Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2020, 22:47
Čas čítania 4:45
Ondřej Jarůšek

Súboj obrov, korunovácia šampiónky a plno tvrdých ukončení v 1. kole. Oktagon 18 ponúkol fanúšikom MMA ďalšiu skvelú show

ŠPORT MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené

Oktagon 18 je za nami. Čo všetko sme na akcii videli?

Pozornost fanoušků smíšených bojových umění se v sobotu večer opět upnula na brněnskou Zoner Boby Hall. Právě tam totiž domácí organizace Oktagon MMA přinesla již třetí ze svých pěti podzimních turnajů. A opět to stálo za to.

Akce se uskutečnila za přísných bezpečnostních podmínek, kvůli kterým zápasy opět proběhly bez diváků v hledišti. Ti si však všech 10 zápasů mohli vychutnat z pohodlí domova díky PPV. A co všechno turnaj Oktagon 18 nabídl? Pojď se s námi na celý průběh galavečera podívat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Těsně před turnajem přišla nepříznivá zpráva. Hlavní předzápas večera Roman Paulus vs. Tomáš Zajac se musel totiž přesunout na jiný termín kvůli pozitivnímu testu na koronavirus u prvního z jmenovaných. Očekávané finále televizní show Oktagon výzva 5 tak uvidíme v náhradním (zatím nespecifikovaném) termínu.

První kartu turnaje odstartovala bitva Martina Muchy s Peterem Gabalem. Aktivitou a přesností si úvodní kolo na svou stranu připsal Gabal, který v dominanci pokračoval i v druhém kole. Podařilo se mu svého soupeře dostat na zem a tam po pár minutách Muchovi nasadit škrcení (rear-naked choke), po němž slovenský bojovník zápas z posledních sil odklepal. 

Navzdory druhé výhře mezi profesionály však Gabal uvedl, že se svým výkonem nebyl zcela spokojený a nedokázal se stoprocentně soustředit. Příště by se rád utkat s vítězem duelu Paulus vs. Zajac.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Následující zápas nabídl střet dvou příslušníků policejních sil. Do klece totiž nakráčeli účastníci páté řady televizní show Oktagon výzva Pavel Hvězda Igor Lukačovič, kteří předvedli poněkud divoké první kolo, ani jeden z nich si však nedokázal plně prosadit svoji taktiku. 

Späť
Zdieľať
Diskusia