Hlavní obsah

Pořádně žhavá odměna. Krásná dcera hokejové legendy se ukázala nahá

New York

Pořádně žhavá odměna. Modelka Paulina Gretzky, dcera hokejové legendy, odměnila svého partnera, profesionálního golfistu Dustina Johnsona vskutku krásným dárkem. Kráska, které nedělá problém vystavit své sexy tělo na sociálních sítích, se pár dní po triumfu svého muže na prestižním turnaji Masters pořádně rozparádila a poslala do světa své nahé foto. Atraktivní žhavé foto jistě potěšilo slavného golfistu, stejně jako skoro milion fanoušků, které modelku na Instagramu sledují.

Foto: Charlie Riedel, ČTK/AP

Golfista Dustin Johnson dostal po triumfu na Masters pořádně žhavou odměnu od své partnerky, kterou je modelka Paulina Gretzky.

Článek

Fanoušci čekají každou chvíli, kdy to krásná Paulina na netu rozbalí. A po obrovském úspěchu svého muže se dalo čekat, že se rozparádí. Johnson si totiž připsal na konto pořádný balík. Třeba už na začátku září ovládl celkové pořadí FedEx Cupu, za což inkasoval 15 milionů dolarů. A teď mu přiletí na konto další pořádně tučná sumička.

Jednatřicetiletá modelka své fanoušky nezklamala. Tradiční sexy pózy ve spodním prádle však tentokrát ještě překonala, když se na internetu objevila její nahá fotografie. A to příznivce opravdu rozparádilo. Internet má pochopitelně svá vlastní pravidla, a tak nejcitlivější partie modelka ukryla, i tak ale snímek nasbíral několikrát více lajků než jiné fotografie.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Paulina Gretzky (@paulinagretzky)

Reklama

Související témata: