InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert bývalých žáků ZUŠ Veselí n. L.

    Čtvrtek 9.5 18:00 - Kulturní dům Veselí nad Lužnicí

  • Prodaná nevěsta

    Čtvrtek 9.5 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

    Divadelní představení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jiří Michalec: Přes krátké působení v Milevsku až do Liberce

MILEVSKO/TÁBOR – V doposud poslední divizní sezoně, která se v Milevsku hrála (2015–16), fotbalisté FC ZVVZ úzce spolupracovali s druholigovým Táborskem, které mohlo posílat hráče jako profesionální klub na výpomoc do nižších soutěží. Zejména Josef Knotek a Jiří Michalec byli pro Milevsko výraznými posilami, a přestože toho ve městě vzduchotechniky neodehráli tolik, dokázali se několikrát i střelecky prosadit. Milevšťáci tehdy vybojovali pod vedením trenérů Karla Syrovátky a Filipa Škocha nejvíce bodů za poslední sezony a skončili čtvrtí od konce divizní skupiny A, na záchranu to však na rozdíl od předešlých sezon paradoxně nestačilo.

Milevsko se rozloučilo s celostátní soutěží po pěti letech. Sestupem užší spolupráce s Táborskem na úrovni A týmů de facto skončila. „Na působení v Milevsku mám jen pozitivní vzpomínky, bylo mi umožněno zde pravidelně nastupovat v divizi, a to pro mě bylo vzhledem k tehdejšímu věku nejdůležitější. Milevsko na dálku sleduji a doufám, že se bude dařit," říká dnes pětadvacetiletý Michalec, který následně v létě 2016 trochu nečekaně přestoupil z Táborska do prvoligového Slovanu Liberec!

Jak se dál vyvíjel zajímavý fotbalový příběh Jiřího Michalce, přineseme ve středečních Milevských novinách!

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace