ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 5193 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Vánoce na Nově přinesou na Štědrý den pohádku Tři bratři

0 jsk 25.11.2020

Vánoční svátky na TV Nova přinesou již tradičně pestrou nabídku oblíbených českých i zahraničních pohádek, filmů a animovaných příběhů. Štědrý den v hlavním vysílacím čase na obrazovce TV Nova bude patřit české pohádce Tři bratři v režii Jana Svěráka. V dalších svátečních dnech se diváci mohou těšit na pohádky Čertova nevěsta, O statečném kováři, Nejkrásnější hádanka a další.

„Vánoční programové schéma na stanicích TV Nova, to jsou především oblíbené pohádky a rodinné komedie. Každý divák si může vybrat podle své nálady a užít si u obrazovky sváteční chvíle plné rodinné pohody,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny TV Nova.

Radost dětem i dospělým udělají například pohádky Řachanda, Princezna se zlatou hvězdou, Honza málem králem, O princezně Jasněnce a létajícím ševci, Nebojsa… Chybět nebudou ani filmové legendy – komedie S tebou mě baví svět a pohádka Mrazík. Z animovaných pohádek uvedeme v premiéře snímek Yeti: Ledové dobrodružství, dále populární Ledové království (včetně dvou speciálů Oslava v Ledovém království a Ledové království: Vánoce s Olafem), Hledá se Nemo, Hledá se Dory a Auta 3. Televizní noviny budou po celý sváteční čas jako obvykle přinášet aktuální zpravodajství, 26. 12. odvysíláme Vánoční poselství prezidenta republiky.