Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Iva Pazderková o dítěti a dvou nevydařených manželstvích: Ten první byl stejně starý jako moje máma

Iva Pazderková o dítěti a dvou nevydařených manželstvích: Ten první byl stejně starý jako moje máma
Zdroj: Iva Pazderková archiv
+ Další 3 fotografie
vztahy
Hosty dnešního dílu talkshow 7 pádů Honzy Dědka budou manželé Ljuba Krbová (62) a Ondřej Neff (75), herec Martin Stránský (50), herečka Iva Pazderková (40) a párový terapeut Honza Vojtko. Oblíbená komička Iva Pazderková se mimo jiné rozpovídala o svých dvou nevydařených manželstvích.

Oblíbená herečka a komička Iva Pazderková je v současné době zamilovaná do svého partner,a postprodukčního koordinátora Hynka. V 7 pádů Honzy Dědka se ale rozpovídala o svých dvou manželstvích, které nakonec nedopadly.

Pazderková nedávno zazářila na Bikini Fitness a svůj úspěch náležitě oslavila s partnerem. " Oslavila jsem to jídlem, jeli jsme s přítelem na opulentní večeři, kde se platí paušál, a sněz, co sníš. Myslím, že jsem se jim nevyplatila," směje se herečka, která svého přítele poznala před čtyřmi lety během natáčení hudební show.

"Zatím jsme se nevzali, já jsem trošku konzervativní. Mě musí nejdřív někdo požádat o ruku, abych se vdala. Navíc už jsem dvakrát rozvedená," říká herečka, která byla provdaná za kolegu Luboše Veselého a krátké manželství prožila s Lukášem Pavláskem

"Luboš je stejně starý jako moje maminka. Naši byli překvapení, protože jsem jim tvrdila, že je o deset let mladší. Manželství nám vydrželo dva roky. S Lukášem Pavláskem to bylo kratší manželství. Seznámili jsme se na stand-upu, já byla čerstvě rozvedená a on je nesmírně inteligentní a milý člověk. Vzali jsme se, a pak jsme zjistili, že brácha se ségrou by se asi neměli brát. Byli jsme spolu tak tři měsíce. Bylo mi asi 26," vzpomíná Iva Pazderková v talkshow 7 pádů Honzy Dědka a promluvila i o miminku.

"Děti jsem si moc přála, ale zůstávala jsem v partnerství, kdy jsem na to přání zůstala sama. Teď jsem šťastná a spokojená a máme s partnerem stejné představy o budoucnosti," dodala Pazderková.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy