Zloděj vyraboval posilovnu v Mostě. Zmizely z ní věci za čtvrt milionu!
ilustrační foto
Most

Most - Z přečinu krádeže vloupáním, neoprávněného užívání cizí věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku čelí obvinění 35letý muž z Mostu.

Ten, jak zjistili mostečtí kriminalisté šetřením, měl v Mostě vniknout do jedné posilovny. Do objektu se vloupal v nočních hodinách nezjištěným způsobem a uvnitř měl odcizit počítač, videohry, různé oblečení, pokladnu s finanční hotovostí, fotoaparát, peněženku, doklady, platební karty, batoh, kabelku a další věci. Přivlastnil si i klíče od osobního vozidla.

Odcizením věcí způsobil majiteli celkovou škodu ve výši 283 tisíc korun. Následně po přilehlých ulicích hledal ke klíčům i vozidlo, které nakonec našel. Nasedl do něj, nastartoval ho a projel Mostem. Vůz nechal odstavený za ulicí Hořanská v travnatém porostu. Z vozu měl vzít peníze, brýle, brusle a další věci, vše za 13 tisíc korun.

"Odcizené věci policisté nezajistili, obviněný je údajně rozdal. Na případu policisté nadále pracují. Ti zjišťují, kdo se pokoušel zneužít odcizené platební karty. Mostečan je stíhán na svobodě, a pokud bude odsouzen, hrozí mu až pětiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru