Kristýna Leichtová o rozvolňování: Měla by se dát šance malým obchodům. Nesnáším nakupování přes internet, přiznala

Kristýna Leichtová není zastánkyní nakupování přes internet
Kristýna Leichtová není zastánkyní nakupování přes internet
Foto: nextfoto.cz
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 25. 11. 2020

Herečka Kristýna Leichtová (35), známá jako Iva Pacovská z populárního sitcomu, prožívá dobu koronavirové krize, kdy řada vládních opatření omezila nejen její pracovní závazky, ale i běžný každodenní život, doma s dvěma malými dcerkami – Dorotkou a Rozárkou, které má s partnerem Vojtěchem Štěpánkem. Pro ŽivotvČesku.cz promluvila o tom, jak prožívá aktuální situaci panující v Česku nebo co by chtěla změnit.

Kristýna Leichtová patří mezi oblíbené herečky a její jméno je spojeno s řadou seriálů a filmů. Divákům se zapsala do paměti jako Iva Pacovská v televizním sitcomu Comeback, kde si zahrála například po boku hereckého kolegy Martina Dejdara (55), nebo jako Klára Tréblová v seriálu Ohnivé kuře či v komedii Účastníci zájezdu. Krásná dvojnásobná maminka Dorotky a Rozárky prodělala spolu s partnerem Vojtěchem Štěpánkem koronavirus. "Měli jsme tři dny intenzivní stav, kdy jsme nemohli v podstatě nic. Pak už to byly jen dozvuky jako bolesti hlavy. Ale naštěstí jsme byli za pět dní zdraví," řekla Kristýna Leichtová pro ŽivotvČesku.cz.

Jak vnímá aktuální situaci a postupné rozvolňování? "Já popravdě nějaké rozvolňování moc nevnímám. To, že se může nakupovat do jedenácti hodin, pro mě rozvolnění není. V osm hodin už mi spí děti a nikam se nedostanu. Já bych byla pro to, aby se otevřely především malé obchody a dala se příležitost zase těm menším obchodníkům, kteří jsou na pokraji krachu. Nenávidím nakupování přes internet, pro mě je to úplně nesnesitelná záležitost. Jsem ten typ člověka, který chodí nakupovat radši do obchodů a hlavně těch menších," přiznala krásná herečka pro ŽivotvČesku.cz.

Koronavirová krize se jí samozřejmě dotkla i po pracovní stránce. Ale sama se v tom snaží najít alespoň něco pozitivního – čas na milovanou rodinu. "Mám pocit, že díky tomu, že nemusím pracovat, což je na jednu stranu z finančního hlediska dost strašidelné, navíc jsem na rodičovské a nemám nárok na žádný příspěvek, tak jsem ráda, že trávím ten čas s dětmi. Učím se být dobrým rodičem. Což teď považuju za to nejdůležitější," dodala Kristýna Leichtová pro ŽivotvČesku.cz.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.