ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 27152 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

4 Tenoři přivítají adventní čas novým vánočním singlem

0 jsk 24.11.2020

Hudební formace 4 Tenoři vydala letos v září debutové album, které se okamžitě setkalo s velkým zájmem posluchačů, jejichž přízeň ho stále drží mezi nejprodávanějšími tuzemské produkce. První singl z alba duet Krása, jejž 4 Tenoři nazpívali s Lucií Bílou, se několikrát ocitl na špičce hitparády posluchačů rádia Frekvence 1, kde se držel jedenáct týdnů po sobě.

V rámci tuctu písniček na eponymním albu 4 Tenorů je také jedna vánoční. Jde o tradicionál O Holly Night s českým textem Iva Fischera Dny zázraků a přání. S přicházejícím obdobím adventu se tato píseň stává čtvrtým singlem 4 Tenorů, kteří podle ní také pojmenovali svůj druhý online koncert, připravovaný producentem Janisem Sidovským.

„V neděli 6. prosince zazpíváme svým příznivcům z hradu Karlštejn. Máme nachystaný speciální vánoční program s Unique Quartetem. Vstupenky jsou v prodeji a pro ty, kteří si je opatří, bude záznam k vidění až do zlaté adventní neděle 20. prosince,“ uvedli 4 Tenoři.

Píseň Dny zázraků a přání zazní v podání 4 Tenorů také první adventní neděli 29. listopadu v rámci tradičního charitativního Adventního koncertu České televize, který se bude vysílat z Břevnovského kláštera v Praze v 17:30 hodin na programu ČT1.

(foto: Lenka Hatašová)

Tagy: