Ú s t í n/L. – V rámci dvanáctého kola Chance ligy zajíždí Slovan na led nováčka soutěže, na led Vrchlabí. Po šestapadesáti dnech se Slovanu opět rozjíždí zápasový kolotoč. Soupeřem mu bude Vrchlabí, pro které nucená pauza vystavila stopku o dva týdny kratší. V sobotu se již náš soupeř představil na ledě Benátek nad Jizerou. Utkání startuje ve středu v 17:00.

Pohled na dosavadní tabulku Chance ligy je dosti zavádějící, poměr odehraných utkání je mezi týmy dosti nerovnoměrný. Slovanu zatím patří jedenáctá příčka se ziskem desíti bodů, kdybychom přepočítali počet bodů na jedno odehrané utkání, polepšil by si Slovan o jednu pozici. Své poslední utkání odehrál Slovan 30. září v Benátkách nad Jizerou. V tomto dobře rozehraném utkání ztratilo Ústí dvoubrankový náskok a nakonec padlo v prodloužení.

HC Stadion Vrchlabí

Právě Benátky jsou také poslední soupeř Vrchlabí. Stejně jako se Slovanem, vedl i v tomto utkání hostující soupeř, a to Vrchlabí. Středočeši ovšem utkání otočili, když se o vítězný gól postaral Hrabík půl minuty před koncem. Vrchlabí tedy odjelo z nepořízenou.

Vrchlabí se v tabulce nachází pouze o skóre před Slovanem, ze sedmi zápasů vytěžilo shodně deset bodů. Nejvíc kanadských bodů a přihrávek svého týmu má na svém kontě Tomáš Nouza (2+6). O nejvíc branek Stadionu se postaral Martin Heřman, ten se trefil celkem pětkrát.

Posledních pět utkání Vrchlabí

30.9.2020 – Jihlava - Vrchlabí 5:3
5.10.2020 – Přerov - Vrchlabí 0:5
6.10.2020 – Frýdek-Místek - Vrchlabí 3:5
10.10.2020 – Vrchlabí - Prostějov 2:5
21.11.2020 – Benátky nad Jizerou - Vrchlabí 2:1

Sestava Vrchlabí v minulém utkání

Klouček – Bučko, Linhart, Niko, Kajínek, Jirků, Vála, Oliva – Nouza, Chrtek, Heřman – Chalupa, Matýs, M. Kratochvil – Mrňa, Urban, Hozák – J. Moník, Zeman, Moučka.

Poslední vzájemné utkání

Poslední vzájemné utkání se uskutečnilo 25. srpna v rámci přípravy na letošní ročník Chance ligy. Vrchlabí se v utkání na ústeckém ledě ujalo vedení v šesté minutě. Slovan v druhé třetině skóre otočil, Nouza ovšem ve třetí třetině vyrovnal a poslal zápas do prodloužení. V něm jsme branku neviděli, a tak o osudu utkání rozhodly nájezdy, ten vítězný si připsal Jiří Severa a Ústí se tak radovalo z vítězství.

Branky a nahrávky: 27. O. Bláha (Protasenja, Furch), 35. Furch (Protasenja, Mareš), rozh. náj. Severa – 6. Hozák, 44. Nouza (Chalupa, Oliva). Rozhodčí: Místecký, Knapík - M. Janíček, Beneš. Vyloučení: 7:9 Využití: 2:1. V oslabení: 0:0.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže