Moje šťastná hvězda

Chlapi se o ni perou! Kdo je její milenec?

Po pravé lásce stále jen marně touží. MARTINA RANDOVÁ (48) se totiž dokáže zamilovat jen do těch nesprávných mužů. Ovšem nabídek k randění má stále víc. Proč je tedy odmítá?

Při každém rozhovoru, který poskytne médiím, je tázána, zdali už si konečně našla muže. A Martina Randová (48) s úsměvem dodává, že nikoliv, avšak že stále doufá, že jednoho dne svého prince na bílém koni potká.

Zatímco jiné ženy už by na muže dávno zanevřely a lásku hledat přestaly, Randová je pořád optimistická. Má práci, která ji baví, spoustu přátel, a dokonce i spousty nápadníků. Jen jde o muže, kteří ji zrovna dvakrát neoslovili.

Herečka je totiž velmi náročná. Ale právě toho si na ní muži cení, a proto se prý předhánějí v tom, který ji konečně získá. A tak zatímco mnohé její kolegyně by daly za takovou mužskou pozornost celé jmění, ona o ni nestojí. Kvůli tomu se občas také stává terčem nevybíravých pomluv.

Pořád si ji dobírají

Někteří Randovou údajně nemohou ani vystát kvůli tomu, že se chová vždycky neskutečně mile a s každým vychází naprosto bez problémů. Údajně to ale jenom hraje, protože chce být se všemi kamarádka, aby měla hodně hereckých příležitostí.

Podle jiných ji ale lidé pomlouvají hlavně proto, že jí závidějí. Často se podle všeho totiž stává, že Randové přijde e-mail nebo klidně i ručně psaný dopis s pozvánkou na rande a přiloženou fotkou dotyčného muže. Mnoho z dopisů prý ale ani nečte.

Ve všech je totiž to samé. Muži píší, jak je krásná, sympatická, že chodí na každé divadelní představení, ve kterém hraje, a jak moc na ně zapůsobila v Ordinaci v růžové zahradě. Ovšem herečce k seznámení nestačí jen dopis a fotografie. Na rande by šla jen s mužem, který by ji zaujal řečí těla, mluvou, svým hlasem, inteligencí a smyslem pro humor.

Ten, kterého chtěla, ji odmítl

A tak pořád zůstává sama a čeká, že jednoho dne si vyjde do kavárny nebo restaurace a tam ji osloví muž jejích snů, nejlépe takový, který by vypadal a měl podobnou povahu jako Martin Zounar (53), do kterého byla dlouho platonicky zamilovaná.

Jenže on do ní bohužel ne, a tak mezi nimi není nic víc než jen pouhé přátelství. Ostatně mužských přátel má Randová hodně. A dokonce údajně i mezi manželi svých kolegyň. Nedávno se totiž v hereckých kuloárech objevila informace, že na ni měl podle všeho políčeno manžel Daniely Šinkorové (47) Ladislav Polák (55).

Jak je totiž známo, Polák si svou ženu hlídá na každém kroku, a tak s ní prý chodí i na zkoušky do divadla. A protože Šinkorová hraje společně s Randovou, právě tam si měli padnout do oka. Svou ženu sice miluje, ale to neznamená, že se nemůže podívat na jinou ženu a začít s ní klidně i kamarádit.

Co si vyčítá?

Šinkorová ale prý ani trochu nežárlí. Sice nemá ráda, když se kolem jejího muže motají jiné ženy, ale své kolegyni věří natolik, že by asi dala ruku do ohně za to, že by si s jejím manželem nikdy nic nezačala. Co když to ale není tak úplně pravda?

Někteří se domnívají, že Randové se Polák, neboť je podobný typ jako Zounar, má moc líbit. A dokonce mají mít i stejný humor. Ovšem přátelé Martiny se shodují v tom, že by si nikdy nic s ženatým mužem nezačala.

Jednou to prý udělala a nedopadlo to vůbec dobře. Pyká za to podle všeho doteď, stále si má podle blízkých vyčítat, že údajně rozvrátila jedno šťastné manželství. Na svůj věk herečka rozhodně nevypadá. Každý by jí hádal minimálně o osm let méně.

Baví se tím, jak ji všichni litují

Navíc má krásnou postavu, a ať hraje jakoukoli roli, vždycky vyniká. Není tedy ani trochu divu, že na ni ostatní herečky poněkud žárlí. Zato kolegové na ni jen zbožně koukají. Randová si ale nikoho a ničeho nevšímá.

Jako by měla svůj vlastní svět. Možná má ke svému chování pádný důvod, který pečlivě skrývá před veřejností. Před pár dny totiž přišel jeden její dlouholetý kamarád s informací, že lásku už dávno poznala a jen ji baví dál držet své fanoušky i kolegy v nevědomosti.

Údajně jí přijde velice vtipné, jak ji všichni litují a chtějí jí někoho dohodit. Prý se zamilovala do muže mediálně zcela neznámého, kterému slíbila, že ho veřejnosti představovat nebude, dokud sám nebude chtít. A on nechce, a tak si mají žít poklidným životem v utajení, bez toho, aniž by jim do vztahu někdo mluvil.

Tajemné ženy muži zbožňují

Objevují se dokonce i informace, že by se měla na konci roku vdávat. Ovšem sama Randová nic takového nepotvrdila, buď to rezolutně odmítá, nebo se jen tajemně usmívá.

A to je právě to, co mají muži na
ženách ze všeho nejraději. O Randové toho ještě hodně nevíme. Zatímco ji fanoušci litují a přejí jí konečně štěstí a lásku, ona nic takového asi nepotřebuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden