Choreograf původem ze Slovenska leží podle informací serveru Čas.sk od minulé středy v bratislavské nemocnici. Podle všeho Cmorej vylezl na odstavený vlakový vagón na stanici, přičemž ho zasáhl elektrický proud.

Nehoda na trati mu způsobila četné zlomeniny a popáleniny na těle, ze kterých se bude zotavovat několik týdnů. Lékaři ho uvedli do umělého spánku, je však mimo ohrožení života. Cmoreje čeká doma malý syn a těhotná manželka Marcela. Ta krátce po události prosila přátele a blízké o darování krve.

VIDEO: Dominika se pokusila o sebevraždu! A Rezková objevila exekuci Brabce po 17 letech.

Video
Video se připravuje ...

Dominika se pokusila o sebevraždu! A Rezková objevila exekuci Brabce po 17 letech. Bára Horáková, Lukáš Červený

Celým případem se nyní zaobírá policie, pro natáčení na trati neměli tvůrci videa žádné povolení od Železnic SR. „Nikdo nás nekontaktoval. Veřejnost si úplně neuvědomuje, že tyto stanice, kde stojí vlaky, nejsou přístupné kdykoliv. Je možné, že ani nevěděli, že se mají na povolení dotázat. V každém případě, když se řeší natáčení, vždy upozorňujeme na možná rizika,“ uvedla pro Nový Čas mluvčí Železnic SR Ria Feik Achbergerová.

Ladislav „Laco“ Cmorej se do povědomí veřejnosti dostal svou účastí v pořadu Česko Slovensko má talent z roku 2012 jako člen taneční skupiny CreDance. Své choreografické dovednosti poté předvedl v muzikálech Dracula, Hamlet, Hair nebo Rocky Horror Show.  

VIDEO: Konec Ordinace! Fanoušci jsou v šoku. A jak vypadá sociální byt Dominiky Gottové.

Video
Video se připravuje ...

Konec Ordinace! Fanoušci jsou v šoku. A jak vypadá sociální byt Dominiky Gottové. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
5 fotografií