Jméno Petr Veselý zapadne do každodenního ruchu. Když se ovšem spojí s několika známými mediálními kauzami, je více než zřejmé, že se v úterý večer na letišti neobjevil náhodou. Nový blízký přítel nejstarší dcery Karla Gotta (†80) je totiž dobře „známá firma“.

Do povědomí společnosti se dostal krádeží kabátu tehdejšího reportéra televize Nova Ládi Hrušky (42) v době prezidentských voleb 2013. Ze Zemanova hlavního štábu, kde Hruška pracoval, mu Veselý odcizil černý kabát. Sklíčený reportér nepředpokládal, že oděv ještě někdy uvidí, když se však druhý den do štábu vrátil, spatřil Veselého ve svém kabátu. A než aby se zloděj omluvil a vysvětlil své počínání, před majitelem utekl.

Video: Konec Ordinace! Fanoušci jsou v šoku. A jak vypadá sociální byt Dominiky Gottové

Video
Video se připravuje ...

Konec Ordinace! Fanoušci jsou v šoku. A jak vypadá sociální byt Dominiky Gottové. Bára Horáková, Lukáš Červený

S pořádným pocitem studu z medializace tohoto „nedorozumění“ Hruškovi kabát po pár dnech vrátil. A to mohl být konec celého příběhu, nebýt jeho touhy po světlech reflektorů. O rok později, šest dní po sebevraždě pěnice Ivety Bartošové, postával s velkou cedulí o Macurově spoluvině před jejím domem a hulákal: „Jsi spolupachatel a přímý účastník na smrti Ivety Bartošové. Ty a Rychtář za to můžete stejně. Ty psychopate.“

Svůj názor, kdo měl jak velký podíl na její sebevraždě, se po šesti letech, zdá se, změnil. Letos na konci dubna spolu s Rychtářem truchlil u Ivetina hrobu, Veselý vdovce dokonce objal kolem ramen. Dvojice se vydala i do Uhříněvsi na koleje, na něž Iveta vstoupila, když tam ve vysoké rychlosti projížděl vlak. V tichosti postáli pár minut s pohledem upřeným na místo zpěvaččina skonu.

VIDEO: Dominika se pokusila o sebevraždu! A Rezková objevila exekuci Brabce po 17 letech 

Video
Video se připravuje ...

Dominika se pokusila o sebevraždu! A Rezková objevila exekuci Brabce po 17 letech. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
55 fotografií