To je tedy fofr! Z Ornelly bude trojnásobná máma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To je tedy fofr! Z Ornelly bude trojnásobná máma

Ornella Koktová je potřetí těhotná
Ornella Koktová je potřetí těhotná (Instagram, archiv)

Teprve v dubnu se Ornella Koktová (27) stala dvojnásobnou maminkou a na cestě je potomek třetí! S manželem Josefem Koktou (63) má již sedmiletého syna Quentina a od jara letošního roku druhého chlapečka Svena. Po pouhých sedmi měsících od narození Svena se tak manželé Koktovi znovu těší na miminko.

Na rozdíl od předchozího těhotenství, které se Ornelle dařilo tajit až do 8. měsíce, se s tímto veřejnosti svěřila o něco dříve. Zatím stále dvojnásobná maminka se nedávno nechala slyšet, jak by o dalšího potomka stála, ale páru se nějakou chvíli počít nedařilo. Jen měsíc před Vánoci, které letos rodina oslaví ještě ve čtyřech, se ale rozhodla oznámit, že se dalšího potomka nakonec dočkají.

Radostnou novinu Ornella ohlásila na svém instagramovém profilu. „Bude nás pět,“ napsala pod fotku s rostoucím bříškem. Fotku poté ještě doplnila důmyslně pozměněným příslovím: „Tak dlouho si pochvaluješ sedmiletej rozdíl mezi dětma… až se ucho utrhne.“ Gratulace přišly už například od Nikol Štíbrové (34) či Dominiky Mesarošové (35)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.