Anthony Mackie nachystá thriller pro Netflix

Anthony Mackie nachystá thriller pro Netflix

Představitel marvelovského hrdiny Falcona znovu spojí síly s největší streamovací službou. Po účinkování v druhé řadě Altered Carbon tentokráte z pozice producenta připraví thriller The Ogun, ve kterém si i střihne hlavní roli.

3 3
24.11.2020

Anthony Mackie debutoval na filmovém plátně už malou rolí ve snímku 8 Mile, přes další vedlejší úlohy ve filmech jako Million Dollar Baby nebo The Manchurian Candidate se ale v roce 2008 dostal do válečného dramatu Katheryn Bigelow The Hurt Locker. V oscarovém snímku ztvárnil po boku Jeremyho Rennera roli seržanta JT Sanborna a za svůj výkon si vysloužil nominaci na Spirit Award. Po účinkování ve filmech Real Steel, Gangster Squad nebo The Fifth Estate pak v roce 2014 debutoval jako Sam Wilson alias hrdinný FalconMarvel Cinematic Universe. Komiksového superhrdinu, který nakonec převezme štít Captaina Americy, si zahrál v šesti filmech a brzy jej můžeme očekávat i v seriálovém spin-offu The Falcon and The Winter Soldier. Vedle ztvárnění Wilsona účinkoval Mackie v poslední době ještě v druhé sérii již ukončeného seriálu Altered Carbon z produkce Netflixu. A právě pro tuto streamovací službu připraví Mackie nový akční thriller.

Mackieho jsme naposledy viděli v seriálu Altered Carbon. Foto: Netflix

Anthony Mackie si zahraje hlavní roli ve snímku The Ogun, který pojednává o Xavieru Rhodesovi, jenž společně se svou dcerkou cestuje do africké Nigérie, aby nalezl lék na vzácnou genetickou vadu, kterou oba trpí. Jak už to tak ve filmech bývá, dcerka je unesena islamistickými radikály, v tomto případě Boko Haram. Xavier, jenž je shodou okolností veteránem, se ji vydává zachránit. Stylem se The Ogun bude dost podobat Hemsworthovu Extraction a na Netflixu se ho dočkáme někdy v příštím roce. Snímek prozatím nemá režiséra, scénář nachystal bývalý kaskadér Madison Turner, jenž už dříve pomáhal při tvorbě filmu 6 Below: Miracle on the Mountain. Produkci obstarají samotný Mackie a Jason Michael Berman se svou společností Mandalay Pictures, shánění režiséra je pak v plném proudu. Netflix cílí na další potenciální akční sérii, uvidíme, zda se mu to opět vydaří.

Podíváte se na film The Ogun?



Diskuze /2

Brisingr8

Ano a po druhej rade ten serial zrusili… viem ze marvel fanusikovia ma zozeru, ale jeho vykon bol v druhej rade fakt ubohy a podla mna to je aj dovod preco tento serial ukoncili. a ano viem ze naklady na efekty boli fakt vysoke a to je aj argument netflixu ze vraj preco tento serial zrusili ale pravda je vzdy niekde medzi..

#2 Nordík
25.11.2020 | 10:25:09
Nordík

#1 Brisingr8: Zrušili, zrušili… jenže v druhé řadě vyčerpali děj dvou knih, udělali z toho divný mišmaš… a nemají žádnou další knihu, podle které by natáčeli dál. Problém druhé série nebyli ani tak herecké výkony, jako samotný scénář.

25.11.2020 | 11:16:36
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů