hledat

Tags:

Ze srdce Vysočiny na okraji Moravy se hlásí Jimmy-G. Jak temné je jeho další napojení na Opavu?

Sdílej

Právě teď se podíváme do Velkého Meziříčí. Město v centru Vysočiny, kde se vyrábí Alpa, a které překlenuje nejvyšší dálniční most v Česku. To jen tak na úvod, aby jste věděli, odkud dnešní rýmy tečou.

Jimmy G je poměrné nové a zatím méně známé jméno na naši tuzemské hiphopové scéně. Přesto o něm letos píšeme už potřetí. Začátkem roku se objevil se singlem „Píšu rap“ a oznámil, že chystá album. S přicházejícím podzimem vypustil novinku „Slovosled“. My s radostí kvitujeme fakt, že rodák ze Zlína byl zřejmě pilným žákem, jelikož jeho slovní zásoba je na vysoké úrovni.

Milovník pokrmů z McDonaldu a hlavně probíhající sýrové sezony nám zatím neprozradil v jaké fázi je jeho debutové album. Místo toho nám poslal temnou novotinu i s pouličním klipem. Produkci opět dodal opavský beatmaker StraySide. Jeho beat je jako vždy v pořádku.

Spolupráce Velmez – Opava se nám zdá, že funguje a vykazuje poctivou prácí, která by vás posluchače mohla zaujmout. V dnešní době všelijakých trendů musíme být rádi za každého takového nováčka. Chtělo by to více nahrávat.

Kolik má čeština slov? Ani Jimmy-G nezná odpověď, ale rád se v nich koupe jak Skrblík v dolarech

Tagy: