Slavnostní vyhlášení ankety Srdcař Litoměřic bude letos on-line
Ilustrační foto
Zajímavosti

Litoměřice - Hlasování v anketě Srdcař Litoměřic, kterou město Litoměřice vyhlásilo již potřetí, skončilo. Zajímá vás, kdo získal nejvíce hlasů, a stane se tak Srdcařem Litoměřic roku 2020? Pak sledujte 29. listopadu on-line přenos z Tržnice Felixe Holzmanna, který laděn v duchu první adventní neděle začne v 17 hodin.

„Vzhledem k tomu, že adventní doba je spojená s laskavostí, filantropické aktivity se k ní hodí. Bohužel z důvodu mimořádných opatření nemohou být ocenění předána během slavnostního večera v litoměřickém hradu, jak bylo zvykem v minulých letech. Rekonstruovaná tržnice, kde se již uskutečnil 28. října komponovaný pořad u příležitosti oslavy vzniku prvního československého státu, poskytne důstojné zázemí pro toto náhradní řešení,“ uvedla koordinátorka Zdravého města Litoměřice a MA21 Irena Vodičková.

Pozvaní jsou všichni nominovaní. Vítěze letošní ankety, který se zároveň stane patronem příštího ročníku, vyhlásí starosta Ladislav Chlupáč. Živý přenos zhruba hodinu trvajícího adventního programu s vyhlášením ankety můžete sledovat v neděli 29. listopadu od 17 hodin přes facebookové stránky Litoměřice Srdcem a Litoměricko24.

Anketa Srdcař Litoměřic je výrazem poděkování podnikatelům, kteří v daném roce nezištně pracovali ve prospěch města, v němž žijí a pracují. Nominováno letos bylo patnáct osobností.

Patrony loňského ročníku se stali Vratislav a Lucie Baudlerovi z Nadačního fondu BigMat, kteří vystřídali Janu Plíhalovou z Kávy s párou. Ta jej převzala od zakládající patronky Diany Cepníkové, majitelky jazykové školy RESTON.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru