Rock Café pomáhá i nadále, v srdcařském okénku budou obsluhovat Šídlo nebo Fridrichová

Vydáno 24.11.2020 | autor: redakce

Ačkoliv koronavirus v Rock Café už podruhé zavřel hudební i divadelní sál, na to nejdůležitější si zatím netroufnul – na jejich srdcařství! Klub nechtěl zůstat jen sedět se založenýma rukama, naopak chce i v této situaci pomoci potřebným. Jeho vedení se proto rozhodlo spojit síly s hudebníky, divadelníky a partnery Rock Café a otevřít srdcařské okénko. Tento týden vás v něm obslouží Jindřich Šídlo a Nora Fridrichová s Leou Surovcovou.

Rock Café pomáhá i nadále, v srdcařském okénku budou obsluhovat Šídlo nebo Fridrichová Rock Café pomáhá i nadále, v srdcařském okénku budou obsluhovat Šídlo nebo Fridrichová

Jak bude srdcařské okénko funguje? Vždy v určený den a čas vám vaši oblíbenci u Rock Café načepují pivo z minipivovaru do pet lahve s sebou, případně vám udělají kávu z pražírny Doubleshot. 30 % z tržby z daného dne je pak vždy věnováno na charitativní projekt vybraný přímo těmi, kteří se toho večera postaví za pípu. Otevřeno je vždy od 16:00 do 20:00.

Rock Café otevírá Srdcařské okénko, společně s umělci pomůže potřebným

V následujících dnech se můžete těšit na osobnosti z mediálního a politického prostředí. V úterý 24.11. do okénka v Rock Café zavítá Jindřich Šídlo a celý tým Šťastného pondělí z TV Seznam. Ti se rozhodli podpořit organizaci Život 90, která pomáhá seniorům žít aktivně a realizovat se i ve vyšším věku. Ve čtvrtek 26.11. se pípy pro změnu ujmou dvě moderátorky z České televize – Nora Fridrichová a Lea Surovcová, jež se pravidelně věnují charitativním projektům a jsou v nich velice úspěšné. Tentokrát budou podporovat dvě konkrétní rodiny samoživitelů, které potřebují akutní pomoc.

Prosincová okénka pak přímo 1.12. źahájí generál Petr Pavel, který byl náčelníkem Generálního štábu Armády ČR a předsedou vojenského výboru NATO. Pan generál se rozhodl, že svým počinem podpoří vybraný domov důchodců.

TZ
Témata: Rock Café, Srdcařské okénko, Jindřích Šídlo, Nora Fridrichová

zavřít