InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zloděj čtyři měsíce řádil, vodňanští policisté ho dopadli

VODŇANY – Úspěch si připsali vodňanští policisté. Dopadli pachatele, který měl na svědomí několik případů krádeží na Vodňansku, kdy celková škoda činila 29 tisíc korun. „Od července do konce října narůstala na Vodňansku trestná činnost, která mnohé z místních znepokojovala. Policisté se jednotlivými případy intenzivně zabývali. Výsledkem jejich práce bylo obvinění čtyřiadvacetiletého muže z Vodňan z několika trestných činů. Ten se měl dopustit přečinů krádeže, porušování domovní svobody a výtržnictví,“ přiblížila policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

 

V srpnu se muž za pomoci násilí vloupal do domu v Bavorově, který prohledal a odcizil aku vrtačku. Bez povšimnutí nezůstalo ani před domem zaparkované vozidlo, u kterého poškozením – rozbil blinkr a nárazník – způsobil škodu za necelých sedm tisíc korun. „V červenci vnikl na pozemek domu ve Hvožďanech, kde z přilehlé kůlny odcizil dva křovinořezy za čtyři tisíce korun. Během září odcizil z volně přístupného dvora u domu v ulici Písecká dvě jízdní kola v hodnotě 1500 korun," vyjmenovala mluvčí.

Muž má na svědomí také krádeže zboží v prodejnách ve Vodňanech. „Nejméně v deseti případech z obchodů odnesl bez zaplacení zboží za bezmála patnáct tisíc korun. Většinou se jednalo o lahve alkoholu, cukrovinky a další jiné potraviny," upřesnila Jaromíra Nováková. V říjnu se muž dopustil výtržnosti, kdy slovně napadal řidiče autobusu, kterému vulgárně nadával.

Policisté na základě získaných informací, vyhodnocených stop a díky jejich dobré místní a osobní znalosti zjistili, že všechny případy má na svědomí stejná osoba pachatele. Ten byl již v minulosti okresním soudem odsouzen za přečin výtržnictví.

Diskuse k článku - 6 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Dej si bacha 

    Reagovat

     

    Dej si bacha na Macha

    Vloženo 25.11.2020 20:17:50

    • Samosato Jebetaky 

      Reagovat

       

      Je to primitiv(chudák) :D neni proč si naněj dávat bacha,FACKY NA UŠI JAK BUD SPENCER!

      Vloženo 27.11.2020 04:59:24

  • S 

    Reagovat

     

    ????????????????????tvl policie se vzbudila huraaaa

    Vloženo 25.11.2020 19:48:23

  • Tatarka 

    Reagovat

     

    dobře tý smažce házel jen rukama nemakačenko... chtělo by to krim ale stejně by ho to nevyléčilo :) Jinak Policie Vodnany Jsou jen opožděný

    Vloženo 24.11.2020 15:16:44

    • Radek 

      Reagovat

       

      Tatarský příspěvek od Tatarky ????????

      Vloženo 24.11.2020 19:57:43

      • Tatarka (HELLMANNS) 

        Reagovat

         

        Tak snad vidíš Zadku, opět a Radeček-Praha

        Vloženo 24.11.2020 21:53:38

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace