Moje šťastná hvězda

Kdo jí je po smrti muže oporou?

Na odchod milovaného člověka se zkrátka asi nejde připravit. I když byl režisér Jiří Menzel (†82) dlouhodobě nemocný a poslední roky svého života strávil v posteli, jeho žena Olga Menzelová (42) jeho ztrátu nese velmi těžce.

Jiří zemřel 5. září letošního roku a Olga jeho odchodu pořád ještě pořádně nevěří. Nedávno sdílela na sociálních sítích dva roky starou fotografi i, na které je s Jiřím a jejich dcerami. „Tak moc se mi stýská…

Neuměla jsem si představit, jak moc to bude bolet,“ napsala dojatě vdova. Spousta lidí Menzelovou podezírala z toho, že s Menzelem není jen z čisté lásky, ale především kvůli jeho tučnému kontu. Olga se vůči tomu vždy bránila a bránil ji i její manžel.

Lidé jí však dodnes vyčítají její nevěru s Jaroslavem Brabcem (66), ze které vznikla dcera Anička (11). Proslýchá se ovšem, že je jí Brabec stále oporou. A není sám. Po boku Menzelové byl spatřen nový muž, egyptolog Miroslav Bárta (50).

A to není všechno. A dokonce mu Olga potají porodila syna Alberta, kterého se rozhodla z ničeho nic ukázat na internetu!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden