Jak se zabavit doma? Zkuste online hry, s návodem je zvládnete

Jak se zabavit doma? Zkuste online hry, s návodem je zvládnete

Pokud někdo prosedí u počítačových her celý den, dobré to určitě není. Na občasném hraní však není nic špatného. Jde o běžnou zálibu, která vás dokáže naučit spoustu věcí. Procvičíte angličtinu, zapojíte logické uvažování a možná si i najdete nové kamarády.

Chcete-li si udělat přehled ve světě her, prozkoumejte například web Gamero.czChcete-li si udělat přehled ve světě her, prozkoumejte například web Gamero.cz

Pro spoustu lidí jsou pojmy jako questy, instalock či ragequit stále cizími slovy. Pro hráče jsou naopak denním chlebem – tady vidíte důkaz, že online hry vás skutečně mohou naučit anglicky.

Nestyďte se začít, nikdy není pozdě

Počítačové hry vážně nejsou jen pro dospívající puberťáky. To byste se divili, kolik dospělých hráčů se mezi těmi mladými nachází. Počítačové hry jsou pro ně odreagováním a pro vás mohou být také. Nejdříve je ale třeba si něco nastudovat, abyste nebyli za úplné mimozemšťany.

Chcete-li si udělat přehled ve světě her, prozkoumejte například web Gamero.cz . Najdete tady nejen možnost zahrát si některé online hry, ale také celou řadu zajímavých článků, a hlavně návody.

Podpořte české vývojáře Kingdom Come

Za dobré hry se platí. Pořídíte je třeba přes Steam či Origin, jestliže si tam nechcete zakládat účet, dá se koupit klasická krabicová verze. Jednou z her, za niž byste neměli váhat obětovat své peníze, je například Kingdom Come. Toto realistické historické RPG z období středověku vyvíjí čeští vývojáři a jsou s ní velmi úspěšní. Hra vás přenese do 15. století, do oblasti města Sázavy. Budete plnit příběhové a vedlejší questy, prodávat vybavení a lektvary, hrát turnaje i kostky.

A proč Kingdome Come zmiňujeme? Protože je celosvětově úspěšná a také proto, že na webu Gamero.cz mají zpracovaný velmi pěkný návod na KCD. Dále na jejich webu najdete návod na fenomenální GTA V či řadu novinek z herního světa. Uděláte si představu, jaké žánry her se vám líbí a do jakých tedy investovat. Nebo zkusíte nejdříve nějakou osvědčenou onlinovku? Třeba taková World of Tansk a Fortnite snad nikdy nevyjdou z módy.

Článek Jak se zabavit doma? Zkuste online hry, s návodem je zvládnete byl publikován 24. listopadu 2020 v 21.15 v rubrice Herní weby. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...