Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tvoje tvář má známý hlas 2020: Diváci se pustili do Basikové, Haje a Schreinera vychvalují

Tvoje tvář má známý hlas 2020: Diváci se pustili do Basikové, Haje a Schreinera vychvalují
Zdroj: TV Nova
+ Dalších 23 fotografií
finále
V sobotu večer televize Nova odvysílala finále show Tvoje tvář má známý hlas 2020. Vítězkou se stala fenomenální Jitka Čvančarová, která porotu i diváky u obrazovek dojala k slzám písní Raise Me Up od Susan Boyle. Lidé se na sociálních sítích shodují, že po takovém výkonu si výhru zasloužila. Slzy neudrželi ani při vystoupení Martina Schreinera a Jordana Haje, šlo ale o slzy smíchu. Naopak na Báře Basikové nenechávají nit suchou.

Finále sedmé řady show Tvoje tvář má známý hlas je za námi a diváci konečně znají vítěze. Letos soutěž ovládla herečka Jitka Čvančarová, která se ve finále převtělila do Susan Boyle a zazpívala její píseň Raise Me Up. Doprovázel ji dětský sbor a jen málokteré oko zůstalo suché.

Jitka byla nepochybně ozdobou finálového dílu, hned po ní se ale největšího množství pozitivních reakcí dočkali soutěžící, kteří se do boje o vítězství nedostali. Martin Schreiner a Jordan Haj pobavili jako Hana Zagorová a Petr Rezek, diváci u obrazovek brečeli smíchy.

Schreiner se snažil Zagorovou napodobit, jak nejlépe mohl, byl vtipný a humornou atmosféru duo doladilo popletením textu. „To byla moje chyba. Já totiž jel jinou sloku,“ připustil Martin po vystoupení. Diváci je za jejich číslo vychvalují do nebes a v komentářích mnozí tvrdí, že tak dobře se dlouho nepobavili.

Kritika

Ani poslední díl Tváře se neobešel bez kritiky, ta se z většiny snesla na Báru Basikovou Její vystoupení se sice divákům líbilo, jiné věci jim ale vadily. „Poprvé se mi opravdu líbila, výběr písně i zpěv. Jen mi fakt vadí ten její projev kolem, afektovanost,“ napsala jedna z divaček.

Basikové diváci vytýkají v komentářích především její neustálý pláč a připadá jim, že některé její poznámky jsou nemístné. Po svém posledním čísle je ale naštvala především předvedením Lucie Bílé. „Nechápu, co to mělo být s tou Lucií. Na ni opravdu nemá,“ poznamenala další divačka.

Koronavirus

Bára Basiková vyvolala před několika týdny pozdvižení, když na sociální sítě napsala, že si přeje chytit covid-19 a vyslala ostrý vzkaz vládě. Diváci se proto nyní pozastavují nad tím, že se podílela na charitativní písni na podporu zdravotníků. „Basiková se covidu veřejně vysmívala a najednou zpívá pro zdravotníky,“ poznamenal divák.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy