kawasaki_good_times_tour2




Motoriders vypisují termíny velkých okruhů pro rok 2021 a přináší hromadu novinek

Během několika let se kolem Motoriders udělala slušná partička pravidelných jezdců a v současné době i závodníků. Také rok 2021 bude ve znamení tradičního ježdění na malých okruzích, vedle kterého bude k dispozici hned 7 termínů na velkých okruzích s celkem 16 dny plnými ježdění.

O vzrůstající popularitě a chuti amatérsky si zazávodit svědčí fakt, že termíny hlavní sezóny na malých okruzích už téměř komplet vykoupili jezdci, kteří se účastnili letošní sezóny. Kdo by chtěl ochutnat atmosféru malých okruhů, nemusí zoufat. Pro ně je připravený plán B nazývaný jako Level 2. Celkem 6 termínů na okruzích v Písku, Sosnové a na německém Lichtenbergu je zaměřených především na nováčky a ponesou se hlavně v duchu učení, zlepšování v řízení a vyzkoušení si závodní atmosféry. Proto bude k dispozici hromada instruktorů z řad rychlých pravidelných jezdců, kteří budou radit, pomáhat a odpovídat na všetečné dotazy. K tomu jsou navíc k dispozici 3 testovací dny, kdy se bude jenom trénovat bez závodění. I tahle místa ale rychle mizí, takže kdo má chuť se svézt, rychle objednávejte termíny na stránkách.

Od ježdění a závodění na malých okruzích je to k těm „dospělým“ kousek, proto je i tady nabídka termínů poměrně široká. Sezóna velkých okruhů začne pro nedočkavé hned v březnu v chorvatské Rijece, kde se pojedou tři dny od 26.3. do 28.3. Podobný formát nabídne agentura také o tři měsíce později, když se na tom samém okruhu pojede v termínech 11. 6., 12.6. a 13.6. V červnu se také pojedou dva dny v Mostě (23.6., 24.6.), následovat bude na začátku prázdnin Brno (30.6., 1.7.), aby se kolotoč vrátil červenci na jeden den zase do Mostu (19.7.). Další třídenní termín je opět ve znamení severočeského okruhu (16. – 18.8.) a na stejném místě sezónu uzavře opět třídenní ježdění v termínu 27. – 29.9.

U mosteckých termínů není nutné kupovat kompletní třídenní ježdění, pro koho je to moc, může si vybrat jeden nebo dva dny, brněnské ježdění je společné s německou agenturou ActionBike a i kvůli tomu jdou koupit jenom dva dny no a protože chorvatská Rijeka není zrovna za rohem, tak je i tady k dispozici pouze třídenní varianta, která nabídne opravdu velkou nálože ježdění – celkem 285 minut volných tréninků a k tomu dva spritnové závody a jeden endurance závod týmů. A ani v Chorvatsku nechybí kompletní servis jako na našich okruzích, tedy časomíra, pitný režim, jídlo, fotograf nebo večerní seminář s rozborem trati a stopy.

Každá sranda ale něco stojí, i na to v Motoriders myslí. Kdo si české velké okruhy objedná do konce listopadu, dostane lepší cenu a protože je teď situace všelijaká, jen ne dobrá, snaží se Motoriders vyjít svým jezdcům vstříc. Kdo by chtěl absolvovat celou sezonu nebo více termínů, ale nemůže najednou zaplatit velký obnos peněz, s ním zkusí individuálně situaci vyřešit, aby o termíny nepřišel, ale nemusel je platit hned. Tohle jen dokládá rodinný přístup, se kterým přichází i nabídka garážování motocyklu. Kdo nemá kde přes zimu nechat svůj stroj, může ho za 3000,- zaparkovat do zabezpečené a hlídané společné garáže s kapacitou 30 strojů. Jako bonus mu ho pak kluci před prvním vyjetím zkontrolují a případné drobné nedostatky oservisují, protože garáž disponuje pneuservisem a motorovou brzdou. V případě zájmu pište na email info@motoriders.cz a nezapomeňte také sledovat facebook se všemi novinkami, termíny rezervujte a další informace hledejte na webových stránkách.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):


TOPlist