s kamerou za sebou a ví se o nich, že z nich dostanou nějaké to slovo :-). Znám režiséra, co dělal nějakou tu Soudní síň a tam vysloveně potřebují ty, kteří umí zahrát emoci a naučí se text. Nevadí, že přehrávají :-), takže tam Anča skvěle zapadne :-D. Jen mi hlava nebere, že ještě doteď jsou mezi námi lidi, kteří si myslí, že je to skutečné a lidi že jsou najatí komparzisté! Jak Soudní síň, tak ty Nebezpečné vztahy atp. Ovšem, pak se ale i my nemůžeme divit, co se děje během Farmy, vždyť je to už taky taková RS s komparzisty, co mají svůj text, případně jim ho dodávají v průběhu RS nový a nový….
– a bude ta Sára v duelu nebo ne? :-D

203
Ajda
Reagovat

Nová značka dřeva na skladě. Dnes poprvé šílená doba zadarmo, tak raději nakupuji :D

204
JanaH
Reagovat

@Dominik: počki dneska, se zase předvede, úradníčka užalovaná.
@Lady XL: leda jít si počíst na FB, tam se ví všecko. Často i to, co nemá s realitou nic moc společného, ale výsledek volby tam byl hned včera. Bych ti to ráda napsala neviditelným inkoustem, ale nechci riskovat, že to zase někdo neustojí. ;-) Nejlepší byl ale stejně zas Potěmkin, jeho „otevřený dopis“ nemá chybu. :-D
PS. Nic nestahuju. Žádné tajné místo, o kterém by se všeobecně nevědělo, neexistuje. Jen využívám nezištné nabídky předpremiéry, stejně jako loni. ;-)

205
JanaH
Reagovat

@Lady XL: ha, špiónka Ajda! :-D

207
Ajda
Reagovat

Zrovna jsem pohřbila svého nouzového fanouška. Teď se děj vůle Borisova, všichni to u mě mají za sebou, jako to kůzle, křepelky, slepice….

208
Lady XL
Reagovat

Díky vašim včerejším debatám o různých skladech… jsem si mohla zkouknout jak tedy včerejšek, tak dnešek a tudíž duelanty znám :-(… Ještě až bude chvilka, tak si přečtu ten dopis Vladka. Musím říct, že on perlí víc a víc. A tentokrát fakt volba stojí za to a hlavně pak následné debaty. Palec nahoru pro jednoho farmáře, kterého jsem dosud moc nemusela. Obhajoval svůj postoj až do konce a nenechal se zviklat. A jasně se ukázalo, že žádné hraní srdénkem, ale prachsprosté taktikování…. :-) u všech „srdcařů“. Ano, Leklá ryba je tentokrát na zabití a chovat se takto častěji (tj. že by měla odpovědnost), tak ji brzy její kolektiv vyhodí z kola ven, jak leze některým na nervy :-D. A její ukňouraný hlas už nemohu ani slyšet.

209
Johana
Reagovat

Kdo má TV JOJ a může vrátit, Anča semetrika byla v Súdnej sieni včera v 8:20. Jmenovalo se to Se šéfem na kopírce. Pravděpodobně je to repríza, natočeno 2014. Třeba se to najde i v archivu, tam nechodím, tak nevím.
Díky dámám za nápovědu k FS, neznala jsem a je to fajn:)

211
Johana
Reagovat

@JanaH: a co Voloďa, prasátka a Man with a harmonica?
Já se řezala a chválím borise za výběr podkresové hudby nejenom dnes:))

213
JanaH
Reagovat

@Johana: jsem nechtěla zbytečně moc dráždit hada bosou nohou, víš co, víš jak… :-D On když není zlitej jak mužik, hláškuje. A poprvé v historii jsem zaznamenala, že by Evelyn vysvětlovala význam poetických pojmenování disciplin.

214
JanaH
Reagovat

@Johana: na základě tvojí nápovědy jsem vyhledala přímo v archivu JOJky. Anke to sluší a ten šéf je houmelesák, blééé. :-)
https://videoportal.joj.sk/sudna-sien/epizoda/19861-so-sefom-na-kopirke

215
Johana
Reagovat

@JanaH: dobrá spolupráce, já to zas dohledala podle nápovědy od Suzzy:)

216
Dadla
Reagovat

Já už tu lítostivou Andulu nemůžu ani vidět, ani poslouchat. Ona si asi vůbec neuvědomuje, ve své pitomosti, jak pokrytecky se chová. Jasně, Norko je největší úžasňák Farmy, a proto ho zmanipulovala do duelu s Erikem, Sáry jí je děsně líto, proto ji postavila proti Erikovi…Nejupřímnější a nejmorálnější farmářka s IQ bublajícího bahna, hodící se fakt jen na to vaření polievočky. Zbylé dvě čúzy jsou ze stejného hnízda, obě stejné obludy, nechtěla bych mít ve své blízkosti někoho takového. Teda ty mi zvedly tlak, nány…doufám, že budou zaříznuty stejně efektivně a takticky, jak to udělali Sáře a Erikovi. Tohle se prostě nedělá, já vím, že je to jen pitomá hra o prachy, ale postavit proti sobě dva lidi, kteří prakticky celou dobu drží při sobě (ať už to s jejich láskou je jaké chce), je fakt prasáctví…chtěla bych slyšet ten kvikot, kdyby někdo udělal to samé některé z nich…to by bylo keců o křivdě, nespravedlnosti, zákeřnosti a krutosti, doprovázený spoustou nejen Ančiných slz. Obávám se, že Markíza se už předem rozhodla, že musí vyhrát někdo sluníčkový, nekonfliktní, latentně pitomý…a fotogenický.

217
JanaH
Reagovat

Zato tento pokus není „latentní“ ani trochu.
Nejspíš ani nemá být, no čo už.

218
Terez
Reagovat

Skoro bych si přála, aby je na farmu po duelu vrátili oba. Lukáš je frajer. Jak se na pak na něj všechny potrefený husy slítly!
Dát Sáru s argumentem, že je to hra a chci se zbavit soupeře, tak asi dobrý, ale s těmi kecy od tří Grácií to bylo pro Sáru fakt potupný a od nich dost nevkusný. Hlavně že srdíčko.

219
Fixa
Reagovat

Bože, já se setkávám každý den s tolika zlými lidmi a to ještě jsem tak šiblá, že se dívám na farmu, kde se to zlostí jen hemží. Do Anny bych to nikdy neřekla, ale co nadělám… naše ANNA má v předu vzadu A, uprostřed je tuplovaná proto se ji říká A n n a. Ty zbylé 2 bosorky jsou taky hrozné, nepřejícné, zákeřné, no hlavně že pomstí khaki mozek Nora.

220
Lady XL
Reagovat

@Dadla: Však je to postihlo, když Stará vražda nominovala Káču jako soupeřku do dvojitého duelu. To byl šok pro všechny holky… 😁. Fascinuje mne všeobecně ta stádovost, kdy stádo vždy odvrhne někoho,kdo je jiný a omlouvají si to řečičkami o srdci…. Fakt spíš snesu,že řeknou,že to je taktika a zdržím se keců typu,já vím, že to dáš… Takhle dostali i Nora haha… Ale stejně jsou jen figurky štábu. Vždyť např. na svatbu neměl Erik a ani Sára žádné role, ostatní ale jo včetně Vladka! V tu chvíli bylo jasné,že on do souboje nejde…. Takže vítěze Farmy vidím mezi Sárou a Lukášem, bohužel.

221
anonym
Reagovat

Lukáš se pochlapil a on to ještě od plaček pěkně schytá. Heňo je tam, v této chvíli, nejprotivnější člověk, co tam je, společně s hééérečkou. Kačena je na odstřel, Vlado mě pořád baví, já vím, někomu nesedne, ale on je vlastně naprosto neškodný, jede si svoji cestu.
Duel byl nachystaný pro ty dva, a jak Kačena nutila Erika dodělat a opravit jakýsi kalendář, neměla tam vedle sebe krávu, no bože, za tu tam je ona :-) Každá kravka si svoje místo najde.

222
galadriel
Reagovat

za mňa Lukáš 100 bodov, Vlado tiež super. Zrkadlo nastavené ostatným dokonale….do finále postúpi dúfam malina vs. jedna z čiváv. Jááááj!

223
JanaH
Reagovat

@galadriel: jáááj, no vidíš to… a pro někoho je to furt hajzel, který taktikuje, aby ho jeden ze dvojice duelantů po návratu neprsknul za sluhu a beztak řekl to, co řekl jenom proto, že byl poslední na řadě a chtěl si udělat očko a stejně je teplej a hlavně! Mário přece. :-D …šiš… :-DD

224
galadriel
Reagovat

@JanaH: rešpektujem, taj jak len smesviňsky viem :D

225
JanaH
Reagovat

@galadriel: přesně ták, dycky smesvině! A já se strašně směju veletočům. Jen houšť a větší kapky. :-D

226
Suzzy
Reagovat

@Bejčice: Viděla jsem jí v TV, myslím že to bylo úterý na JOJ Family Soudní síň. Dívala jsem se na youtube, nějaké díly tam jsou, jsou u nich vidět obličeje, tak by jsi to musela projet. Jinak teď vysílají díly dříve natočené. Je pravda, že nejprve jsem si nebyla jistá, myslela jsem jen že jí je jen podobná, ale poznala jsem jí podle hlasu a určitě to byla ona. Byla to scénka o jejím obtěžování šéfem. Byla v té roli teda zcela jiná než na farmě. Prostě sekera jak se patří.☺

227
dejna
Reagovat

Dnes se ukázalo, že když dva dělají totéž, není to totéž – viz stížnosti Kachny na podpichování na jedné straně a chichotání se podpichování na druhé straně.
Že ženské daly Sáru do duelu – OK, ale s jakým výrazem a jakými řečmi ji dali, z toho mi bylo na grc. Tam nebyl kousek citu a Andula to ještě znásobila svými rádoby cituplnými dovětky. Ještě že Heňo se na poslední chvíli pochlapil a řekl, že to je taktika. Erik není blbec, všechno to dění shrnul celkem výstižně…i Vladko.
O Lukášovi se tu už psalo, docela mě dostal tím, co řekl a jak to řekl. A dočkal se reakce stáda.
Cením si toho, jak se Erik udržel před Evelyn – ta mrcha kdyby mohla, zaryje mu špendlík pod nehet – závěrečným opakováním jejích slov jí dal pěkně najevo, jak povrchně pindá ta „psycholožka“.
Taky by si měla pamatovat, co říká, protože Norovi a vlastně i lukášovi radila pravý opak toho, co Sáře – vykašli se na cit, řiď se rozumem.
Zajímalo by mě, jak vnímala Lukyho řeč – moc se u ní netvářila. :/

228
dejna
Reagovat

Z čistě hráčského hlediska si přeji návrat Erika, protože je taktik a ještě by to mohl pěkně zauzlit. Jenže nemá nemenší šanci na výhru.
Tu má Sára. U ní se bojím, že jim podlehne, že ji zpracují, protože ona konflikty moc nemusí. Všimla jsem si toho při loučení – stát tam já, ani jedna z těch bab na mě nechytne, natož aby mě objímaly. Jedině kdybych měla covid. :/

229
Dadla
Reagovat

@dejna: Taky jsem byla překvapená, jak tu volbu zvládla, kromě pár slziček to vzala jakoby v pohodě…moc tomu nerozumím, to jí to až tak nevadilo, brala to fakt jen jako zábavnou hru a peníze pro ni v tomto věku nemají až takovou hodnotu nebo se umí takhle dokonale ovládat a soustředit se už na věci příští? Já při své povaze a zvlášť v těch dvaceti (to jsem měla i v posudku ze školy psáno, že jsem individualista a mám problémy s autoritami…a já ještě dodám, že i se sebeovládáním) bych to takhle v klidu nedala. Teď už jsem hódně dospělá, ale to sebeovládání se příliš nezměnilo a co mě dokáže nažhavit do běla, je nespravedlnost, zákeřnost a pokrytectví. Ty tři sadistky si navíc to nominování Sáry užívaly až úchylně, chtělo se mi zvracet…Takže si umím představit, co bych tam – zcela netakticky, zato upřímně – vyvedla já, a co všechno bych jim tam omlátila o hlavu (samozřejmě jen slovně…aspoň doufám). A že slovní zásobu mám docela bohatou, mluvím rychle a ve chvílích největšího rozčílení dokonce spisovně…to ani nevím proč, jde to tak nějak samo :-D Takže Sára má můj obdiv a doufám, že pokud se dostane do finále, i hodně bodů. Podle mě Erik vypadne a pak už mám jediného koně ve hře..

230
Bejčice
Reagovat

Ti dva by je tam, mám pocit, „rozbili“ všechny. Sára baby, Erik chalany. Vyšší moc zřejmě uznala, že je zde eliminace nutná. Docela škoda. A velká sviňárna. Ty dvě brécy měly jít taky, vesele ukazovat ve zpovědnici trenky, ač též za limitem, to jó, ale zazvonit si na zvoneček, to se nevodpouští! Fraška hodna českýho Mástršéfa :D Propadák. Ač nejsou Sára ani Erik vyloženě mými želízky v ohni, za mě velký zklamání teda. A zhnusení. Je mi jich svým způsobem líto, jenže tady nejde o zásluhy, ale o přemýšlení srdíčkem, tak jistěže… :D Houno

231
JanaH
Reagovat

@dejna: tak to jsem hodně napnutá, co řekneš na duel a hlavně některé rozhovory po něm. ;-)

232
Lady XL
Reagovat

Nechci být za stádo,ale bezva komenty 😁.
Lukáš mne překvapil hlavně proto,že svoji řeč obhajoval ještě pak před Heněm a soudním tribunálem 3 Jezinek. Obzvlášť se odkryla Xenie,ta ho téměř seřvala. Najednou byla pryč maska chichotající se prázdné krásky (pěkně kulaté). Kačena se u stolu pravdy odkryla-musí mít poslední slovo a sekýruje dospělé jako děti ve školce… Vyžaduje od Erika,aby své odpovědi podal jinak,sama ale si vždy pak rejpne a vyvolá tak další reakci. Fakt škoda,že se tak držela zpátky při původním počtu farmářů (no asi věděla proč). Brzy by totiž byla za to chování terčem na odstřel. První třetinu tam byla prakticky neviditelná…
Ohledně Sáry-myslím si,že brečela víc,než ukázali nebo pak v noci. Ale to loučení…, mám to stejně jako vy nade mnou. Asi bych podala ruku že slušnosti,ale objetí? Ne! A řekla bych něco k tomu, i když on bude asi ještě prostor k vyjádření… Fakt mi taky nejvíc vadilo s jakým ledovým pohledem jí jmenovaly,ač se s ní předtím kamarádsky vybavovaly… A že se Sára přidala k Erikovi? Vždyť jí odstrkávaly od sebe díky Staré vraždě, byla vždy na okraji skupiny….

233
Ajda
Reagovat

Nové dřevo už krásně hoří :D

A já to škodolibě oběma v duelu přeji. S čím kdo zachází. Erik vždy hned po duelu spřádal taktiky, sobec, opíjel je před bojem o imunitu, měl své raplovské stavy, kdy si neviděl do pusy… I jeho chování k Sáře je občas na hraně, se divím, že se furt po něm plazí jak liána. Holt se přepočítal, protože trio od Nora nehraje srdcem ani hlavou. Prostě blběny něco vymyslely, ale nedomyslely, nemají čím. Lukáš prvně v klanu, pak mu Evelyn zavrněla do ouška, obrat, blbě napsaná role, blbej herec. Hlavně být se všemi zadobře.

234
Franz
Reagovat

@Ajda: Pěkné, konečně od někoho čtu názor, který má hlavu a patu.
Sára a Erik jsou naivní, že si mysleli, že volba Sáriny je něco proti ni. Rozhodně ne, všechno je kvůli Erikovi. Lukáš se pěkně odkopal a jeho chování Mirka Dušína ho bude stát bodíky u jeho diváků.
Duel bude velká nuda a rozhodně si myslím, že Erik půjde dál. Má větší předpoklad pro finále. Ale o tom možná rozhodl už dávno dopředu upravený scénář této RS. Všechno je přece jen hra, která má za úkol zaujmout diváky.

