Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Svůdná Penny z Hříšného tance mohla být na titulce Playboye. Kvůli komu to Cynthia Rhodes odmítla?

Cynthia Rhodes jako Penny Johnson v Hříšném tanci (1987).
Zdroj: Vestron Pictures
+ Dalších 5 fotografií
NAROZENINY
Sexy lektorka z Hříšného tance Cynthia Rhodes coby filmová Penny pobláznila srdce mnoha mužů. Po jejím dokonalém těle zatoužila i titulka časopisu Playboy. Cynthia však tuto lukrativní nabídku odmítla a dlouhou dobu o ní nebylo slyšet. Věnovala se totiž rodině a manželovi, se kterým vydržela dlouhým pětadvacet let. Jenže pak přišel nečekaný krach.

Cynthia Rhodes se narodila přesně před čtyřiašedesáti lety v Nashvillu. Přišla na svět do rodiny, která byla nábožensky založená. A na tyto hodnoty po celou svou kariéru také myslela. Když vystudovala a začala se živit jako tanečnice, zpěvačka či herečka, tak si vždy dávala pozor na to, v jakých rolích nebo médiích se objeví.

Cynthia Rhodes odmítla Playboy

Proto odmítala role, ve kterých by měla hrát nahé scény. A proto taky smetla ze stolu i lukrativní nabídku od časopisu Playboy Cynthia by totiž radši odešla z dobře rozběhlé branže, než aby uvedla své rodiče do rozpaků.

První zkušenosti s hereckým světem Rhodes načerpala v roce 1980, kdy si zahrála malou roli v muzikálu Xanadu. O dva roky později se objevila v hudebním videu rockové skupiny The Tubes a pak dostala roli Tiny Tech ve snímku Flashdance Objevila se také ve filmu Zůstat naživu od Sylvestera Stalloneho po boku Johna Travolty Snímek Zůstat naživu je označován také jako pokračování oblíbeného snímku Horečka sobotní noci

Cynthia Rhodes v Hříšném tanci

Ovšem nejvíc se proslavila jako Penny z Hříšného tance, ve kterém byli jejími hereckými kolegy Patrick Swayze a Jennifer Grey Málokdo už však ví, že Cynthia Rhodes se do filmu přihlásila ještě dříve než její o dost známější kolegové.

Později svou pozornost zaměřila i na zpěv a stala se frontmankou kapely Animotion. V roce 1989 se vdala a své srdce dala skladateli Richardu Marxovi, který byl o sedm let mladší. Manželství jim vydrželo dlouhých pětadvacet let a společně vychovali tři syny. Nejstaršího Brandona Caleba Cynthia porodila ve svých třiceti letech, o dva roky později se narodil Lucas Connor a další dva roky nato Jesse Taylor. V roce 2014 ale jejich manželství krachlo a Richard Marx se hned o rok později znovu oženil s jinou ženou.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy