17 novinek, které Netflix přidá do obsahu tento týden

Netflix si v tomto týdnu vystačí s tituly z vlastní produkce. Víceméně… Už v úterý dorazí očekávaná Americká elegie od Rona Howarda, ve středu Vánoční kronika 2 a ve čtvrtek pak válečné drama Mosul od tvůrců Avengers. Netflix chystá uvést také třetí část Johnnyho Englishe nebo horory z Jižní Koreje a Španělska. Je ale pravděpodobné, že další, předem neohlášené tituly, na Netflix ještě dorazí.

Shawn Mendes: In Wonder

Shawn Mendes se v dokumentu, který se natáčel během jeho světového turné, otevřeně rozpovídá o slávě, vztazích i o tom, co ho v branži ještě čeká. (23. listopadu)

Americká elegie

Naléhavý telefonát přivede studenta práv z prestižní univerzity zpátky do rodného města v Ohiu, kde přemýšlí nad osudy tří generací svojí rodiny a plánuje budoucnost. (24. listopadu)

Dračí záchranáři: Svátky ve Stokučí

S příchodem prvního sněhu začíná vikingský svátek štědrosti Odinjúl! Tradici ale může pokazit bláznivé počasí, a tak musí zasáhnout dračí záchranáři. (24. listopadu)

Tomyho zápisník

Žena s rakovinou v konečném stadiu nechá svému synovi na památku jedinečný zápisník s úvahami o životě, smrti a lásce. Podle skutečného příběhu. (24. listopadu)

Great Pretender – 2. řada

Možná největší podvodník v Japonsku Makoto Edamura se pokusí převézt prvotřídního křiváka Laurenta Thierryho. Jenže tentokrát se přepočítal. (25. listopadu)

Johnny English znovu zasahuje

Kybernetický útok odhalí identitu všech tajných agentů v Británii. Hackera tím pádme musí chytit vysloužilý špión, kterému ale moderní technologie nic neříkají. (25. listopadu)

Vánoční kronika: druhá část

Kate, která od minula trochu povyrostla, špatně snáší nového přítele svojí mámy. Rozhodne se proto utéct a octne se na severním pólu, kde se zlý elf chystá zrušit Vánoce. (25. listopadu)

Mosul

Irácká jednotka odpadlíků zachrání život mladému policistovi, který se pak přidá k jejich boji proti Islámskému státu tam, kde kdysi bývaly ulice Mosulu. (26. listopadu)

Báječný život bollywoodských manželek – 1. řada

Kamera sleduje život čtyř ukecaných kamarádek z bollywoodské smetánky, které se snaží skloubit práci s rodinou a přátelstvím, a ještě se u toho trochu pobavit. (27. listopadu)

Bestie

Aby zachránil unesenou dceru, musí v sobě vysloužilý člen speciálních jednotek probudit bestii, kterou kdysi býval. Brzy ale padne podezření i na něj. (27. listopadu)

Cukrová horečka o Vánocích – 2. řada

V tomhle svátečním speciálu pekařské soutěže je všechno, co máte na „Cukrové horečce“ rádi. Se špetkou vánočního kouzla navrch. (27. listopadu)

Hlasy

Zoufalý Daniel zaslechne po záhadné smrti svého syna volání o pomoc z onoho světa a rozhodne se vyhledat známého odborníka na paranormální jevy. (27. listopadu)

Hot Chocolate Nutcracker: Klasika v novém podání

Dokument o kariéře Debbie Allenové, který sleduje její studenty tance při přípravě na každoroční představení Čokoládového Louskáčka. (27. listopadu)

O Vánocích – 1. řada

Muzikant Bastian je úplně na dně, a navíc zápasí s předvánočním splínem. Na svátky se chystá domů, ale i tam už na něj čeká pár nemilých překvapení. (27. listopadu)

Telefon

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (27. listopadu)

Tut tut autíčko Otík a Vánoce

Na Otíkově dvorku havaruje povědomý cizinec, který ztratí paměť, takže mu Otík musí pomoct rozpomenout se, kdo vlastně je, a zachránit tak Vánoce pro všechny. (27. listopadu)

Virgin River – 2. řada

Zdravotní sestra se z Los Angeles přestěhuje do odlehlého města v severní Kalifornii, aby začala znova. Nestačí se ale divit, co a hlavně koho tam najde. (27. listopadu)

Pokračuj na novinky Netflixu uvedené minulý týdne