235
dejna
Reagovat

@JanaH:
Budu mlčet, když vidím, kolik hrubek jsem nasekala. :/ Fuj, to se mi už dlouho nestalo. :D

236
JanaH
Reagovat

@Ajda: v jakém klanu? Jakože ta chvilková vratká aliance Lukáše a Heňa s Erikem? Heňo od začátku Farmy nemohl Erikovi přijít na jméno, kdežto s Lukym to tahá do teď, i po „velezradě“. A iniciátorem té trojky byl Erik. Ten ještě na poslední chvíli učinil pokus o zvrácení nezvratitelného vyhrožováním, že vraj další duel Lukáš versus Heňo. Hraje holt všemi prostředky a žádné svinstvo mu není cizí. Za mě dobře, že tam je, vedle něj tak pěkně vynikají dobré vlastnosti ostatních. :-D
Teď teprv jsem zvědavá na názorové veletoče. :-D
@dejna: žádných jsem si nevšimla, já si všímám hlavně obsahu, forma je pro mě podružná. ;-)

237
JanaH
Reagovat

@Franz: souhlasím, že Sáru poslali ostatní do duelu jako nástroj pomsty (to snad bylo jasné naprosto všem). A překrásně se tím odkopali. Že by se odkopal ausgerechnet Luky považuju za pěknou blbost. :-) Taky o bodíkách se dá s úspěchem pochybovat… kdežto tři Grácie ztrácejí poslední zbytky sympatií i u většiny zarytých příznivců.
Možná to pro tebe nemá hlavu ani patu, což mě zas tak moc netrápí, ale je to můj názor. ;-)

238
dejna
Reagovat

@JanaH:
Viděla jsem jen (podstatný) kousek. No, čo už, podle upoutávky jsem tušila, jak to dopadne. Líto mi to není, protože se mi potvrdilo, že člověk, kterého jsem zpočátku moc nemusela, se projevil tak, jak po duelu shrnul Vladko. Akorát jsem přišla o top fanouška. :/

239
JanaH
Reagovat

@dejna: za mě pěkné príhovory Potěmkina, nejen těsně poduelové. Líbilo se mi co a jak řekl potom mezi čtyřma očima v krčme. Leklá ryba zase opět jednou jen kníkavě útočila, to už ta Xenka projevila štipec sebereflexe nebo spíš záchvěv špatného svědomí.

240
Bejcice
Reagovat

Dekuju všem za odkaz na Soudní síň s Andou. Přijde mi, že před těmi sedmi lety vypadala hůř než dnes. Fejs samej bedar. A dneska má pleť jak dětskou prdelku :D

241
Ajda
Reagovat

@JanaH: I chvilka se počítá, u mě ano. Každý ať si ho vnímá po svém, já si nenašla důvod ho jakkoli omlouvat. Prostě Erik je za mě největší hajzlík, zákeřný vyčuránek, raději bez fanouška, než podporovat jeho proti zbytku plaček.

242
JanaH
Reagovat

@Ajda: jsem se jen chtěla ujistit, jestli obě máme na mysli ten stejný klan. ;-)
K Erikovi jsem už napsala, že je to pro mě šmejdů král a nic se na tom nezměnilo a nezmění. I když hráč, ale to se nevylučuje.
Podporovatelé Erika a litovatelé Sáry už patrně pozapomněli, že Sára zařídila babám dablduel a teď měli oba mrzeníčko, že jim to ostatní vrátili i s úrokem.
No a představme si, že Erik a Sára by dostali stejnou příležitost poslat proti sobě jinou dvojku. Jakpak by se asi zachovali naši zalúbenci? Klidně vsadím botky, že by neváhali ani vteřinu.
A vykradačů Panáčka na FB vraj přibývá, to by tě mohlo potěšit. :-DD

243
horalka
Reagovat

Erika a jeho chování nekomentuju. Ale ta svatá trojice, která se tak elegantně nicméně debilně zbavila Nora a teď bez mrknutí oka poslali Sáru do duelu.. no mě je z nich na grc. Kdyby řekly, že to vidí jako pomstu Erikovi, nebo taktiku.. Ale Anka opět měla slzy a prý, mě je té Sarky tak líto .. Já jen váhám, jestli jsou tak blbé nebo vyčurané. A pak si myslí, o všech, kdo se dívají, že jsou blbí a sežerou jim to. škoda, že nevidí už teď, jaký názor na ně má venku většina. Jo a to objímání Sáry před odchodem, tak to mi dělalo zle, bych být Sárou je poslala do pryč. At je Erik jakékoliv pako, tak vždycky řekl co si myslí, bez taktik. Vlado boduje, a Lukáš se mi poprvé za celou Farmu líbil, jak v klidu odrazil všechny ty štěkny a šíleného Heňa.. Nevím nakolik je v roli, a je mi to fuk, ptž v téhle farmě jeden neví.

244
JanaH
Reagovat

@horalka: ony už nějakou dobu názory na sebe znají a pochybuju, že z toho mají radost. :-)

245
Johana
Reagovat

Já označila na začátku Erika jako magorů krále a teď netvrdím, že ním není, jenže, pokud se oprostím od posuzování jeho osobnosti a konání, šel neomylně po lidech, kteří se dřív nebo později odkopali v tom negativním smyslu slova a naopak vycházel s lidmi, kteří mi víceméně nijak nevadili…prostě to s ním mám nastavené nějak stejně a pokud duel pustí, bude mi tam chybět.
Slepičinec a Heňa už nedávám.

246
Wally
Reagovat

Takže nový svatý – Lukáš?:D))) Chlapec, který celou dobu neřekl,že to je bílé nebo nebo černé. Vždy to bylo šedé nebo skoro šedivé. Ale ještě by to mohlo být s trocha bíločerné. Tak v okamžiku, kdy nemůže nic změnit, jen získat, udělá velké prozření. Moc dobře ví, že dostane body za postavení se zlu na Farmě.
@JanaH: Jak se vykrádá Panáček na FB?

247
Ajda
Reagovat

@horalka: Erik a bez taktik? Vidíme stejného? Každému říká něco jiného, hlavně je popichuje proti sobě a zákeřně si mne ruce za rohem. Jeho památná věta pro mne je: „Co řeknu já, je vždycky pravda.“ On už cestou z arény vždy vymýšlel taktiky. Těch je tam za mě král. A co prohlásí teď po duelu, to je perla, Xenie čučela a chabě oponovala. Ale on má vždy pravdu. Tu svoji.

248
Lady XL
Reagovat

Tak já tu budu asi jedna z mála zastánců Erika a Sáry. No zastánce, ono jak se to vezme. Pořád říkám, že bych ho vedle sebe nesnesla, že jsem hlavně proti té sešlosti těch dalších tam. A kdo se mi teď tam nejvíc zajídá kromě Anky, je Heňo… Teď tam je za neviňátko, ale když tam měl ty své dvě bokovky, tak byl s některou věčně stranou (nebo s další dvojkou) v silně podnapilém stavu a dělal si z ostatních prču. Jo že Sára poslala holky do dvojduelu to byla taktika, kterou ale také řekla a nemluvila o srdíčku…, chtěla se hlavně zbavit Staré vraždy, která ji tam psychicky deptala, navíc chránila Heňa, který na to ale okamžitě zapomněl… Nejde tolik o to, že tam poslaly baby Sáru, ale jak to udělaly. A jasně, bylo to kvůli Erikovi, protože jsou přesvědčené, že jí to Erik pustí a ony se ho tak elegantně zbaví – a proto taky tohle podporoval Heňo, protože by mu opadl silný soupeř. Svrbí mne prsty, protože jsem dokoukala Duel a fakt to stojí za to a moc se mi tam líbil Vladko. Luky má opět proslov a chce se mi věřit, že to myslí opravdově, docela by to i sedělo k jeho povaze, která taky není jednoduchá. Duelanti mne překvapili jak činy, tak slovy. Svatba se jim docela povedla a klasika – nevěsta skončila v posteli vedle Heňa :-D, což bylo velice vtipné…. Jinak na Andule je tam vidět, jaká je to hráčka, najednou má rádoby střízlivý názor na vše, emoce nikde, najednou je vše hra, zatímco minule umírala od zármutku a chybělo málo, aby nechala Erika snad vyhodit z Farmy, když v souboji čestně porazil Nora….
A Sára má u mne 10 bodů z 10, jak tam zazní, tedy v jiném přirovnání… :-D.

249
dejna
Reagovat

Já vím, koho mi Evelyn v duelech připomíná! :D
Jestli z vás někdo četl Hunger games nebo viděl film, tak Cetkie Trinketovou, moderátorku Hladových her pro 12. kraj. Ty její rozjásané komenty a rozzářená očička bez ohledu na to, jestli se v aréně umíralo nebo ne.
Dnes mi ji Evelyn připomněla, když jásavě vykřikovala: “ Farmári, …. má prvý bod!“
:DD

250
dejna
Reagovat

@Lady XL: Klídek, jdu s tebou. ;D
Podle mě se Sára předvedla na úrovní, na kterou ty tři zbývající husy dohlédnou jen se zakloněnou hlavou.
Erik hrál a současně si na nic nehrál, ukázal se, jaký je, byl na přesdržku hlavně na začátku, potom už jen sklízel, co nejspíš i nechtěně a neuváženě zasil.
Heňo si u mě po dnešku zalepil největší mínus, připadá mi, že poprvé šel do sebe.
Vladko, Vladko…až farma skončí, bude mi hodně chybět. Jak selé zle. :D

251
Fixa
Reagovat

@dejna: Nemám ráda Evelýn. Poslouchá se ona někdy?

252
dejna
Reagovat

@dejna: Jsem ještě zapomněla napsat k tomu zasévání a sklízení – tím neobhajuji nenávist a jednání některých farmářů, především těch, kteří se prezentovali jako srdcaři. Protože minimálně od půlky Erikovi nakládali i za nic, takřka vše od něj bylo zlé a k tomu glosy Evelyn, která u Erika pichlavě komentovala i to, co u jiných pomíjela.

253
dejna
Reagovat

@Fixa:
Asi jo. A pak se pochválí a zatleská si. ;DD

254
Dadla
Reagovat

@Lady XL: Ano, je to jako v politice, častokrát se nehlasuje nebo nevolí ani tak pro někoho, jako proti někomu…A i proto jsem též zastánce Erika a Sáry. Protože zbytek osazenstva je pro mě zkrátka nevolitelný…krom Vladka (ale toho Markíza vyhrát nenechá) a Lukáše (toho bych jako vítěze ještě tak snesla). Erik je magor, ale něčím mi prostě sedí, možná tou svojí nevymáchanou hubou (s tím mám své osobní zkušenosti a je to léčitelné, minimálně čas ho naučí ji nechat aspoň občas zavřenou), nebojí se jít do konfliktu, když se mu něco nelíbí, a není pokrytec. Což se o těch třech blbkách fakt říct nedá..
Dnešní díl jsem ještě neviděla, nějak se mi do něj nechce…:-((((

255
JanaH
Reagovat

@dejna: případně se podepíše „vaša milovaná Evelyn“. :-D
@Wally: jednoduše.

256
JanaH
Reagovat

@Lady XL: přesně tak, kdyby ty tři řekly na férovku, proč Sáru nominují, udělaly by líp. Jenže na to nemají koule, tak tam vrzly srdíčko, aby byly za hezčí. Heňo přiznal taktiku a věřím, že být na Erikově místě někdo jiný, tak by taky Sáru vynechal.

257
Horalka
Reagovat

Myslím, že se všichni díváme na stejnou Farmu, ale názory jiné. Tak to má být.. Poslední slova k Erikovi.. V životě jsem se setkala s takovými Eriky, jsou to impulzivní lidé, ale málokteří chtějí opravdu ublížit, prostě udělají bouří v hrnku čaje, a za 5 minut neví. Ano, je to s nimi náročné, ale já raději takto, než nůž do zad s úsměvem a tanečkem, následně se slzami, že jáááj, tak to mě mrzííííí. Erik jestli se bude držet Sáry a ona to ustojí, tak vyhrál válku.. Duel jsem viděla, neřeknu :).. Ale všem které čeká, závidím, tentokrát to nuda nebyla. A jediné, co řeknu, tak Sára je ve svých 21 letech úplně někde jinde, než ty vrány s vyklovaným mozkem. Jen doufám, že mě další vývoj nezklame.

