Josef Laufer: Takhle se v listopadu vrátil po operaci do života!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. listopadu 2020 10:33 | Aktualizováno: 26. listopadu 2020 20:06

Fanoušci Josefa Laufera dál trnou, zdali se dokáže vrátit do života poté, co je už několik měsíců v nemocnici. Jednou se mu to už podařilo celkem bez problémů. Jak se mu dařilo před šestnácti lety?

Už osm měsíců leží Josef Laufer na nemocničním lůžku. Dle dostupných informací už jej lékaři sice probrali z umělého spánku, on ale nadále zůstává v bezvědomí. Původně přitom prý šel na banální operační zákrok, kterých absolvoval již vícerou.

Shodou okolností se o jedné takové psalo v listopadu, ale již v roce 2004. Známý zpěvák a herec měl tehdy krátce za sebou operaci kolena a čekala ho rehabilitace. Těšil se, jak bude jezdit na rotopedu a chodit plavat.

Laufer tenkrát kvůli zdravotním problémům zrušil svou účast v muzikálu Tři mušketýři. Také tentokrát se řeší jeho možná absence u uvedení muzikálu, na kterém se podílel dokonce autorsky.

Spolupracovníci doufají, že legendární herec a zpěvák u uvedení muzikálu nebude chybět. „Já pěvně věřím, že to dobře dopadne. Pojďme mu držet palce,“ uvedl v pořadu Život ve hvězdách Zdeněk Hrubý.

Témata: Josef Laufer