Tipy na dárky IV.

Brašnářství Tlustý
Brašnářství Tlustý

Přinášíme čtvrtý díl dárkových tipů.

Motýlek a manžetové knoflíky Otto Kilian

Motýlek a manžetové knoflíky Joe Black od značky Otto Kilian mají originální květinový vzor v odstínech černé a šedé. Ten zanechává decentní a elegantní dojem, takže můžete vyrazit i na formální akce, na kterých by výrazné barvy působily nepatřičně.

foto Otto Kilian

Pánská košile Bergans Tovdal

Norská móda nabízí funkční oblečení, outdoorové svršky, ale i slušivé košile či svetry. Jedno mají společné – na kvalitu oblečení ze Skandinávie se můžete spolehnout a zima už vás jen tak nerozhází! Co takhle poctivou „flanelku“ pro milovníky urbanoutdoor style? Pánská košile Bergans Tovdal. Cena: 2599 Kč. Dostupné na www.norskamoda.cz.

Norská móda

 

Sandman 0: Předehra

V grafickém románu se mistr moderní fantasy Neil Gaiman vrací ke králi snů v prvním dlouhém příběhu po bezmála dvaceti letech, a to v úchvatném prequelu původní desetidílné ságy SANDMAN, ilustrovaném slavným J. H. Williamsem III. a kolorovaném Davem Stewartem. V tomto luxusním vydání v pevných deskách najdete kromě sebraných šesti sešitů časopiseckého vydání i 40 stránek bonusů o všech aspektech vzniku komiksu, alternativní obálky i Williamsův skicář. Sandman 0: Předehra; scénář Neil Gaiman; kresba Dave Stewart a J. H. Williams III.; 224 stran; 799 Kč.

Sandman 0: Předehra

 

Bezdrátový multifunkční zastřihovač BaByliss MT890E

Bezdrátový multifunkční zastřihovač BaByliss MT890E v elegantním modro-černém provedení dokáže upravit (téměř) vše – ať už se jedná o strniště, vousy, chloupky na těle nebo v nose či uších. Je vybaven čepelemi z japonské oceli, které jsou naprosto přesné a starají se o velmi hladké střihy. Zastřihovač má 5 výměnných hlavic včetně planžetového holicího nástavce, nastavitelné nástavce pro vousy i strniště, 2 nástavce na obočí a 3 na tělo. Dlouhodobý výkon a bezdrátové použití zajišťuje lithium-iontová baterie s výdrží až 120 minut, jejíž plné nabití netrvá déle než 2 hodiny. Nástavce jsou omyvatelné a přístroj je 100% vodotěsný, takže se hodí například i pro použití ve sprše a je možné jej snadno vyčistit přímo pod tekoucí vodou. Součástí balení je i praktický transportní vak.

BaByliss

 

DĚTSKÉ HLÁŠKY – Zápisník nejlepších hlášek vašich dětí

Zápisník k zachycení všech těch skvělých a legračních hlášek, které vaše děti říkají. Vytvoříte si tak unikátní sbírku, která vás zahřeje u srdce, kdykoliv si ji otevřete. Malá knížka s velkými moudry uvnitř. Slůvka radosti, co vyléčí někdy pošmourný svět. Zápisník Dětské hlášky je určen sběratelům myšlenek malých hlaviček. Tato sbírka se téměř jistě stane vašim rodinným stříbrem. V hlavní roli vaše děti jako autoři a vy coby oddaní redaktoři. Bez cenzury a zásahu jazykových korektorů. Dětské hlášky jsou pro všechny, kteří nechtějí zapomenout perly svých dětí. www.bloque.pro

Bloque

 

Smartphone nové generace

Samsung Galaxy S20 FE v sobě ukývá vše, co potřebujete nejen k zábavě – trojitý profesionální fotoaparát, nadupanou baterii s výdrží na celý den, vychytané funkce a hlavně skvělý design v šesti nových barevných provedeních. Největší bombou u nového FE je – společně s nezaměnitelným designem – fotoaparát se spoustou skvělých funkcí jak pro focení selfies tak natáčení videí.  Cena: 16 990 Kč

Samsung

 

Archivní víno

Nejjednodušší je vybrat víno ze stejného roku, kdy se narodil obdarovaný. Zvolte víno archivní a využijte jeho potenciál – každá lahev má svůj unikátní příběh a je naprostým originálem. Pokud víno při předání obdarovanému doprovodíte komentářem, proč jste pro dotyčného zvolili právě tuto lahev, úspěch zaručun. Archivní vína a vína k archivaci lze zakoupit v e-shopu www.vinozarchivu.cz

www.vinozarchivu.cz

 

Zápisník od Brašnářství Tlustý

Praktický pomocník i stylový vánoční dárek pro náročné. Limitovaná edice kožených zápisníků z rodinné dílny Brašnářství Tlustý zaujme svým originálním designem v japonském stylu Midori a praktickým provedením. Stejně jako ostatní produkty se vyrábí na míru a můžete si uzpůsobit jak jeho barvu, tak vnitřní vybavení.

Brašnářství Tlustý

 

Kolagenové ponožky

Značka E.MI představuje podzimní novinku – ponožky na jedno použití z netkaného materiálu, impregnované zvlhčující esencí, určené k hydrataci a vyživování pokožky nohou. Na tento podzimní čas vám poslouží nejen k regeneraci chodidel ale i jako přijemný relax. Doba půsebení je nejméně 20min a balení obsahuje šest kusů této profesionální masky.

E.MI

 

Zimní bunda PUMA x Helly Hansen Tech

Aktuální unisex kolekce PUMA x Helly Hansen našla inspiraci pro svůj design i funkčnost ve vybavení pro plachtění a polárníky. Jejím klíčovým kusem je vysoce funkční a kvalitní zimní bunda PUMA x Helly Hansen Tech s technologií stormCELL pro zajištění sucha a pohodlí, s vysokým voděodolným límcem a náprsními kapsami s reflexními prvky pro bezpečnost. Bundu zakoupíte ve Footshopu, Queens, Vemzu a na puma.com.

Puma

 

Kniha Svobodná v Evropě

 

 

 

 

Comments

comments

Vyhledat