258
dejna
Reagovat

@Dadla:
Nebuuuuj, duel je v pohodě! Teda alespoň mně se líbil tím, že nebyl nevkusný = žádná telenovela.
@JanaH: …a trúba Romana zavzdychá: „Ach, je zlatá!“ :/ ;DD

259
Jája
Reagovat

@dejna: Taky jsi si všimla, že Romaně věkem ubývají drasticky mozkové závity? Ne, že by jich tam před rokem měla hodně. :DD

260
dejna
Reagovat

@Jája: Všimla. Pro mě z těch, co kdy vystupovali v X-farmě, nejhorší. Včera jsem se rozmýšlela, jestli se mám dívat. Příště už to nedám. I Šmahlík měl co dělat, aby neměl z pořadu úplné fiasko. :/ :D

261
bobina
Reagovat

@Ajda: @Franz:
Souhlasím s vámi stoprocentně. Začíná nás tu být menšina. Ale všechny komentáře fajn, nutí k zamyšlení. Jinak já jsem si myslela, že Markíza jede podle stejného scénáře –
z outsidera /otloukánka , nesympaťáka, toho, jemuž všichni ubližují, toho, jehož farma „polepšila“, toho, kterého trochu podusí, aby ho všichni litovali / vyrobit vítěze. Údajně se má Erik vrátit, takže vše je možné /pokud prohrál, duel jsem ještě neviděla, ale tuším…/.

262
bobina
Reagovat

Myslím si, že letos chtějí za vítěze ženu a vše vypadá na Sáru. Drobný detail –
komu kdy Evelyn vysvětlovala jednotlivé discipliny před duelem?

263
Jája
Reagovat

@bobina: Já myslím, že to vysvětlovala všem, jen tentokrát jsme to my viděli poprvé. Jak jinak by si mohli takticky vybírat pořadí disciplín, když jsou pod názvy, které mnohým nic neříkají?

264
Franz
Reagovat

@bobina: Všeobecně je zjištěno, že někteří diváci, fanoušci budou vždy mít v oblibě tzv. takové hajzlíky. Zejména jsou to ženy, které tyto záporáci nějak přitahují. Viz, obliba Kájinka. Mnohé jeho životopisní knihu braly večer do postele a dokonce vyměnily za Padesát odstínů šedi. :-)
Pochybuji, že vítěz bude žena, scénář je dopředu upravený a výsledek dnešního duelu jasný.

265
Lady XL
Reagovat

Fuj Kájinek… taková já tedy nejsem Franzi. A tomu komu fandím, nekoukám na pohlaví 😁…

266
bobina
Reagovat

@Jája: Já,já, jáj…Zase jsem v návalu emocí /dělám si srandu / pozapomněla, že nejvíc si při těchto reality hrají produkce s divákem! Jak ráda bych viděla, co jsme neviděli. Ale i to málo stačilo, aby Erik nebyl mým fanouškem.

267
bobina
Reagovat

@Franz: Pravdu díš…Ale myslím, že u toho Kájínka a spol. jde spíš o ženy s nízkým IQ nebo duševní poruchou. Nerada bych se mýlila.

268
dejna
Reagovat

@Lady XL:
Njn, ale když je to všeobecně zjištěno, nic s tím nenaděláme. :DD

269
JanaH
Reagovat

@bobina: Sáře u její modré duelantské budky.
A klidně věřím tomu, že asi vždycky všem a že nám to tentokrát ukázali je borisovský záměr. :-)
@dejna: nechte tady Franze všeobecně urážet „žencký“ a vlastně kohokoli… je nový chlívek. ;-)

270
Ajda
Reagovat

@bobina: Vysvětlovala novinku rumunská lavička. Tipuji na střih, zazní to podle potřeby.

271
Ajda
Reagovat

@bobina: No nevím, Kajínka si roky hýčká psycholožka, dokonce je o osm let starší než on. Studijní materiál :D

272
JanaH
Reagovat

@Ajda: Sára dostala disciplíny: šipky, poplač si, ping pong lásky, jablko sváru a almanach.

273
Ajda
Reagovat

@JanaH: To vím, já uvedla rumunskou lavičku jako příklad, že už Evelyn vysvětlovala disciplíny i dřív. Jí vysvětlila ping pong a připomenula princip jablka.

274
JanaH
Reagovat

@Ajda: aha, mně se to hned nezdálo. :-D Lavička je to jak z toho padala vražda? :-DD

275
Ajda
Reagovat

@JanaH: Rumunská lávka byla duel Nikola vs. Mário. Něco na vytrvalost, ale nedošlo na ni. Potom u duelu Lukáš vs. Michal, ale přiznávám, duely často přeskakuju.

Přidat komentář