Vedení Teplárny Kladno se proto už podruhé rozhodlo tyto lidi v první linii odměnit a věnovalo zdravotníkům oddělení ARO 50 poukazů na relaxační masáže a také novou mikrovlnku. Do rukou primáře ARO Lukáše Rokose předal dárky generální ředitel teplárny Milan Prajzler.

„Rozhodli jsme se ocenit personál kladenského oddělení ARO za jeho náročnou práci, které si velice vážíme. Na rozdíl od první vlny koronaviru, která proběhla na jaře a kdy jsme nemocnici věnovali respirátory v hodnotě více než 100 tisíc korun v zastoupení našeho majitele Pavla Tykače, jsme se tentokrát rozhodli jinak. Zeptali jsme se přímo pana primáře, co by jeho kolegyním a kolegům udělalo radost. A na základě toho jsme dar vybrali a zakoupili,“ vysvětluje Milan Prajzler, generální ředitel kladenské teplárny.

Podzemní kontejnery v Rabasově ulici v Kladně.
Náklady za svoz odpadů rostou, radnice ale poplatky zvyšovat nechtějí

Práce a péče o pacienty na jednotkách intenzivní péče je skutečně velmi náročná a vedení Oblastní nemocnice Kladno si každého daru velmi váží. „V tomto složitém období velmi děkujeme nejen Teplárně Kladno, ale jsme vděční i všem dalším lidem a firmám za každou pomoc i dary, které nám poskytují,“ zdůraznil Jaromír Bureš, předseda představenstva Oblastní nemocnice Kladno.