InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Týden hokeje se letos koná v jiné podobě, bude on-line

Ilustrační foto , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Ilustrační foto     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

STRAKONICE – Konec listopadu se měl v HC Strakonice nést ve znamení náboru nových hokejistů, a to při tradiční akci Týden hokeje. Současná vládní omezení kvůli zastavení šíření koronaviru to však znemožňují. Uskuteční se tedy nábor? V jaké formě?

 

„Akci Týden hokeje jsme měli naplánovanou na čtvrtek 26. listopadu. V důsledku stále platných omezení se v obvyklé podobě uskutečnit nemůže a vzhledem k tomu, že akci musí předcházet důkladná a časově náročná příprava, což v této nejisté době není možné, Český svaz ledního hokeje se proto rozhodl pro tuto sezonu Týden hokeje v tradičním formátu neplánovat," vysvětlil člen výboru HC Strakonice Miloslav Tuháček.

Ve snaze udržet zájem veřejnosti i médií o mládežnický hokej se rozhodl realizovat v posledním listopadovém týdnu tzv. on-line Týden hokeje. V tomto týdnu bude každý den na webu a sociálních sítích projektu Pojď hrát hokej věnován jednomu důležitému tématu dětského a mládežnického hokeje. „Tento speciální týden pak vyvrcholí v neděli 29. listopadu webinářem určeným rodičům malých hokejistů. Protože se v současné době hodně diskutuje o systému výchovy malých a mladých hokejistů, bude i tento program jistě užitečný a tímto na něj zvu všechny, koho dětský a mládežnický hokej zajímá, ať už jsou zapojeni v jakékoli roli," doplnil Miloslav Tuháček.

HC Strakonice rovněž uvažuje, jakmile to půjde, že uskuteční akci pro nové hokejisty. „Chceme to dětem i rodičům nějak vynahradit. Máme v úmyslu zorganizovat něco podobného jako Týden hokeje hned jak to bude možné. Chtěli bychom při tom navázat na spolupráci se školkami a školami v našem regionu, využít trenéry, hráče A-týmu a rovněž ty z dětí, kteří se již na hokej připravují. Rádi bychom mezi námi přivítali i nějakou hokejovou osobnost, zorganizovali soutěže a nějaké odměny. Snad se nám na takovou akci podaří zajistit finance. Chápeme, že celostátní akci za současných podmínek organizovat nejde. V původní podobě nám materiálně i organizačně pomohl svaz, nyní to bude záviset jen na nás," prohlásil Miloslav Tuháček.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace