Prima založila veřejnou sbírku na podporu sestřiček v první linii

Prima založila veřejnou sbírku na podporu sestřiček v první linii | Fandíme seriálům
Prima
Zobrazit dalších 12 obrázků
Mediální kampaň stanice Prima za podpory protagonistů seriálu Sestřičky informuje o možnosti přispět na sestřičky v první linii v boji s Covidem.

Iniciativu Sestřičky sestřičkám založila skupina Prima za podpory herců ze seriálu Sestřičky, České asociace sester a Českého červeného kříže. Iniciativa podporuje zdravotní sestry v první linii, které jsou denně v kontaktu s pacienty pozitivními na Covid-19. Cílem projektu je finančně podpořit sestry v nemocnicích s nejvyšším počtem pacientů, přiblížit široké veřejnosti jejich usilovnou práci, a poděkovat za jejich náročné pracovní nasazení a péči, při které mnohdy riskují své vlastní zdraví.

ČT uvede na Vánoce čtyři nové pohádky, ověřené klasiky i premiérové snímky
 

Do kampaně se bez nároku na honorář zapojili herci ze seriálu Sestřičky, kteří natočili ke kampani spoty, jež diváci budou vídat na televizních obrazovkách. Do projektu se zapojili Marek Němec, Sabina Laurinová, Natálie Halouzková, Míša Tomešová, Roman Zach a Adéla Gondíková. Vyjma televize poběží kampaň na sociálních sítích. Marek Němec se k zapojení do projektu vyjádřil následovně: „Chtěl jsem se zapojit do pomoci a hledal způsoby. Prima byla rychlá a přišla s touhle iniciativou. Víme, že tím sestřičkám nezachráníme život, ale říkáme si, že je fajn, když na vás někdo myslí a umí vám to dát najevo. Přál bych si, aby uměl pomoct každý, kdo může.

Finančně může přispět úplně každý. Veřejnou sbírku Sestřičky sestřičkám lze podpořit pomocí crowdfundingové platformy Znesnáze21, kde vyjma finančního příspěvku můžete napsat sestrám povzbudivý vzkaz. Dále můžete poslat dárcovskou SMS (DMS) na číslo 87777. DMS lze odesílat v hodnotě 30, 60 či 90 Kč, přičemž Sestřičky sestřičkám obdrží 29, 59 či 89 Kč. Kódy pro jednotlivé DMS zní DMS SESTRICKY 30, DMS SESTRICKY 60 a DMS SESTRICKY 90. Více informací k DMS najdete zde.

Marketingový ředitel skupiny Prima Aleš Pýcha o projektu říká: „Do pomoci sestřičkám se může zapojit úplně každý. Jednou z možností je finanční podpora v rámci veřejné sbírky Sestřičky sestřičkám na crowdfundingové platformě Znesnáze21 nebo pomocí dárcovských DMS. Rádi bychom vybrali alespoň 10 000 000 Kč a pak tuto částku ve spolupráci s Českou asociací sester spravedlivě rozdělili mezi sestry, které ve vybraných nemocnicích pečují o covid pozitivní pacienty. Skupina Prima do sbírky Sestřičky sestřičkám věnuje na počátek 1 milion korun a následně celou sbírku podpoříme rozsáhlou mediální kampaní za podpory protagonistů seriálu Sestřičky.

Níže se můžete podívat na tři spoty ke kampani Sestřičky sestřičkám.

Zdroj: iPrima

Foto: Prima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu