Nestýská se mi, udělala zle, říká Monika Štiková o narušeném vztahu ke dceři Ornelle

Účastnice reality show Monika Štiková
Účastnice reality show Monika Štiková
Foto: nextfoto.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 21. 11. 2020

Monika Štiková (48), provdaná Binias, prožívá šťastné manželství. Přesto se svou rodinou, tedy dcerami Ornellou (27) a mladší Charlottou není v kontaktu. A vztahy mezi nimi jsou na bodě mrazu. "Nestýská se mi," řekla pro ŽivotvČesku.cz žena, která v minulosti na sebe upozornila účastí v poměrně bizarní reality show Štiky.

Monika si v létě řekla své »Ano« s nynějším manželem Petrem na Staroměstské radnici. Aktuálně pobývají v Německu, kde mají pracovní závazky. Pokud jde o rodinu, žádné emoce k ní necítí.

 "Nic se mezi mnou a dcerami nezměnilo, ani nejsme v kontaktu. Od léta jsme v Česku vůbec nebyli, protože ta čísla tam byla hrozná. Jenom mě občas udivuje, že si Ornella nedá pokoj. Když se jí někdo zeptá třeba na počasí nebo co měla k obědu, mám pocit, že nikdy nezapomene do té odpovědi zahrnout mě. Což opravdu nechápu," řekla pro ŽivotvČesku.cz Monika, která si nemyslí, že ochlazení jejich vztahů Ornellu citově zasáhlo.

"Kdyby jí to bolelo nebo něco podobného, tak se nestrefuje tak zle, jak to ona sama umí. Teď se mi nestýská, protože to, co předvedli, je opravdu strašné," dodala pro ŽivotvČesku.cz Monika, která na sobě nedala znát žádnou lítost ze současných narušených rodinných vztahů.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.