Konec Ordinace na Nově: Covid! padlo. Morávková a Petr Rychlý se prý vrátí jinudy

25.11.2020 12:11

Před lety dávali herci ze seriálu Nemocnice na kraji města k dobru historky, jak je diváci prosili, zda by jim protekčně neodoperovali koleno. Nyní se sociálními sítěmi šíří vtip, kterak na covidových jednotkách vypomohou herci z nemocničího seriálu Ordinace v růžové zahradě, který má na jaře končit. Pacienti by tedy prý neměli být překvapeni, když na ně z antiseptického skafandru vykoukne Petr Rychlý nebo Dana Morávková.

Konec Ordinace na Nově: Covid! padlo. Morávková a Petr Rychlý se prý vrátí jinudy
Foto: Screen Youtube
Popisek: Petr Rychlý jako primář Čestmír Mázl

Expert na sociální sítě a marketingový specialista Michael Skřivan je znám svými komentáři jak k politice, tak k veřejnému dění. Muž, který v práci na sociálních sítích radil i českým politikům, nyní dokázal ve svém příspěvku unikátně spojit dvě témata.

Anketa

Zažili jste v posledních dnech potíže s nakupováním?

15%
85%
hlasovalo: 8032 lidí

Skřivan dokázal neodolatelně spojit dvě mediální události současnosti. Jednak covidovou pandemii, a k ní i ohlášený konec seriálu Ordinace v růžové zahradě. Ten byl přitom považován za nekonečný, běžel nepřetržitě už od léta 2005. Pro srovnání dodejme, že v době první klapky Adam Vojtěch zrovna soutěžil v Superstar a nejspíš jej ani nenapadlo, že jednou bude ministrem zdravotnictví.

Ve svém recesistickém příspěvku marketingový expert „odhalil“, co budou dělat herci, kteří patnáct let chrlili v týdenním rytmu hodinové epizody seriálu. A přitom se toho z medicíny naučili tolik, že se jich rozhodlo využít i ministerstvo zdravotnictví.

„Jelikož mi to nedalo, zvednul jsem pár telefonů a zjistil pro vás co bude s herci z Ordinace v růžové zahradě 2! Ministr zdravotnictví je povolal do první linie a budou sloužit na covidových jednotkách,“ hlásí internetový recesista.

Pacienti na plicní ventilaci by tak neměli být překvapeni, až se o ně začne starat herec Petr Rychlý, který o sobě bude tvrdit, že se jmenuje Čestmír Mázl a je dlouholetým primářem. Dá se prý očekávat, že ordinovat bude především „dobrou náladu a úsměv na rtech“.

Petr Rychlý by v duchu logiky vtipu případně mohl vypomoct i na ministerstvu zdravotnictví, nedávno totiž ve filmu Ženská pomsta stvárnil špičkového politika. A byl prý tak přesvědčivý, že se ozvalo hned několik stran, které v jeho filmové partaji Strana rodiny začalo tušit nevítanou konkurenci.

Pokud jde o nástup posádky televizní Ordinace na reálný plac, tak nedostatek zdravotnického personálu se v časech pandemie ukázal jako závažný problém, v řadě nemocnic lidé skutečně chyběli. Kvůli tomu vypomáhali studenti i další osoby.

Koronavirus se samozřejmě řešil i v televizní Ordinaci. „Máme přísnější opatření, každému se měří teplota, štáb má buď respirátory, či roušky. Je to naplánované vždy tak, aby se potkalo co nejméně lidí,“ popsala situaci v televizní nemocnici Dana Morávková, která hraje doktorku Zdenu Suchou.

Ta také vyjádřila své sympatie postoji senátora Josefa Žaloudíka, který čelil kritice, že nebezpečí koronaviru zlehčuje. Morávkové ale přišel jeho „odborný názor lidsky podaný“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…