Mimčo na cestě nezabralo! Co máma vzkazuje Ornelle, hlava nebere | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mimčo na cestě nezabralo! Co máma vzkazuje Ornelle, hlava nebere

Ornella Koktová: Mámě na svatbu nepůjdu!
Ornella Koktová: Mámě na svatbu nepůjdu! (archiv)

Třetí potomek je na cestě a Ornelle již stihly gratulovat například Nikol Štíbrová (34) či Dominika Mesarošová (35). Maminka Monica Binias (48) mezi gratulanty však nebyla.

Jen co porodila, už aby se připravovala znovu! Těhotenství je podle fotky již znát, a Ornella se tak raduje z rodinného štěstí. Alespoň v rodině, kterou založila s Josefem Koktou (63). V té klanu Štiků totiž stále panuje nevraživost, matka Monika dokonce o těhotenství své starší dcery vůbec netušila. „Zjistila jsem to od kamarádky, která mi to volala. Jinak bych asi o ničem nevěděla,“ sdělila Monika webu eXtra. cz. Ta si nyní užívá čerstvé manželství s mladým hokejistou Petrem Biniasem (24).

Byť byla novinkou zjevně zaskočená, rodičům i miminku popřála jen to dobré. „Jestli jim to finance, fyzické síly a zodpovědnost dovolují, tak jim přeji hodně štěstí a samozřejmě ať je miminko zdravé. Hlava mi to ale nebere,“ přiznala Binias.

Ať toto přání mohlo znít jakkoli nadějně, žádné usmíření si ale konat nebude. Dítě prý není důvod k prolomení ledů. „V žádném případě, ani kdyby jich měla 360,“ prohlásila ostře Monika. Ačkoli se nikdy nemá říkat nikdy, v současné době společnou řeč zřejmě nenajdou. „Nemůžu říct, že se s ní nikdy nebudu bavit. Teoreticky by to ale bylo možné jedině tehdy, kdyby se omluvila a přiznala, co všechno hnusného mi udělala a naopak co já jsem pro ni všechno musela dělat. Pak bych se možná nad tím trochu zamyslela,“ dodala Binias.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Svatba barbíny po sezoně Štikové a těhotná mazlivka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
25. 11. 2020 • 09:31

Mně zase hlava nebere, jak ženská si může vzít za manžela mladého kluka, který je mladší, než její dcery. Ještě, že jsem normální a vím, že takhle mladého určitě ne za životního partnera. To, jak se chová ke svým dcerám je její problém. Neumím si představit, že bych nevídala mého vnuka. Jsme fajn rodina a vztahy super.

aveneta
25. 11. 2020 • 08:30

Máma Ornelly mnohokráte pouštěla do médií touhu mít rodinu se svým mladým manželem...zřejmě se nedaří už je tzv. v menopauze a tak jí rozhodně nepotěšila zpráva o tom, že bujná dcerka je opět těhotná, ta je v létech plodnosti.

abil
24. 11. 2020 • 16:26

Je videt, ze ne kazdy vekem zmoudri a tahle hloupa zenska je toho dukazem. Sama sve dcery pomlouvala a ocernovala, tak se nema co divit, ze si to nenechaly libit. I kdyby mela vlasy uplne pruhledne a pod zadek a jmenovala se Mmonnicca, tak se z ni lepsi clovek nestane.

veselabublinka
24. 11. 2020 • 15:58

Co to je za mámu? Předvádí se z mladým přitom je to stará ošklivá megera. Vždyť je to bečka tuku a je všem k smíchu stará Štika Binias!

blamal
24. 11. 2020 • 13:33

Te stare raspli hlava nebere vic veci. Vlastne ma hlavu na to, aby ji neprselo do krku. Odporna bytost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.