Daniela Šinkorová: Během pandemie si našla nové povolání!

Daniela Šinkorová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. listopadu 2020 9:21

Řada umělců si během koronavirové pandemie našla jiné povolání. Výjimkou nebyla ani Daniela Šinkorová, která musela jako podnikatelka hledat nouzové řešení, když ji opustil jeden ze zaměstnanců. Zastoupila ho sama.

Daniele Šinkorové připravil koronavirus poměrně horké chvíle. Nejenže se sama nakazila a podle svých slov se po tři dny necítila vůbec dobře, ale problémy musela řešit i v podnikání. O herectví ani nemluvě.

Divadla jsou zavřená, stejně jako restaurace, které však mohou jídlo vydávat alespoň prostřednictvím výdejních okének. Známá herečka provozuje rodinnou pizzerii, jenže málem neměla co nabízet. Opustil ji totiž kuchař.

Pizzu se tedy musela naučit dělat sama. „Vzniklo to jako z nouze cnost, protože náš italský kuchař se vrátil zpátky na Sardinii a stihl mě to naučit. V té době jsme nebyli schopní ze dne na den někoho sehnat,“ prozradila webu super.cz.

„Tak jsem se to naučila, chvíli jsem to dělala a pak jsem zaučila všechny ostatní, asi 6-7 lidí, kteří u nás pracují,“ dodala Šinkorová, která by se prý ráda vydala na brigádu do Itálie a ukázala místním, že toto řemeslo může dělat i žena.

Témata: Daniela Šinkorová