Vévodkyně ze Sussexu, která v květnu 2019 porodila synka Archieho (1,5), se veřejně a celému světu svěřila s velice smutnou životní zkušeností: má za sebou potrat. O děťátko, jehož otcem byl princ Harry, přišla Meghan Markleová v červenci letošního roku.

To, že se děje něco, co by se rozhodně dít nemělo, zjistila ve chvíli, kdy přebalovala plenky svému prvorozenému synkovi. „Pocítila jsem náhle ostrou křeč. Klesla jsem na zem, s Archiem v náručí, a broukala ukolébavku, abychom se oba uklidnili. Veselá melodie byla v ostrém kontrastu s mým pocitem, že něco není v pořádku. Věděla jsem, jak jsem tak svírala v náručí své prvorozené dítě, že ztrácím to druhé…“

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Kvůli ostrým křečím v podbřišku pak bývalá hvězdička seriálu Kravaťáci zamířila do nemocnice, kde sledovala, jak tato událost jejímu muži „láme srdce, zatímco ona se pokoušela udržet rozbité kousky svého vlastního srdce“. Její pocity jistě chápe každá maminka, která v sobě nosila život, jenž nakonec tu šanci skutečně žít nedostal.

„O několik hodin později jsem ležela na nemocniční posteli a držela manžela za ruku. Cítil jsem horkost jeho dlaně a políbila jsem ho na klouby ruky, mokré od obou našich slz. Zírala jsem na studené bílé stěny kolem sebe a oči se mi opět zalily slzami. Snažila jsem se představit si, jaké by to bylo, kdybychom se uzdravili...“ popisovala bolestné chvilky ve zveřejněném článku nazvaném „Ztráty, které sdílíme“.

VIDEO: Vévodkyně Meghan porodila! Co novorozence čeká podle Jindřicha Forejta?

Video
Video se připravuje ...

Vévodkyně Meghan porodila! Co novorozence čeká podle Jindřicha Forejta? Blesk TV

Fotogalerie
76 fotografií