Zavřít reklamu

Minulý měsíc jsme na našem webu informovali o unikátně zpracovaných tapetách z dílny odborníků iFixit, díky nimž je možné nahlížet do útrob iPhone 12 a iPhone 12 Pro i během jejich používání. A stejná možnost se nyní naskýtá i majitelům zbylých dvou modelů z letošní generace vlajkové lodě Applu. iFixit totiž nově zveřejnili rentgenové tapety i pro iPhone 12 mini a iPhone 12 Pro Max.

iFixit, v technologickém světě známí pro své rozborky nově uvedených zařízení, vydali pro oba smartphony celkem čtveřici volně dostupných tapet rozdělených do dvou sérií – Internal a X-ray. Zatímco tapety Internal umožňují vidět „vnitřnosti“ daného smartphone, tapety ze série X-ray, jak již název napovídá, působí, jako by bylo zařízení prosvíceno rentgenovým paprskem. Pro vydání těchto rentgenových tapet dokonce iFixit spojili síly i se společností Creative Electron, jenž se na rentgenové prosvěcování elektroniky přímo zaměřuje.

Mimo to, že nově vydané tapety nabízí zajímavou možnost personalizace svého iPhone, je zároveň zajímavé pozorovat rozdíly mezi útrobami obou zařízení. Ostatně už jen proto, že zatímco iPhone 12 mini je nejmenším z letos představených iPhonů, Pro Max se naopak v žebříčku velikostí nachází na prvním místě. To se zřejmě nejpatrněji projevuje na tvaru a velikosti baterie obou smartphonů, rozdílů je ale pochopitelně celá řada – podívejte se sami.

Všechny čtyři tapety jsou dostupné ke stažení na odkazech níže. Pro jejich nastavení pak stačí dlouhým stiskem na otevřenou fotografii vyvolat okno s možností „Přidat do Fotek“ a následně v aplikaci Fotky tapetu nastavit přes ikonku sdílení a zobrazenou volbu „Použít jako tapetu“.

Dnes nejčtenější

.