Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nevěsty z show Svatba na první pohled očima odborníka: Natálka a Simona oslnily, zbytek zoufale propadl

Nevěsty z show Svatba na první pohled očima odborníka: Natálka a Simona oslnily, zbytek zoufale propadl
Zdroj: TV Nova archiv
+ Dalších 9 fotografií
módní policie
Speciální experiment Svatba na první pohled dal dohromady čtyři páry, které prožily pohádkovou svatbu a následně si měly užít romantickou svatební cestu a lépe se poznat. Každá nevěsta si oblékla šaty podle svého gusta. Při výběru budoucím manželkám pomáhala pouze asistentka, která se snažila splnit jejich přání, ale ne u všech slečen to dopadlo na výbornou. Stylista hvězd Sam Dolce si vzal na paškál všechny čtyři nevěsty a okomentoval výběr jejich svatební šatů. Jak dopadly Natálie, Štěpánka, Petra a Simona?

Natália Mykytenko

Natália Mykytenko do toho praštila jako úplně první, ale zároveň je u diváků nejméně oblíbená. Ve svůj svatební den byla však nádherná a nepřehlédnutelná nevěsta. "Nevěsta zvolila jednoduché šaty se zvonovou sukní. Sčesané vlasy vhodně prodlužují dekolt, krk a jednoduchý závoj vyrovnává celkové proporce modelu," ohodnotil Natálčiny svatební šaty módní stylista hvězd Sam Dolce

"Hodnotil bych to jako příjemný a vhodně zvolený celkový svatební outfit k typu ženy i do prostředí, kde se svatba odehrávala," dodal odborník k Natálčiným šatům. I přesto, že lidé na sociálních sítích Natálku moc nemusí, uznali, že s výběrem šatů na veselku měla skutečně šťastnou ruku.

Simona Míková

Simona je poslední, čtvrtou nevěstou. Svatbu jí málem překazilo ošklivé počasí. Styl svatebních šatů zvolila ale velmi jednoduchý a jemný.

"Tyto korzetové šaty s výstřihem lichotí postavě a jasně definují pas ženám, které ho primárně nemají. Živůtek přecházející přes paže vhodně zvýrazní, co zvýraznit má a sofistikovaně skryje to, co vidět naopak být nemá. Do barokního prostřední zámecké svatby se tento styl romantických a velmi klasických šatů hodí," zhodnotil Sam Dolce svatební šaty sympatické Simony.

Petra Malíková

Rodačka z Třince Petra Malíková si svým partnerem od začátku nebyla vůbec jistá. Hned po svatbě se téměř zhroutila a ač to následně vypadalo, že si s ženichem padne do noty, pravda byla úplně někde jinde.

Petra si svůj svatební den příliš neužila a už při volbě šatů byla velmi vybíravá. "Ačkoliv výběr šatů je natolik osobní záležitost, troufám si říct, že tato krásná žena by si zasloužila vhodnější výběr šatů, které by jí lichotily více. Při výběru účesu i make-upu měla ruku šťastnější. Nicméně tyto šaty nejsou vhodně k její siluetě. Opticky v nich vypadá silnější. Šaty s dlouhým rukávem a nižším pasem by jí udělaly lepší službu. Takže stylingově to vidím na 0 %, ale za 100% vizáž tleskám," řekl k Petřiným šatům Sam Dolce.

Štěpánka Hadenová

Štěpánka Hadenová patří jednoznačně k nejoblíbenějším a nejsympatičtějším nevěstám Svatby na první pohled. Lidé ji doslova milují, a to hlavně kvůli jejímu temperamentu a upřímnosti. Jak ale Štěpánka dopadla s výběrem šatů?

"Tyto střihově zbytečně náročné šaty krásné nevěstě vůbec nesluší. Zbytečné průstřihy na bohatých rukávech dělají z rádoby boho stylu svatební outfit spíše orientální. Vysoký rozparek ve mně u svatebních šatů sexy dojem nevyvolává a záplava krajkové vlečky do venkovského prostředí je za mě také nevhodně zvolená. Hravě neuhlazené jemné stažené vlasy na stranu nevěstě sluší, stejně jako svatební vizáž," dodal nekompromisně stylista hvězd.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy