Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #585 o PlayStationu a Star Wars


ikona
do_Od
BatmankrysyPlayStationSpider-ManStar Warsvíkendový výplachWarcraft
Jak se trénují krysy do filmu? Proč svítily budovy modře? A co má syn Willa Smithe společného se Spider-Manem? 

Pořádný výplach

Výrok týdne

Osmé Star Wars už nejspíš část fanoušků Rianu Johnsonovi nikdy nezapomene. Já si to užil, sice bych byl radši, kdyby Johnson natočil nějaký ze spin-offů a hlavní sága měla koherentní dějovou strukturu, ale co naplat. Nicméně najdou se i tací, kteří Posledního z Jediů považují za nejlepší Star Wars vůbec. A nebojí se to prohlásit veřejně

Warcraft týdne

Už zítra o půlnoci se otevřou brány do posmrtného světa Azerothu v novém World of Warcraft rozšíření s názvem Shadowlands. Pro mě jedna z mála příjemných událostí letošního roku. Každopádně Blizzard kromě klasického příběhového cinematicu vypustil čerstvě i launch trailer, který sice běžnému člověku tolik neřekne, kochat se ale můžete i tak. Kdy už sakra někdo oznámí ten seriál?

Spider-Man týdne

Jaden Smith by dnes bez svého slavného taťky, který mu vlastnoručně vybudoval kariéru tak, že to málem zabilo jeho vlastní, pravděpodobně někde servíroval Big Macy s hranolkama. Místo toho jej však sem tam někdo omylem někam obsadí a do toho si ještě mladý Smith buduje kariéru rappera. Jako zcela upřímně mě ten kluk ani jeho tvorba vůbec nezajímají, nicméně s Marvelem za zády a vhodným motivem se mu kupodivu povedlo vyprodukovat docela dobrý single k novému Spider-Manovi. Jo, taky tomu pořád nemůžu uvěřit.

Androidí tech týdne

Nevím jak vy, ale já už totálně zapomněl, že třetí série Westworldu vyšla vlastně letos. Futuristická androidí sci-fi strašně rychle vyšuměla, a to podle mě není vůbec dobrý signál pro nadcházející čtvrtou sérii. Nicméně i přes chaotický, zbytečně překomplikovaný, a přesto povážlivě prázdný děj ten seriál vypadá furt božsky. A na proces jeho designování se teď můžete mrknout pod tímhle odkazem.

Oslava týdne

Tento týden se ve zbytku světa (v Americe to měli před týdnem) slavil launch nové generace PlayStationu. Vy jste to ale nejspíš zaznamenali na sociálních sítích a ve zprávách jen díky tomu, že místo oslav jsou všichni akorát naštvaní, protože Sony nezvládlo výrobu a následnou distribuci, takže miliony hráčů budou mít letos o Vánocích smůlu. Já jsem jedním z nich a řeknu vám, není to dobrý pocit. Ale hlavně, že u toho byly světýlka!

Krysy týdne

A teď něco pro fanoušky malých, nechutných a plejádou virů infikovaných hlodavců. Krysy hrající ve filmech nejsou nic nového, prominentní roli měly například v obou Čarodějkách, animáku Ratatouille nebo ve Skryté identitě – a ne, pořád se mi nedaří na to zapomenout. Každopádně i takové krysy musí být pro film dobře vycvičené, a jak podobný trénink probíhá, se teď můžete mrknout níže.

Batman týdne

Animáky od DC mám obecně dost rád, nejnovějšího Batmana ale nejspíš s klidem vynechám. Tentokrát se totiž tvůrci ponořili hluboko do asijské kultury a zcela upřímně musím říct, že se mi to vůbec nelíbí. Pevně ale věřím, že se najdou lidi, kteří to budou mít přesně naopak.

Koruna týdne

Čtvrtá řada Koruny se už pár dní streamuje na Netflixu a za sebe můžu říct, že to byla velká paráda a vřele doporučuji všem, kdo ještě s tímhle poctivým výletem napříč historií britské královské rodiny nezačali. V nejnovější sérii už konečně došlo taky na překrásnou princeznu Dianu, a právě její mladičká představitelka Emma Corrin teď měla možnost pokecat s hlavní hvězdou seriálu, Olivií Colman. A je to moc příjemné.

Expert týdne

Tenhle týden jsem si objednal Silmarillion, bude to můj první Tolkien, a podle všeho mě čeká asi takový zážitek, jako když by nemluvně zkoušelo dohrát Dooma na Nightmare obtížnost. Nemůžu se dočkat. Každopádně kdybych následně byl alespoň z poloviny taková bedna, jako následující pán, asi by mi to za to stálo.

Duel týdne

Mr. Hlad se minule ptal, jestli si myslíte, že se dvojky Wonder Woman dočkáme už letos. A studio Warner Bros. mu odpovědělo.

Zkusím to podobně. Myslíte, že Bond, Black Widow a třeba ještě taková Duna vážně dorazí příští rok do kin, nebo to s nimi dopadne podobně jako s WW84? Do předmětu pište ANO pro kina, NE, jestli si myslíte, že skončí na streamu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace