Moje šťastná hvězda

Přestěhoval se k milence

ADÉLA GONDÍKOVÁ (47) byla za ONDŘEJE BROUSKA (39) vdaná sedm let. Ale ani dítě je nespasilo. Ondřej se totiž zamiloval jinde.

Jak sama herečka tvrdí, nejdřív si vybrala tchána s tchyní a až potom manžela. Adéla Gondíková (47), kterou můžete vídat v seriálu Sestřičky Modrý kód, se do muzikanta Ondřeje Brouska (39) na první pohled nezamilovala.

Nejdříve se seznámila s jeho rodiči, rozuměli si, začali si být blízcí. Jejich syna poznala až později. Po nějakém čase zjistila, že i on jí povahově sedí. Postupně se pak dopracovala k tomu, že si bez něho neuměla představit život. Bylo to vzájemné, a tak se v roce 2002 stali manželi a dva roky po veselce se jim narodila dcerka Nelly (16).

Manželství s Ondřejem Brouskem se rozpadlo.

Rozjela se jí kariéra

Jak už to ale bývá, po pár letech manželství se určité věci změnily. Adéla začala přijímat víc pracovních nabídek, měla jeden kšeft za druhým. Často hrála v divadle, do toho natáčela pořad Rady ptáka loskutáka a měla ještě mnoho dalších projektů.

Sama přiznala, že na rodinu neměla moc času, a hodně ji to mrzelo. Pak tedy s prací polevila. To ale ještě netušila, jaké překvapení si pro ni už brzy její manžel připraví.

Přiznal jí nevěru

Ondřej totiž už delší dobu udržoval poměr s herečkou Annou Remkovou (40), která stejně jako on tehdy hrála v Divadle Na Fidlovačce. Ondřej to Adéle oznámil napřímo a ze dne na den ji i dceru opustil.

Přestěhoval se právě k Anně, kterou si rok po rozvodu s Adélou, v roce 2011, vzal za ženu. Gondíková to tehdy snášela hodně špatně. Myslela si, že bok po boku spolu zestárnou a přivítají na svět ještě další potomky.

Nic z toho se ale nestalo. Naštěstí se ale i ona dočkala happyendu. Je vdaná za herce Jiřího Langmajera (54) a na staré křivdy už dávno nemyslí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden