Vyber si tu správnou vejšku! Univerzita Karlova ti nabízí tradici, špičkovou kvalitu a téměř 600 studijních programů!

9. 11. 2020 | PR články

Univerzita KarlovaPŘIPOJ SE NA „NA KARLOVKU ONLINE“. UŽ TUHLE SOBOTU 28. LISTOPADU OD 9 HODIN!

V době, která nepřeje osobním setkáním a studentský veletrhům, vám představíme studijní nabídku Univerzity Karlovy on-line. Náš živý přenos začíná už v sobotu 28. listopadu v 9 hodin ráno na webu www.nakarlovku.cz. Formou chatů se můžete ptát na to, co vás zajímá – ať už jde o informace o studijních programech, nabídku jednotlivých fakult či zázemí, které UK studentům poskytuje.  Debatovat s vámi budou studenti i pedagogové Univerzity Karlovy. A všechno tohle můžete absolvovat v klidu ze svých domovů.

Vůbec poprvé se Univerzita Karlova a všech jejích 17 fakult představí v jeden den formou on-line setkání. Na webu www.nakarlovku.cz jsme pro vás připravili fakultní videa a zajímavé tematické přednášky, které vám přiblíží některé z téměř šesti set studijních programů, které má UK v nabídce.

 

„NA KARLOVKU ONLINE“ UŽ TUTO SOBOTU

•      TERMÍN: sobota, 28. listopadu 2020

•      ČAS: 9 – 16 hodin

•      KDE: www.nakarlovku.cz

 

Pojďte studovat na Karlovku. Nabízíme nejvíce studijních programů ze všech VŠ!

Každý si chce vybrat co možná nejlépe! Na Univerzitě Karlově si ušijete studium na míru, vybere si opravdu každý! Nabízíme téměř 600 studijních programů na 17 různých fakultách, které máme ve třech různých městech – v Praze, Plzni a Hradci Králové.

Na UK nabízíme také prvotřídní možnosti studia v zahraničí. Mezinárodní zkušenost často rozhoduje o tom, jak úspěšný ve své kariéře i životě budete. Jen za loňský akademický rok, tedy 2019/2020 vycestovalo z UK studovat do zahraničí téměř 1 900 studentů. Nabírat zahraniční zkušenosti je mimořádně důležité. Kromě cenných kontaktů získáte spoustu kamarádů a také unikátních zkušeností. Je také velmi důležité, na které zahraniční univerzity cestujete. A tady UK nabízí to nejlepší – našimi partnery jsou například Universität Heidelberg, Sorbonne Université, Københavns Universitet, Università degli Studi di Milano či Uniwersytet Warszawski.

Těšíme se na setkání s vámi v sobotu, 28. listopadu na www.nakarlovku.cz. Začínáme už v 9 hodin.