TOPlist

Máme pro vás obsáhlý seznam her kompatibilních s čipsetem Apple Silicon M1

shadow tomb raider

Čipová jednotka Apple Silicon M1 nabízí skutečně důstojný výkon napříč celou řadou výpočetních procesů. Hraní her sice k silným stránkám operačního systému macOS nepatří, nicméně čipset M1 přináší také v této oblasti viditelná zlepšení. A v případě vstupní notebookové řady od Applu jde vskutku o vítaný krok kupředu.

Hraní pro nenáročné

Dle recenzí lze od MacBooku Air se základní výbavou očekávat herní zážitek lehce nad úrovní 30 FPS, což zejména náročné hráče pravděpodobně neuspokojí, avšak pro ty sváteční či nenáročné jde o dostačující hodnotu. Například taková akční adventura Shadow of the Tomb Raider zde běží v 38 FPS, což je na poměry vstupního MacBooku Air úctyhodný počin.

Pakliže vás zajímá, co vše si na novém MacBooku pohodlně zahrajete, máme pro vás praktickou Google tabulku se všemi podporovanými tituly, kterou sestavil a na Twitteru uveřejnil vývojář Thomas Schranz.

Autor článku Marek Bartík
Marek Bartík
Redaktor serveru SMARTmania.cz a brněnský student. Vedle toho velký fanoušek videoher, jehož nepřestává udivovat jejich překotný vývoj. Svět kolem nás plyne takovou rychlostí, že se za ním mnohdy nestačíme otáčet, čímž se pro nás stává nepostižitelným.

Kapitoly článku