Dcera Catherine Zeta-Jones má krásy na rozdávání. Není se čemu divit, vypadá jako její mladší sestra

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
catherine zeta jones
catherine zeta jones

Podle mnohých vypadá jako její vlastní klon. A mají pravdu. Dospívající dcera herečky Catherine Zeta-Jones Carys vypadá jako její dvojče.

Jejich manželství je neustále ve středu pozornosti. A nebylo vždy ideální, prošlo i krizí. Přesto vztah Michaela Douglase a Catherine Zeta-Jones patří mezi nejpevnější v Hollywoodu.

Vzali se v roce 2000 a letos na podzim oslavili výročí. Dokonce slaví narozeniny ve stejný den, jen herečka je o čtvrt století mladší.

Mimo šílený Hollywood

Z manželství mají dvě děti. Starší Dylan oslavil letos dvacáté narozeniny, Carys bude příští rok plnoletá.

Na děti byl odmalička velký tlak, proto se jejich rodiče rozhodli, že je budou vychovávat mimo svět reflektorů.

Postavili před ně pomyslný štít, protože dle slov slavné herečky na Manhattanu dospívají teenageři moc rychle.

Děti slavného páru tak nevyrůstaly obklopeny slávou ani bohatstvím. I přesto si Catherine myslí, že jsou na svůj věk velmi vyzrálé.

Naštěstí obě děti pochopily, proč se jejich rodiče takto rozhodli, a herečka je za to velmi šťastná. Proto jsou k dětem s Michaelem oba upřímní a řeší s nimi i spoustu osobních záležitostí.

Táta vyrábí palačinky

Ačkoliv se to rodičům líbí, nebo ne, obě jejich děti se věnují herectví. A Carys přiznává, že nic nemá zadarmo a musí neustále všem dokazovat, že jméno Douglas neznamená, že má na růžích ustláno.

Carys se dokonce svěřila, že nechtěla, aby jí ostatní se slavným příjmením spojovali. Sama tvrdí, že stále tvrdě pracuje a ostatním dokazuje, že není jen dcerou svých rodičů.

Zdroj: Profimedia

Svěřila se, že když jí bylo šest let, sedli si naproti ní do metra paparazzi. I přes svůj nízký věk, byla zmatená a naštvaná. Ona sama dlouho nevěděla, že její rodina je plná slavných a úspěšných herců.

Dokonce si myslela, že její otec vyrábí palačinky, a ne že je slavný herec.

Šance na úspěch

Dnes je Carys sedmnáct let a čím dál tím více se začíná podobat své matce. Od svého dospívání roste do krásy a mnoho lidí jí předpovídá kariéru nejen herečky, ale i modelky.

O módní trendy se mladá kráska sice zajímá, ale chce spíše kráčet ve stopách slavných rodičů.

To, že to bude mít Carys těžké, ví ona i její matka. Přesto o ní tvrdí, že je úžasná, báječná herečka i zpěvačka a hraje skvěle na klavír.

Za vzor má svého dědečka, Kirka Douglese, který letos v únoru zemřel, a svou matku a otce. I přesto si Catherine o dceři myslí, že má šanci na velký úspěch.

Klon své matky

Mladá Carys nezdědila po své matce jen herecké geny, ale i krásu a výrazné rysy.

Na první pohled je jasné, že tohle je matka s dcerou. Carys roste do krásy a stále více se podobá právě slavné mamince. V tomto případě to vůbec není na škodu.

Přestože Catherine letos oslavila už padesáté první narozeniny, stále patří mezi nejkrásnější herečky.

Carys vlastně nemůže být jiná než krásná. Michael Douglas patří stále mezi velké štramáky a v rodině celkově mají krásy na rozdávání. Její starší bratr Dylan je podle všech zase kopií Toma Cruise.

Rodiče jsou na své děti samozřejmě velmi pyšní a není se čemu divit, že je občas rádi vezmou do společnosti či sdílejí jejich fotografie na sociálních sítí.

Autor: Barbora Turková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články